نه از سرویس منو بالا*پایین پایین*پایین* (از راست) بعد گزینه آخر (format internal disk) انتخاب کن!
البته قبلش یه بک آپ بگیر چون همه تنظیمات و ... پاک میشه!
نه از سرویس منو بالا*پایین پایین*پایین* (از راست) بعد گزینه آخر (format internal disk) انتخاب کن!
البته قبلش یه بک آپ بگیر چون همه تنظیمات و ... پاک میشه!
آقا من کاملا توی هک بی تجربه هستم.
خیلی از مدها هم برای من واقعا کاربردی نداره.
فعلا واکمن 3 رو میخوام.
بعد از نصب capswitch باید چیکار کنم؟
میشه من رو راهنمایی کنید؟
ممنون میشم.
هيچ كاري نداره حامد جان . برو واكمن 3 رو دانلود كن
بريز تو گوشيت . capswitch رو هم off كن .
بعد تو x-plor برو تو فولدري كه به نام واكمن 3 دانلود كردي . مسيراش مشخصه فقط بايد جايگزين كني ، بعد كه پيغام overwrite داد و همه فولدر ها رو ريختي گوشي رو رستارت كن
موفق باشي![]()
ممنون.خیلی لطف کردی.
منظور این هست که محتویات فولدر واکمن 3 رو بریزم توی همون فولدرهایی که اسموشون توی پک هست؟مد جدید واکمن 3 برای هک جدید و قدیم یکی هست؟
بعد اینکه قابل برگشت هست؟با مستر ریست گوشی مثل اولش میشه؟
راستی برای تغییر تمام آیکونهای منو چیکار باید کرد؟مد خاصی داره؟
وای چقدر سوال توی ذهن بچه بوده.
پیشاپیش ممنون از جوابتون.
Last edited by hamed1297; 17-08-2008 at 22:59.
سلام . منم ياد نداشتم ولي به راحتي گوشي هك شد و واكمن 3 رو ريختم . (البته با كمك دوستان)
اگر شما پك واكمن 3 رو دانلود كني ( پك جديدش ) توي پوشه اصلي دو پوشه وجود داره يكي مال زبان و ديگري نوشته C
شما ابتدا اين دو پوشه رو بريز تو گوشي (يك جا مثل other )
بعد xplore رو باز كن . برو قسمت other و سپس پوشه C رو باز كن . توش 4 تا پوشه هست . اين 4 پوشه رو كنارش كليك كن تا تيك دار بشن بعد برو تو menu بعد edit و سپس copy .
حالا برو روي درايو C كليك كن و از منو گزينه select رو انتخاب كن . برنامه شروع به كپي كردن 4 پوشه در درايو C گوشيت مي كنه . پوشه language رو هم فكر كنم بايد تو همون درايو C كپي كني.
به هر حال يكم كار كني مي فهمي. هر موقع هم كاري داشتي دوستان در خدمتند .
(اونقدر بد توضيح دادم كه خودم نفهميدم چي نوشتم !!!!!!! )![]()
دستم به دامنتون. . .
.
سلام
.
من بعد از ریختن مدها میخواستم گوشیمو ریست بدم بعد از اینکه روشنش کردم. . .. . .
.
اون رومانه زیره لوگوهه تا آخرم میره حتی اون قسمتی که حالته phone یا flightmode میپرسه میاد ولی بعدش. . .
.
پنجره مزخرفه Application closed میاد قسمت جالبش اینه که به Activity menu گیر میده نمیتونه بازش کنه. . .
.
الان به adsl دسترسی ندارم بگید راهی بغیر از آپدیت هم هست یا. . .
.
یکی پیدا شه محبت کنه یه بک آپ از GDFS گوشیش بگیره برام بذاره.(p990). . .
مسیجام و شمارهام پاک میشن یا نه چون تنظیمات مهم نیست دوباره تنظیم می کنیمممممم![]()
آقایون ممنون که راهنمائی کردین ولی آخرش من 10 تومن رو پیاده شدم . دادم بیرون آپ دیت کردن .
خیلی گفتم برنامه آپ دیت رو لینکشو واسم بزارین ولی کو...............
بازم میگم
خواهشاااااا
لینک برنامه آپدیت گوشی های سونی اریکسون رو اگه داشتین لطف کنین .اگه با آموزش هم باشه ممنون میشم .
خیلی گشتم نتونستم پیدا کنم . ممنون
![]()
داداش اینو اولش مینوشتی من رو p1 ریختم
واسم با یه آپدیت واسم تموم شد. اصلا استارت آپ نداشت .
[quote=H M R 0 0 7;2323668]و اين هم اسكين مديا پلير Media Player براي P1
با تشكر از دوست خوبمون saaji در فريز موبايل[/q
چرا اینا رو گوشی من جواب نمیده من این فایلهای تو فایل زیپ رو کپی کردم تو apps تغییر که نکرد هیچ الان مدیای خودم هم کار نمیکنه چی کار کنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)