من یک پاور دیگه تونستم گیر بیارم مشکلی نیست که برای یک سیستم از دو تا پاور استفاده کنم (مثلا یک پاور فقط برای هاردها باشه)
من یک پاور دیگه تونستم گیر بیارم مشکلی نیست که برای یک سیستم از دو تا پاور استفاده کنم (مثلا یک پاور فقط برای هاردها باشه)
سلام عزیزان.
من یه هارد 80 گیگی قدیمی دارم مدتی هست به طور نا معلومی توسط مادر برد شناخته نمیشه و هنگام نصب ویندوز erro میدهد به این معنی که هاردی وجود ندارد هارد را نصب کنید ....
خواهشا عاجزانه التماس میکنم بنده را راهنمایی فرمایید این هارد خیلی برام مهمه...
چه کنم؟؟؟
با سلام
من یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی سی گیت دارم پشت این هارد نزدیک ورودی برق یک سوراخی است به شکل مستطیل است که روی کارتن ان نوشته LOCK SLOT است میخواست بدانم این برای چیست
با تشکر
درود
رو یه سیستم دیگه تست کن و ببین جواب میگیری یا نه. برای تست بهتره همه اپتیکال درایو ها رو جدا کنی و هارد رو تنها وصل کنی. جامپر هارد رو هم رو Master بزار. کابل رو هم تست کن.
درود
اگه تو دفترچش راجب این قفل چیزی ننوشته یا توضیحی داده نشده فقط برای قفل کردن تو فروشگاه هاست!!! که ندزدن! معمولا برای هاردهای اکسترنال و لپ تاپ ها و دوربین ها این قفل ها رو میزارن. کار خاصی نمیکنه. علامتشم یه قفله که توش حرف K گذاشته شده.
سلام بر همه
تازه یه اکسترنال یک ترابایت یو اس بی 2 سیگیت خریدم
اول بخوبی کار میکرد بعد از گذشت چند روز مشکلی آمده
وقتی در اکسترنال فایلها را انتقال یا کپی میکنم به یه اخطار ذخیره نشده در هارد مواجه میشم بعد گیر میکند
وقتی از برق میکشم ویندوز به حالت قبلی برمیگردد
و تصمیم گرفتم تمام اطلاعات پاک کرده فول فرمت کنم و
در حال فول فرمت به صد در صد رسیده و به اخطار فرمت کردن این اکسترنال موفق نشده مواجه میشم
نمیدونم چه کنم؟
سیم برقش مستقیم به برق وصل کردم بازم حل نشد
حالا میخوام سیم یو اس بی 2 عوض کنم فکر میکنید همین یک راه حله؟
کسی کمک نمیکنه؟
کابل هفت تومنی خریدم متاسفانه همان مشکلی هست دارم
روی جعبه سیگیت بزبان انگلیسی نوشته 5 سال گارانتی... خب با این گارانتی چیکار باید بکنم؟
بندازم آشغال؟؟؟؟
اگه کامپیوتر هی ریست میشه یکی از دلایل ضعیفی پاور
چك كن ببين ويروس داري يا نه
کمپانی Seagate هارد های جدید Internal خود را در دو سری متمايز با حداکثر ظرفيت يك ترابايت "1TB" به بازار عرضه كرد. سري Barracuda 7200.11 مخصوص کاربران خانگي و سري Barracuda ES.2 براي استفاده كاربران حرفه اي طراحي شده است. درتوليد اين نوع از محصولات Seagate از تکنولوژيهاي جديدي استفاده شده،كه منجر به افزايش ظرفيت هارد و ايجاد قابليتهاي ويژه اي براي اين محصولات
گردیده است. از مهمترين اين تكنولوژيها مي توان به سيستم جديد نوشتن PMR یا(Perpendicular Magnetic Recording )اشاره كرد.در اين روش، اطلاعات به جای اينکه به صورت افقي بر روی ديسک ها ذخيره شوند
بصورت عمودی ذخيره مي شوند! اين تحول باعث شده که بدون اضافه کردن تعداد پلاترها و يا هد به هارد ديسک، ظرفيت آن افزايش يابد. بدين ترتيب به راحتي مي توان بر روي همان 4 پلاتر ، اطلاعاتي بالغ بر هزار گيگا بايت بدون افزايش فضاي فيزيكي ذخيره كرد.
