کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtaba2321; 26-07-2012 at 13:57.
نمره total اش هم اینجوری بدست میاد s4.total = 0.4 * s4.midterm + 0.6 * s4.final;
ببین برنامه ات چنتا مشکل داره
1. چرا دو مرتبه از struct استفاده کردید یک بار نوشته اید
این دوبار کاری چه لزومی میتواند داشته باشد من متوجه نشدمstudent s1 ,... و در مرتبه دوم ارایه ای از struct درست کرده اید
2. چرا برنامه ات 2 تا تابع main داره !!! در صورتی که برنامه فقط یک تابع main باید داشته باشد
3. در اول برنامه شما اعداد رو به صورت دستی اون هم دو مرتبه وارد کرده اید حال چرا در اخر برنامه شما باز هم سعی دارید لیستی دیگر تهیه کنید و نمرات و اسم و ... وارد کنید
ببین من یک مثال برات میزنم شما سعی کن برنامه ات رو اصلاح کنید و در اینجا قرار دهید بنده و دوستان به شما کمک خواهیم کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من در ابتدا یک struct که شامل سه نوع داده int است رو ایجاد کرده امکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تابع main یک نمونه از struct ای که به نام student بوده تهیه شده است
هر سه نوع داده s1 که شامل midterm , final و total که از ضرب و جمع دو داده قبلی بدست می امدند رو محاسبه کردم و در انتها نیز مقدار total را چاپ کردم
حال شما نیز باید مثل بنده این کار رو انجام دهید منتهی با کمی رنگ و لعاب بیشتر
Last edited by szh_1367; 26-07-2012 at 09:35.
آخه استادمون گفت وقتی میخواید آرایه ای از ساختارها درست کنید دوباره باید اون مرحله دوم رو انجام بدید.
الان ببینید درست شده؟
اینو الان بصورت لیست چاپ میکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtaba2321; 26-07-2012 at 10:05.
فکر کنم درست منظور استاد رو متوجه نشده اید
یک مثال ساده
شما یک متغییر از نوع int تعریف میکنید در همان خط به متغیر مقدار میدهید و در خط بعدی برنامه به وسیله دستور cin باز هم میخواهید به ان متغییر مقدار قبلی را بدهید حال به نظر شما این کار درست است ؟
از نظر کدنویسی این کار هیچ اشکالی نداره چون شاید شما بخواهید مقدار دیگری را وارد کنید اما اگر بخواهید مقدار قبلی را وارد کنید شما کاری از پیش نبرده اید جز اینکه تعداد خطوط برنامه اضافه کرده اید و خوانایی برنامه کم و . . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: پست رو ویرایش کردی کد رو ندیدم
الان کدت خیلی بهتر شد
حالا کد شما چهار عدد که مربوط به چهار دانشجو هستند رو چاپ میکند حال شما سعی کنید اسم افراد ، شماره دانشجویی و . . . رو هم در هنگام چاپ نمایش دهید
Last edited by szh_1367; 26-07-2012 at 10:21.
درست شد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
include دیگه ای بجز iostream نمی خواد ؟
سلام دوست عزیز با اجازه دوستان!
چند تا اشکال کوچیک داشت مثلا به کوچیک و بزگ بودن حروف دقت نکرده بودی یا ; رو فراموش کرده بودی یا s2 رو به جای s3 گذاشته بودی گفتم شاید بهتر باشه درستش کنم و بذارم!
اینم نتیحش:
Last edited by vahid javani; 26-07-2012 at 17:26.
چنتا ارور منطقی و syntax داره یکبار دیگه کدت رو با دقت بررسی کن
این کد رو هم برات نوشتم شاید نمونه ای باشه برای اصلاح کدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینترنت قطع و وصل میشه![]()
ممنون آقا وحید
Last edited by mojtaba2321; 26-07-2012 at 17:14.
ممنون دوست عزيز
يه سري قسمت هارو هنوز نگفته ولي تو مثال ها استفاده كرده ، كلا يكم زياد بايد تو كتابش دست و پا بزني
1 - شما چه كتابي ميشناسيد كه خوب باشه ( ببخشيد از اين سوال روتين و تكراري ، بازم ببخشيد )؟
2 - و ديگه اينكه يه برنامه نويس حرفه اي چقدر ( درصد ) نياز به اشاره گر ها در برنامه هاش داره ( با توجه به مشكلات امنيتي و حافظه اي كه ممكن پيش بياد ) ؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)