سلام.
منابع 9 ترمه رو از لينك زير دريافت كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
منابع 9 ترمه رو از لينك زير دريافت كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
body {background-color: white; font-family: "Tahoma"; font-size: x-small;direction: rtl} خبرگزاری PNUNA.IR : قائم مقام دانشگاه پیام نور حداکثر طول مدت مجاز تحصیل دانشجویان دانشگاه پیام نور را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری PNUNA.IR : محمد مهدی فداکار گفت: حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور ۵ سال و برای کارشناسی پیوسته ۱۰ سال تعیین شده است و در صورتی که دانشجو نتواند در این مدت واحدهای دوره را تکمیل کند از دانشگاه اخراج میشود.
وی افزود: حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند در دورههای کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ۳ سال و برای دورههای کارشناسی پیوسته ۶ سال است، در صورت عدم تکمیل سقف دوره در این مدت دانشجو به عنوان اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی میشود و ادامه تحصیل و بازگشت وی به تحصیل با ارائه گواهی اشتغال به خدمت یا کارت پایان خدمت یا از طریق مدیریت دانشجویی (اداره مشمولین) و کمیسیون موارد خاص دانشگاه امکانپذیر است.
قائم مقام دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند، اگر در مدت ۶ سال نتوانند دوره را تکمیل کنند فقط به عنوان دانشجوی اخراجی باید به خدمت نظام وظیفه معرفی شوند و نباید انصراف دهند.
دوستان با تجربه نظری می خواستم
من در دوره جدید پیام نور شرکت کردم و اسم من به عنوان مشروط درسی پذیرفته شد
وقتی که می خواستم ثبت نام کنم اولین مرحله تایید تحصیلی بود که در همون دانشگاه یک باجه پست گذاشته بودن و من این مرحله رو با دادن 12 هزار تومن ( خدا از شکمشون دربیاره ) فعلا اون قبض پستی رو گرفتم . مرحله بعد دادن کلیه مدارک به آموزش بود ولی چون من اصل مدرک پیش دانشگاهی داشتم و مدرک دیپلمم یه جایی دیگه بود ، اون ها گفتن که باید بری مدرک دیپلم رو هم بیاری . ولی اون شخصی که داشت ثبت نام می کرد شماره دانشجویی من رو داد که این بود ***8803 .. و من برگشتم خونه
چون من می دونستم که رمز عبور همون شماره شناسنامه هست و نام کاربری هم همون شماره دانشجویی وارد سیستم ثبت نام گلستان شدم . در همون جا من خودم اطلاعات خودمو کامل کردم و خودم خودمو تایید کردم و بنابر این چون ثبت نام مشروطین اول آبان هست آیا من می تونم انتخاب واحد کنم ؟
یعنی منظور من اینه که من هیچ مدارکی فعلا به دانشگاه ندادم ولی ثبت نام خودمو تایید کردم و فعال کردم . آیا مچ منو میگیرن موقع امتحان دادن ؟ البته می دونم موقع فارغ التحصیلی !! به مشکل بر میخورم
كسي موسسات مجاز پيام نور رو ميدونه كدوم هستند ؟ از كجا ميشه پرسيد ؟(براي دوره دانشپذيري)
کسی میدونه منبع درس "مدیریت منابع انسانی" چی هست؟
منظورم اینه اسم مولف کتابش چیه؟
ممنون
شما بهتر بود اون قسمت رو پر نميكردين چون ديگه قالب ويرايش نيست. شما ميتونيد بعدا" مدرك ديپلمتون ببريد ولي الان انتخاب واحدتونو بكنيددوستان با تجربه نظری می خواستم
من در دوره جدید پیام نور شرکت کردم و اسم من به عنوان مشروط درسی پذیرفته شد
وقتی که می خواستم ثبت نام کنم اولین مرحله تایید تحصیلی بود که در همون دانشگاه یک باجه پست گذاشته بودن و من این مرحله رو با دادن 12 هزار تومن ( خدا از شکمشون دربیاره ) فعلا اون قبض پستی رو گرفتم . مرحله بعد دادن کلیه مدارک به آموزش بود ولی چون من اصل مدرک پیش دانشگاهی داشتم و مدرک دیپلمم یه جایی دیگه بود ، اون ها گفتن که باید بری مدرک دیپلم رو هم بیاری . ولی اون شخصی که داشت ثبت نام می کرد شماره دانشجویی من رو داد که این بود ***8803 .. و من برگشتم خونه
چون من می دونستم که رمز عبور همون شماره شناسنامه هست و نام کاربری هم همون شماره دانشجویی وارد سیستم ثبت نام گلستان شدم . در همون جا من خودم اطلاعات خودمو کامل کردم و خودم خودمو تایید کردم و بنابر این چون ثبت نام مشروطین اول آبان هست آیا من می تونم انتخاب واحد کنم ؟
یعنی منظور من اینه که من هیچ مدارکی فعلا به دانشگاه ندادم ولی ثبت نام خودمو تایید کردم و فعال کردم . آیا مچ منو میگیرن موقع امتحان دادن ؟ البته می دونم موقع فارغ التحصیلی !! به مشکل بر میخورم
بسيار زياده. همه جا ريختهكسي موسسات مجاز پيام نور رو ميدونه كدوم هستند ؟ از كجا ميشه پرسيد ؟(براي دوره دانشپذيري)
salam ,kasi midoone chetor bayad kelasaro entekhab konim man nemitunam varede saite kar mahjoob besham khaheshan yeki komakam kone mikham beram kelas![]()
دوستان رشته زمین شناسی در مقطع فراگیر چه جوریاست؟...هزینه دانشگاه و برگزاری کلاسها چه جوریه؟..بعد چه مدت طول میکشه..مرسی
سلام بروبچس خوب و گل پیام نوری
درسا را میخونید یا نه ؟
امتحانات رسید هاااااا
من که دست و پا شکسته دارم میخونم
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)