همچنين محصول جديد Seagate با بهره گيري از تكنولوژي جديد PowerTrim
مصرف انرژي و توليد حرارت كمتري نسبت به مدلهاي قبلي دارد. ميانگين زمان دسترسي به اطلاعات در اين سري 8.5 ميلي ثانيه بوده و داراي 32 مگا بايت بافر مي باشند!
از هاردهاي اين سري مي توانيد در
کامپيوتر هاي Mainstream
کامپيوتر هاي به روز و پيشرفته خانگي
WorkStation ها
کامپيوتر هاي مخصوص بازي
و در سيستم هاي نگهداري اطلاعاتSAN , NAS
استفاده کنید.
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
كمپاني Maxtor سري جديد هاردهاي اكسترنال خود را در سه مدل OneTouch 4 Plus,OneTouch 4 و OneTouch 4 Mini به بازار عرضه كرد كه اين هاردها داراي طراحي جديد و امكانات كاملتري نسبت به مدلهاي قبلي مي باشند.
در اينجا مروري بر مدل One Touch 4 Plus از سري هاردهاي One Touch 4 كمپاني Maxtor خواهيم داشت تا شما را با اين سري از هارد هاي اكسترنال بيشتر آشنا كنيم .
هارد اكسترنال One Touch 4 Plus كمپاني Maxtor يك هارد اكسترنال همه فن حريف در زمينه ذخيره اطلاعات بوده و اين هارد انتخابي مناسب جهت تهيه Backup از اطلاعات شخصي، عكس هاي ديجيتالي،فيلم و ديگر فايلهاي ضروري شما مي باشد.
سري One Touch 4 Plus در ظرفيت هاي 750G,500GB,250GB ارائه مي شود كه شما با ظرفيت 750GB قادريد 240.000 عكس و يا 12.500 ساعت موسيقي را در آن ذخيره كنيد، علاوه بر ظرفيت بالا،اين سري از هاردهاي اكسترنال ويژگي هاي منحصر به فردي دارند كه مي توان در مدل One Touch 4 Plus به قاب فلزي آن (كه از استحكام بالاتري نسبت به ديگر هاردهاي اكسترنال برخوردار مي باشد) و برنامه بازيابي Maxtor Safety Drill
اشاره كرد.
برنامه مذكور مي تواند در هنگام بروز حوادث مختلف يا حمله ويروسي با بازگرداندن اطلاعات شما به وضعيت قبل از حادثه ،اطلاعات شما را نجات دهد،درضمن برنامه مذكور تاثير به سزايي در انتخاب برادر كوچك One Touch 4 mini "، Plus" به عنوان هارد منتخب از طرف مجله PC Magazine (يكي از معتبر ترين مجلات كامپيوتري)داشت.
Maxtor Safety Drill در سيستم عامل ويندوز XP و VISTA اجرا شده و با درايورهايي كه NTFS فرمت شده اند سازگاري دارد،
Safety Drill از تمام اطلاعات سيستم شما كه باعث مي شود سيستم عامل كار كند Backup تهيه كرده و آنها را براي مواقع ضروري محفوظ نگه مي دارد.
هارد اكسترنال One Touch 4 Plus با سرعت 7200 دوربر دقيقه كار مي كند و قادر است يك پوشه استاندارد
(با ظرفيت 3گيگابايت)را در 51 ثانيه توسط پورت USB انتقال دهد كه اين زمان در هنگام استفاده از پورت FireWire 400 به 1 دقيقه و 15 ثانيه افزايش يافت كه نشان دهنده سرعت بيشتر USB 2.0 (با سرعت انتقال 480 مگابيت در ثانيه) نسبت به FireWire (با سرعت انتقال 400 مگابيت بر ثانيه) مي باشد.
ديگر مزيت هارد اكسترنال One Touch 4 Plus اين است كه شما با استفاده از آن قادريد تا بر روي اطلاعات هارد ديسك خود كلمه عبور تعريف كنيد تا اطلاعاتتان از امنيت بيشتري برخوردار شوند،
اين هارد با 16 مگابايت Cache Buffer به راحتي بر روي دستگاه شما نصب شده و شروع به فعاليت خواهد كرد.
