بر اورده کردم اما سنگ قبرش تغییری نکرد...دوست عزیز اگه خواسته اصلی سیم ور برآورده کنید سنگ قبر بزرگ میشه اگه نکنید هم نه!
بر اورده کردم اما سنگ قبرش تغییری نکرد...دوست عزیز اگه خواسته اصلی سیم ور برآورده کنید سنگ قبر بزرگ میشه اگه نکنید هم نه!
در اين مورد حدس ميزنم بزرگي سنگ قبر ربطي به ارزو هاي سيمتون نداشته باشه.
بايد رابطه ي ديگه اي بين بزرگي سنگ قبر و سيم ها وجود داشته باشه.
چه طوره از خود سازنده ش بپرسيم؟!![]()
شما اگر حرف من نبود یعنی همون قضیه ی بیرونی و درونی بودن اتاق سنگ قبر ها یه عکس بگیر بزار چون ما والاه ققط سه نوع قبر تا حالا دیدیم اولی که داخل یه چهار دیواری با سقفه که کوزه هست دومی بیرونه چهار دیواری با سقفه که مستطیلی خوابیده به زمین هست سومی هم دوباره بیرونه چهار دیواری با سقفه که مثلثی رو به بالا هست(اگه همین منظورتونه که با یکمی چپ و راست کردن این دو تا اینطوری میشه مثل پنجره هایی که در دارن و اینور و اونور دیوار میشن اذیت میکنن)
در غیر این صورت که در غیر اینصورت نیست بستگی به سن داره
Install:
Your download file will include: .package files(the face files) and Resource.cfg file. Please install as the following explanation.
1) Put the Resource.cfg to your root Sims 3 folder. For example, if you installed Sims 3 to C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3, that is your root Sims 3 folder. If you installed it elsewhere, change the following paths to reflect your install location. If there exists the Resource.cfg file in your root Sims 3 folder, you will NOT need to recover it.
2) Please create a new file folder named Mods in your root Sims 3 folder, then create another folder named Packages in Mods.
3) Then put .package in that folder ( C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages ) and the game will recognize it.
4) If the mod can not show in the game when it is installed according to the following instructions, please DELETE the temporary files in My Document\Electronic Arts\The Sims3. ( TIPS: 1. This catalogue is different from the one of installing MODs. 2. XXXXCache.package is temporary file. )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه ترجمش رو بزاري من يك سومش رو نفهميدم
حالا چيزه بهتري نبود در موردش حرف بزنيم؟!گير دادين به سنگ قبر ها! بفروشيدش بره!
![]()
سنگ قبر همش خاطرست!!حالا چيزه بهتري نبود در موردش حرف بزنيم؟!گير دادين به سنگ قبر ها! بفروشيدش بره!
![]()
!
یه کم احساساتی باش!!
در مورد آرزو!!
فکر کنم با برآورده کردن آرزو ها بی ارتباط نباشه!!
Last edited by h_r_v; 03-07-2009 at 22:50.
ترجمه::
فایلی که شما دانلود میکنید حاوی یک فایل با فرمت (Package.) و یک فایل Resource.cfg هست
برای نصب اینگونه عمل کنید
1.فایل Resource.cfg رو توی فولدری که سیمز رو نصب کردین بریزین!
مثلا اگر تو اینجا نصب کردین : C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 این فولدر بازی هست!!
فایل رو اینجا کپی کنید!!
اگه فایلی با همین نام اونجا هست دیگه فایل رو کپی نکنید
2.یه فولدر به اسم Mods تو فولدر سیمز3 بسازید بعد دوباره تو همون فولدر یه فولدر به اسم Packages بسازید
3.بعد فایل (Package.) رو اینجا بریزید! C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages (البته اگه تو درایو C نصب کردین)
اگه تو بازی نتونستید ببینید این صورت یا هر چیز دیگرو به : My Document\Electronic Arts\The Sims3 رفته و Temporary Files هارو پاک کنید(منظور از Temporary File ها هر فایلی با فرمت XXXCache.package هست!)
بابا شوخي كردم جدي نگير!
اينو گفتم كه بحثه سنگه قبر رو تموم كنم!!
راستي اگه ميخواين با يك بار try for baby بچه دار بشين اول بياد با هر كدوم از سيم هاتون با اون يكي ديگه به اخرين حد عاشقي برسن بعد از تو منو رمانتيك گزينه try for baby رو انتخواب كنيد بعدش براي اطمينان يك اهنگ هم ميزنه
(با يك كليك بچه دار شويددد ديري ديري ديرين كانال راهنماي سيمس3 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)