تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 1126 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه PNUNA.IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

سلام

بچه ها منابع دروس را از کجا میشه گیر اورد ؟

کسی میدونه مستند سازی نرم افزار منبعش لاتین هست یا فارسی ؟
    سلام.
    منابع 9 ترمه رو از لينك زير دريافت كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

body {background-color: white; font-family: "Tahoma"; font-size: x-small;direction: rtl} خبرگزاری PNUNA.IR : قائم مقام دانشگاه پیام نور حداکثر طول مدت مجاز تحصیل دانشجویان دانشگاه پیام نور را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری PNUNA.IR : محمد مهدی فداکار گفت: حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور ۵ سال و برای کارشناسی پیوسته ۱۰ سال تعیین شده است و در صورتی که دانشجو نتواند در این مدت واحدهای دوره را تکمیل کند از دانشگاه اخراج می‌شود.
    وی افزود: حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند در دوره‌های کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ۳ سال و برای دوره‌های کارشناسی پیوسته ۶ سال است، در صورت عدم تکمیل سقف دوره در این مدت دانشجو به عنوان اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی می‌شود و ادامه تحصیل و بازگشت وی به تحصیل با ارائه گواهی اشتغال به خدمت یا کارت پایان خدمت یا از طریق مدیریت دانشجویی (اداره مشمولین) و کمیسیون موارد خاص دانشگاه امکان‌پذیر است.
    قائم مقام دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند، اگر در مدت ۶ سال نتوانند دوره را تکمیل کنند فقط به عنوان دانشجوی اخراجی باید به خدمت نظام وظیفه معرفی شوند و نباید انصراف دهند.

3. این کاربر از PNUNA.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان با تجربه نظری می خواستم
    من در دوره جدید پیام نور شرکت کردم و اسم من به عنوان مشروط درسی پذیرفته شد
    وقتی که می خواستم ثبت نام کنم اولین مرحله تایید تحصیلی بود که در همون دانشگاه یک باجه پست گذاشته بودن و من این مرحله رو با دادن 12 هزار تومن ( خدا از شکمشون دربیاره ) فعلا اون قبض پستی رو گرفتم . مرحله بعد دادن کلیه مدارک به آموزش بود ولی چون من اصل مدرک پیش دانشگاهی داشتم و مدرک دیپلمم یه جایی دیگه بود ، اون ها گفتن که باید بری مدرک دیپلم رو هم بیاری . ولی اون شخصی که داشت ثبت نام می کرد شماره دانشجویی من رو داد که این بود ***8803 .. و من برگشتم خونه

چون من می دونستم که رمز عبور همون شماره شناسنامه هست و نام کاربری هم همون شماره دانشجویی وارد سیستم ثبت نام گلستان شدم . در همون جا من خودم اطلاعات خودمو کامل کردم و خودم خودمو تایید کردم و بنابر این چون ثبت نام مشروطین اول آبان هست آیا من می تونم انتخاب واحد کنم ؟

یعنی منظور من اینه که من هیچ مدارکی فعلا به دانشگاه ندادم ولی ثبت نام خودمو تایید کردم و فعال کردم . آیا مچ منو میگیرن موقع امتحان دادن ؟ البته می دونم موقع فارغ التحصیلی !! به مشکل بر میخورم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كسي موسسات مجاز پيام نور رو ميدونه كدوم هستند ؟ از كجا ميشه پرسيد ؟(براي دوره دانشپذيري)

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

کسی میدونه منبع درس "مدیریت منابع انسانی" چی هست؟
    منظورم اینه اسم مولف کتابش چیه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

دوستان با تجربه نظری می خواستم
    من در دوره جدید پیام نور شرکت کردم و اسم من به عنوان مشروط درسی پذیرفته شد
    وقتی که می خواستم ثبت نام کنم اولین مرحله تایید تحصیلی بود که در همون دانشگاه یک باجه پست گذاشته بودن و من این مرحله رو با دادن 12 هزار تومن ( خدا از شکمشون دربیاره ) فعلا اون قبض پستی رو گرفتم . مرحله بعد دادن کلیه مدارک به آموزش بود ولی چون من اصل مدرک پیش دانشگاهی داشتم و مدرک دیپلمم یه جایی دیگه بود ، اون ها گفتن که باید بری مدرک دیپلم رو هم بیاری . ولی اون شخصی که داشت ثبت نام می کرد شماره دانشجویی من رو داد که این بود ***8803 .. و من برگشتم خونه

چون من می دونستم که رمز عبور همون شماره شناسنامه هست و نام کاربری هم همون شماره دانشجویی وارد سیستم ثبت نام گلستان شدم . در همون جا من خودم اطلاعات خودمو کامل کردم و خودم خودمو تایید کردم و بنابر این چون ثبت نام مشروطین اول آبان هست آیا من می تونم انتخاب واحد کنم ؟

یعنی منظور من اینه که من هیچ مدارکی فعلا به دانشگاه ندادم ولی ثبت نام خودمو تایید کردم و فعال کردم . آیا مچ منو میگیرن موقع امتحان دادن ؟ البته می دونم موقع فارغ التحصیلی !! به مشکل بر میخورم
    شما بهتر بود اون قسمت رو پر نميكردين چون ديگه قالب ويرايش نيست. شما ميتونيد بعدا" مدرك ديپلمتون ببريد ولي الان انتخاب واحدتونو بكنيد

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

كسي موسسات مجاز پيام نور رو ميدونه كدوم هستند ؟ از كجا ميشه پرسيد ؟(براي دوره دانشپذيري)
    بسيار زياده. همه جا ريخته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض kelasha

salam ,kasi midoone chetor bayad kelasaro entekhab konim man nemitunam varede saite kar mahjoob besham khaheshan yeki komakam kone mikham beram kelas

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان رشته زمین شناسی در مقطع فراگیر چه جوریاست؟...هزینه دانشگاه و برگزاری کلاسها چه جوریه؟..بعد چه مدت طول میکشه..مرسی

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام بروبچس خوب و گل پیام نوری

درسا را میخونید یا نه ؟

امتحانات رسید هاااااا

من که دست و پا شکسته دارم میخونم

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •