بابا اين خيلي پرروه.اگه اين به من حمله ميكرد بهش فحشم ميدادم!من فكر ميكردم اوني كه به من حمله ميكرد پررو بازي درآورده كه دادم ديشب نفلش كردن.راستي ازم چيزي نخواست گفت فداي سرت!!هركي هم بهت حمله كرد به خودم بگو.
![]()
بابا اين خيلي پرروه.اگه اين به من حمله ميكرد بهش فحشم ميدادم!من فكر ميكردم اوني كه به من حمله ميكرد پررو بازي درآورده كه دادم ديشب نفلش كردن.راستي ازم چيزي نخواست گفت فداي سرت!!هركي هم بهت حمله كرد به خودم بگو.
![]()
پست دیلیت شه لطفا
Last edited by A.Fire; 03-09-2009 at 09:15.
احتمالا تو کار خیریه بودهراستي ازم چيزي نخواست گفت فداي سرت
هركي هم بهت حمله كرد به خودم بگو.
فعلا همین یارو 5 بار بهم حمله کرده. با این حال من پناهگاهمو 4 سطح ارتقاع دادن و دو تا گندم هم بردم سطح 3تا 2-1 ساعت دیگه هم پناهگاهو ارتقاع میدم.
آره.شما كدوم طرفي؟بهم پيغام خسوسي بفرست(موقعيت.)چون يه اتحاد ديگه گير آوردم همسايه هستش.
نميدونموالا اما احتمالا آره تو كار خيريه بوده.شما هم بورو يهنفرو گير بيار يارو رو بزن نابود كن.ايني كه من ديدم ولت نميكنه.
آقا من هر کار که بتونم می کنم. تو سرور چند؟؟s.owlia عزیز من اسم طرفو که بهم حمله میکنه بگم میتونی ترتیبشو بدی؟ جمعیتش 100 نفره گول هم هست. فعلا منابعمو غارت کرده چیزی ندارم ولی وعضم که خوب شد جبران میکنم![]()
آقا من هر کار که بتونم می کنم. تو سرور چند؟؟s.owlia عزیز من اسم طرفو که بهم حمله میکنه بگم میتونی ترتیبشو بدی؟ جمعیتش 100 نفره گول هم هست. فعلا منابعمو غارت کرده چیزی ندارم ولی وعضم که خوب شد جبران میکنم![]()
دوستانف ببخشید که من جواب چند نفر رو ندادم، آخه فروم برام خیلی دیر باز میشه یا بعضی وقتا اصلا باز نمیشه.
من تو سرور 1:
King Cezar
جنوب غرب،
سرور اسپید:
Chengis Khan
جنوب غرب
سرور 4:
Sina.Titan
شمال غرب
یاهو آیدیم: sina.xavi اگه کاری داشتید، لطفاً با یاهو بهم بگید.
بازم عذر میخوام ازین که دیر جواب دادم
آقا من هر کار که بتونم می کنم. تو سرور چند؟؟سرور 4، مختصات (164|9) اسم دهکدش Sorena خودشم arte ولی الان دیگه قوی شده فکر نکنم بتونی کاری کنی، باز یه نگاه بنداز بعد نظرتو بهم بگو. مرسی
آقا، خودش زیاد قوی نیست!!! اتحاد سگه! که زیر مجموعه ی یه اتحاد سگ تره!
این هم سرانجام کسی که با HRV در افتاد!!هر چی داشت رو غارت کردم
خواستم برم تو تاپ10 ولی حوصلم نذاشت غارت کنم
مربوط به سرور 3 هست!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)