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
هاردهاي مخصوص شبكهآيا تا به حال به اين موضوع فكر كرده ايد كه اگر مي توانستيد مكان امني در شبكه هاي كامپيوتري براي ذخيره اطلاعات داشته باشيد، چقدر بازده كاري شما افزايش مي يافت؟
راه حل هاي مختلفي براي Backup گيري تحت شبكه وجود دارد ، اما واقعا بهترين راه حل چيست؟؟
اخيرا هاردهاي جديدي به بازار عرضه شده كه به هاردهاي شبكه معروف شده اند. اين هاردها كه با نام Shared Storage در دنيا شناخته مي شوند، داراي يك پورت LAN هستند كه با وصل كردن يك كابل مي توان هارد را به راحتي به هر نوع شبكه اي متصل كرد. همزمان با اتصال هارد به شبكه، بصورت اتوماتيك IP هايي به اين هاردها اختصاص داده مي شود كه به شما اين امكان را خواهد داد تا سامانه اي امن براي ذخيره و نگهداري اطلاعات خود در شبكه به اشتراك بگذاريد.
World Edition II و Shared Storage II دو مدل از اين دسته از هاردها هستند كه در بازار ايران نيز موجود مي باشند.
توسط يك كابل، هارد خود را به سوييچ شبكه متصل كنيدهارد بطور اتوماتيك خود را در شبكه پيدا كرده و آماده نگهداري از اطلاعات شما مي باشدبه ياد داشته باشيد كه پورت USB موجود بر روي اين نوع هاردها، براي اضافه كردن هارد اضافي و يا پرينتر و ... مورد استفاده قرار مي گيرد
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
VelociRaptor عضو جديد خانواده معروف هارد هاي اينترنال Raptor مي باشد كه با سرعت 10,000RPM و درگاه SATA به شهرت بالايي در دنيايي هارد هاي اينترنال دست پيدا كرده اند.
عضو جديد خانواده Raptor با ظرفيت 300GB (دو برابر ظرفيتهاي قبلي) و نيز با استفاده از درگاه SATA II ( با سرعت انتقال اطلاعات 3Gb/s ) و 16MB Cache حدود 35 درصد سريعتر و تنومند تر از برادران قدرتمند قديمي خود به بازار IT روانه شد.
VelociRaptor درواقع با استفاده از قدرت منحصر به فرد خود ، تمام رقيبان خود در دنياي IT را پشت سر گذاشته و هم اكنون قويترين و سريعترين هارد شناخته شده بر روي كره زمين مي باشد.
محفظه مخصوص هاردهاي جديد VelociRaptor با نام IcePack و اندازه 3.5Inch محافظي مطمئن براي اين نوع هارد مي باشد كه حتي در سخت ترين شرايط نيز دماي هارد را كنترل كرده و آن را خنك نگه مي دارند.
لازم به ذكر است كه اندازه خود هارد هاي اينترنال VelociRaptor معادل 2.5Inch است و استفاده از آن بر روي نوت بوك نيز امكان پذير مي باشد.
VelociRaptor با استفاده از تكنولوژي SecurePark امنيتي مثال زدني را براي خود به ارمغان آورده است كه به شما اين اجازه را بدهد تا با خيالي راحت به جا به جايي كامپيوتر خود پرداخته و هيچ نگراني اي در مورد تكان خوردن و صدمه ديدن هارد سيستم خود نداشته باشيد.
SecurePark با پارك كردن هد هارد كنار صفحات هارد( در مواقع تغيير سرعت هارد و يا در هنگام اعمال تكان هاي نا خواسته ) از برخورد هد با صفحات هارد جلوگيري كرده و مانع ازآسيب ديدن هارد و اطلاعات درونش مي شود.
استفاده از اين هارد را به گيمر هاي حرفه اي و نيز افرادي كه كارايي و سرعت سيستم نقش حياتي اي در دنياي انفورماتيكشان بازي مي كند پيشنهاد مي كنيم.
سلام دوستان .من حدودا 2 ماهي ميشه که يه هارد 1.5 TB سيگيت خريدم. اولش مشکلي نداشت ولي بعد از چند روز شروع کرد به صدا دادن منظورم تق کردن هارد همراه با روشن شدن چراغ هارده اين مشکل زمان کپي کردن فايل يا بوت شد ويندوز پيش مياد بعد صفحه قفل ميشه و مجبورم ريست کنم يه بار هم بردم گارانتي سازگار که مثلا تعميرش کرده و فريمورش رو آپديت کرده ولي باز هم اين مشکل رو دارم ممنون ميشم اگه به من کمک کنيد در ضمن وقتي جاي کابل ساتا رو روي مادر برد عوض ميکنم براي يه مدت درست ميشه ولي باز هم برميگرده يا علي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)