1) احتمال اینکه مادر بوردت اصلا شبکه آنبورد نداشته باشه کمتر از 1% ( مگه اینکه مادر بوردت خیلی خیلی قدیمی باشه ! ) حتی مادر بوردای 6-5 سال پیش که واسه سلرون و پنتیوم 4 بودن هم حداقل یه دونه شبکه آنبورد دارن ... یه بار دیگه سوکت های پشت مادربورد رو چک کن و علاوه بر این ممکنه لن آنبورد داشته باشی اما غیر فعال باشه ! در این صورت اول کامپیوتر رو ری استارت کن برو تو بایوس و گزینه network adaptor رو enable کن بعد داخل ویندوز هم تو control panel قسمت نتورک کانکشن رو گزینه لوکال اریا کانکشن کلیک راست کن و انبل رو بزن تا فعال بشه .. اونوقت می بینی کنار ساعت کامپیوتر علامت کانکشن میاد که وقتی کابل شبکه قطع می شه یا مودم خاموش میشه روش یه ضربدر قرمز میاد ... اگه هم جزو 1% هستی که مادر بوردت فوق العاده قدیمی بدون شبکه آنبورده و کارت شبکه جدا هم نداری .... به همون یو اس بی وصل کن ... برای یو اس بی اول باید درایور مودم رو از تو سی دی نصب کنی تا وقتی که کنار ساعت کامپیوتر پیغام بده که مدل مودم تی پی لینک رو شناخته ... بعدش تو اینترنت اکسپلور اون آی پی رو وارد کن و انتر رو بزن ... لازم نیست اصلا به اینترنت وصل باشه خطت ! این کار فقط برای تنظیم اولیه مودمه ... چراغ یو اس بی تا وقتی که درایور مودم رو نصب نکنی و مودم رو تنظیم اولیه نکنی چشمک خواهد زد ... به هر حال یه نگاه دیگه بنداز چون بعید میدونم مادربوردت اصلا لن نداشته باشه مگه اینکه خیلی قدیمی باشه ....
2) تا خطت وصل نشه نمی تونی اون رمز رو بگیری ... چون باید اول شناسه کاربری تو رو تو سایت اندیشه فعال کنن و اکانتی رو که گرفتی تو سرور برات فعال کنن ... این کار رو خودشون وقتی خط وصل شد برات می کنن و وقتی بهت زنگ زدن گفتن خطت فعال شده می تونی رمز سایت رو هم ازشون بگیری ... فکر کنم حدود 1 هفته طول بکشه تا وصل شی (بستگی به مرکز مخابراتت داره ) و تو بهترین حالت 3 روز الی 1 هفتس ... اگه وصل شد چراغ ای در اس ال مودم روشن می شه ... اونوقت یا تلفنی رمزو بگیر یا برو تو سایت خودت اوکی کن ... به هر حال وقتی خط من وصل شد خودم حضوری شرکت بودم و همونجا فورا اکانت رو خودشون تعریف کردن و رمز رو هم بهم دادن ...
3) زیاد سخت نگیر ! همه چیز قابل حله و چاره داره ! الااااااااااا مرگ !![]()