تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 1045 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

چطور میشه توی ورد 2007 اعداد رو به فارسی نوشت
    مثلا 12345
    سلام دوست عزيزم

با يه كم جستجو توي همين انجمن به راحتي به پاسخ اين سوال كه فكر كنم تا حالا زياد پرسيده شده مي‌رسيدي

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخت رو ببين

موفق باشي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ila جان

اگه من با اون نرم افزار كار كرده بودم يا جواب رو بلد بودم بهت مي گفتم

من در جواب اقا بيژن كه جواب بي مربوط داده بود پست رو دادم
    قربون دستت عزیزم..حالا حتما نمیخواد با اون نرم افزار باشه که...هر نرم افزاری که تو بگی بشه همچین کاری رو کرد من قبول دارمم....
    من فقط میخوام بتونم یه جوری این 180-170 صفحه رو بتونم سیو کنم...که بتونم استفاده کنم و همیشه هم تو کامپیوترم داشته باشم..همین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

قربون دستت عزیزم..حالا حتما نمیخواد با اون نرم افزار باشه که...هر نرم افزاری که تو بگی بشه همچین کاری رو کرد من قبول دارمم....
    من فقط میخوام بتونم یه جوری این 180-170 صفحه رو بتونم سیو کنم...که بتونم استفاده کنم و همیشه هم تو کامپیوترم داشته باشم..همین
    سلام دوست عزيزم

يكي از نرم افزارهايي كه براي اينكار هست نرم افزار خوب webzip هست كه ميتوني با تنظيمات خوبي كه داره كارت رو انجام بدي

براي دانلود كردنش هم يه سري بزن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگه پيداش نكردي يه سري بزن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونجا درخواست بده

موفق باشي عزيزجان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    لطفا در مورد گزينه هاي مربوط به refrence در منوي insert به من كمك كنيد تا حالا از هيچيك از فرامين آن استفاده نكرده ام و نمي دانم به چه درد مي خورند
    مثلا footnote به چه درد مي خورد و آيا با footer كارآيي اش فرق مي كند و يا ساير فرامين مانند index and tables و غيره كه وقتي كادرشان باز مي شود نمي دانم چه چيزي مي گويند
    با تشكر

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من توی ورد 2007 وقتی اینتر میزنم تا بره خط بعد فاصله خطوط بیشتر از موقعی میشه که خودکار میره خط بعد! چیکار کنم؟
    نمیدونم چرا mathtype موقع باز شدن ورد لود نمیشه؟ یه دفعه اینجوری شد. دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت؟
    برای گذاشتن نیم فاصله چیکارکنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من توی ورد 2007 وقتی اینتر میزنم تا بره خط بعد فاصله خطوط بیشتر از موقعی میشه که خودکار میره خط بعد! چیکار کنم؟
    نمیدونم چرا mathtype موقع باز شدن ورد لود نمیشه؟ یه دفعه اینجوری شد. دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت؟
    برای گذاشتن نیم فاصله چیکارکنم؟
    ممنون
    سلام دوست من

براي مورد اول بايد قبل از هرگونه تايپ كليك راست كرده و paragraph را انتخاب كنيد و از قسمت spacing باكس هاي Before و after را روي عدد صفر تنظيم كني و البته ميشه از همونجا Default هم كرد كه برا هميشه همين طور باشه

براي سول دوم هم خوبه يه بار اونو حذف كني و آفيس رو هم ريپير كني با سي دي و بعد دوباره نصبش كني

اگه هم نشد يه بار سيستم ريستور از توي ويندوز انجام بده

براي نيم فاصله هم بايد نرم افزار نصب كرد كه انواع اون موجوده. پيشنهاد من persian activator هست كه توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هست

موفق باشي

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام دوست من

براي مورد اول بايد قبل از هرگونه تايپ كليك راست كرده و paragraph را انتخاب كنيد و از قسمت spacing باكس هاي Before و after را روي عدد صفر تنظيم كني و البته ميشه از همونجا Default هم كرد كه برا هميشه همين طور باشه

براي سول دوم هم خوبه يه بار اونو حذف كني و آفيس رو هم ريپير كني با سي دي و بعد دوباره نصبش كني

اگه هم نشد يه بار سيستم ريستور از توي ويندوز انجام بده

براي نيم فاصله هم بايد نرم افزار نصب كرد كه انواع اون موجوده. پيشنهاد من persian activator هست كه توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هست

موفق باشي
    سلام
    ممنون
    شنیده بودم که توی ورد با یه کلید ترکیبی هم میشه نیم فاصله گذاشت. من اشتباه میکنم یا واقعا میشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    ممنون
    شنیده بودم که توی ورد با یه کلید ترکیبی هم میشه نیم فاصله گذاشت. من اشتباه میکنم یا واقعا میشه؟
    ممنون
    سلام

كليد تركيبي براي وارد كردن نيم فاصله بصورت استاندارد Shift+Space مي باشد كه با نصب اون نرم افزار انجام ميشه حالا اگه منظورت از كليد تركيبي كليدهاي ديگه هستن بگو

داره خودمونی میشه behrooz 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز

هدر و فوتر هر سكشن بطور پيش فرض همانند سكشن هاي قبلي است به همين خاطر اگه يكي رو پا كني ديگري هم پاك ميشه

براي اينكه اين اتفاق نيفته شما بايد روي شماره صفحه 6 كه در سكشن دوم هست دابل كليك كرده و از نوار ابزار Header & footer دكمه Same as previous رو بزني تا مشابه قبلي نباشه

اون موقع قبليها رو پاك و بعديها رو از يك شروع كن

موفق باشي

ممنون دوست عزیز پیداش کردم.
    Last edited by behrooz 2006; 10-04-2008 at 16:33.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    سند جدیدی را باز کرده ام اما هنوز آن را ذخیره نکرده ام و عکسی را وارد و در سند Paste می کنم با کلیک روی عکس سربرگ Format ظاهر می شود و با کلیک روی آن به زیر مجموعه آن می روم گزینه های Picture Style که جلوه هایی به عکس می دهد بسیار جالب هستند اما با ذخیره سند و با انتخاب عکس ظاهر نمی شوند چرا؟ و اگر بخواهیم این جلوه ها را بعد از ذخیره سند روی عکس ها اجرا کنم چطور باید به آنها دستیابی داشته باشم. به نظر می آید دیگر بعد از ذخیره عکس این افکت ها وجود ندارد، آیا چنین هست؟
    با سپاس فراوان
    بدرود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •