تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 306 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان یعنی آویرا فقط واسه مصرف خانگیه-یعنی هیچ کدوم از محصولاتش نمی تونه توشبکه کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه اینطور باشه که آویرا گند زده بااین شرکتش و باید خودشو از لیست آنتی ویروس های بزرگ بکشه بیرون و دیگه هم ادعای رقابت با قولهایی مثل نورتون کاسپر یاحتی مکافی و پاندا رو نکنه -یکی به من بگه که اشتباه میکنم چون آویرا رو دوست دارممممم
    اشتباه میکنید.

بالا عرض کردم برای نسخه های بیزینس نمیتونید لایسنس پیدا کنید.

اما من تو کافینت های زیادی دیدم که آویرا فیری رو نصب میکنند ( تک تک روی سیستم ها ) شما هم میتونید این کارو بکنید اما خب حجم اپدیت ها این شکل برای هر سیستم جدا محسوب میشه ( البته چیزه زیادی نمیشه )

موفق باشید

داره خودمونی میشه h1and1saman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب دوست عزیز این یعنی نمی تونه توشبکه کار کنه دیگه-نصب روی تک تک سیستمها یعنی استفاده خانگی دیگه
    خب این یه اشکال بزرگ محسوب میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خوب دوست عزیز این یعنی نمی تونه توشبکه کار کنه دیگه-نصب روی تک تک سیستمها یعنی استفاده خانگی دیگه
    خب این یه اشکال بزرگ محسوب میشه
    نقص و اشکال از ماست.

وگرنه نسخه بیزینس که روی شبکه کار کنه از Avira موجود هست. عرض می کنم شما نمیتونید کرک و لایسنس و سریالش رو پیدا کنید. پس یا باید خریداری کنید یا قیدش رو بزنید یا همان نسخه فیری تک تک نصب کنید.

( یکم دقت کنید به این پست و پست های قبلم )

موفق باشید

4. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h1and1saman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایول حالا که رفتم سایت خود آویرا گرفتم چیشد.باشه ممنون از راهنمایی
    اگه روزی واسه بیزینسش کلید فعالسازی پیدا شد بی خبر نزاریدا
    مرسی و ممنون

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نسخه 10 نوامبر 10.0.0.565 روی چند سیستم نصب کردم
    این نسخه که به تازگی بیرون دادن شدیدا با ip ایران مشکل داره و فایلهای آپدیت رو نمیتونه زود به زود دریافت کنه
    البته بعد از یکی دو روز شاید بروز رسانی رو خودش انجام بده ولی با تاخیر چند روزه!
    پیغام update failed تو این نسخه چیزیه که زیاد دیده شده

7. 3 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض مشکل با license avira

انتی وسروس اویرا را از سایت دانلو کردم اما فایل license به صورت زیر میاد ؟

H+BEDV Products License Key File   ô!'ڑï~ˆZFظ8+‹ث]/طٹ—£™×ج"جك”‍طرِôB_‘ـ9ذ/bùûaم 'ƒ¸ضجh8ھL;P£FAب+ؤOشہّ4sب^ï‍ئ �أر‘+ـکE¹%+°أZxئ|£ر!T·ک•³†  ٌق LAف¬2رù¬%َو‍ْ8mKأ‘\¨ëِز§سِUG *د‏أ+8طWںص‡پWغp„*›iڑj;_c}w_p �y™ُ
    ‹°xضْهj‰،زyغ›
    uٹ°–$أ” ¹أ,م–€»ف?طKث1£P‘mل•c4|ب0e بüWn–h•{إق[b¨ٌ²¯uىD5©ع¨uت)¨…°â·B"أؤoû ¤cZï <Kْ*1j4J°}أ6¸ƒN¬ ٹ<îاظïn5ؤِtض=‹W²؛¼Biا“V[¤ب €®ˆLءbکu ôْٹ*”aضُ¦6ں±—و—Yژ«َد-ژسHبK–ج0×ع‘غ‘§ئjمp¶ژà ؤُصN‡~ـjû}w‍·] °مQv²m7ّoغ

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    ميشه فايل و بخصوص فولدري رو براي آنتي ويروس بعنوان ويروس معرفي كرد كه هميشه پاك كنه؟ منظور من بيشتر در مورد فولدرهاي RECYCLER و System Volume Information هست كه با وجوديكه system restore‌ رو غيرفعال كردم بازم ظاهر ميشه و در جايي خوندم كه ويروس است ولي هرچي گشتم نتونستم آنتي ويروس مناسبش رو پيدا كنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

انتی وسروس اویرا را از سایت دانلو کردم اما فایل license به صورت زیر میاد ؟

H+BEDV Products License Key File ô!'ڑï~ˆZFظ8+‹ث]/طٹ—£™×ج"جك”‍طرِôB_‘ـ9ذ/bùûaم 'ƒ¸ضجh8ھL;P£FAب+ؤOشہّ4sب^ï‍ئ� �أر‘+ـکE¹%+°أZxئ|£ر!T·ک•³† ٌق LAف¬2رù¬%َو‍ْ8mKأ‘\¨ëِز§سِUG *د‏أ+8طWںص‡پWغp„*›iڑj;_c}w_p� �y™ُ
    ‹°xضْهj‰،زyغ›
    uٹ°–$أ”¹أ,م–€»ف?طKث1£P‘mل• c4|ب0e بüWn–h•{إق[b¨ٌ²¯uىD5©ع¨uت)¨…°â·B"أؤoû ¤cZï <Kْ*1j4J°}أ6¸ƒN¬ ٹ<îاظïn5ؤِtض=‹W²؛¼Biا“V[¤ب€®ˆLءbکuôْٹ*”aضُ¦6ں±—و—Y «َد-ژسHبK–ج0×ع‘غ‘§ئjمp¶ژàؤُصN‡ ~ـjû}w‍·] °مQv²m7ّoغ
    شما نباید کی رو اجرا کنید

آویرا رو باز کنید. روی سربرگ help کلیک کنید. روی گزینه license management کلیک کنید.

سپس روی hbedv.key کلیک کنید. و کلید رو بهش بدید.

سلام
    ميشه فايل و بخصوص فولدري رو براي آنتي ويروس بعنوان ويروس معرفي كرد كه هميشه پاك كنه؟ منظور من بيشتر در مورد فولدرهاي RECYCLER و System Volume Information هست كه با وجوديكه system restore‌ رو غيرفعال كردم بازم ظاهر ميشه و در جايي خوندم كه ويروس است ولي هرچي گشتم نتونستم آنتي ويروس مناسبش رو پيدا كنم؟
    فولدر اولی همون سطل آشغال ویندوز هست. فولدر دومی همون system restore این ها لازمه برای ویندوز. ویروس نیست.

موفق باشید

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

پس این دشواری بنود key رایگان آویرا و کار نکردن پیوند (لینک)ی key رایگان برای همه هست؟ راه دیگه ای وجود نداره برای به دست آوردن key رایگان آویرا؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با درود

پس این دشواری بنود key رایگان آویرا و کار نکردن پیوند (لینک)ی key رایگان برای همه هست؟ راه دیگه ای وجود نداره برای به دست آوردن key رایگان آویرا؟
    این key رو تست کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •