تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 177 از 2403 اولاول ... 771271671731741751761771781791801811872272776771177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1. آقا من این شماره ی 192.168.1.1رو توی اینترنت اکسپلورر مینویسم چیزی نمیاد . باید خطم فعال بشه بعد این کار رو بکنم مگه؟؟
    2.این رمز عبوری که میگی الان خالیه وقتی خطم وصل شد از کجا بیارمش زنگ بزنم اندیشه بگیرم یا برم توی سایت ثبت نام کنم خودش میده ؟چی باید بکنم؟؟
    3.من جای لان پشت کیس ندارم باید usb وصل کنم . ولی چرا چراغ usb من ثابت نمیشه همش چشمک میزنه؟؟
    1) احتمال اینکه مادر بوردت اصلا شبکه آنبورد نداشته باشه کمتر از 1% ( مگه اینکه مادر بوردت خیلی خیلی قدیمی باشه ! ) حتی مادر بوردای 6-5 سال پیش که واسه سلرون و پنتیوم 4 بودن هم حداقل یه دونه شبکه آنبورد دارن ... یه بار دیگه سوکت های پشت مادربورد رو چک کن و علاوه بر این ممکنه لن آنبورد داشته باشی اما غیر فعال باشه ! در این صورت اول کامپیوتر رو ری استارت کن برو تو بایوس و گزینه network adaptor رو enable کن بعد داخل ویندوز هم تو control panel قسمت نتورک کانکشن رو گزینه لوکال اریا کانکشن کلیک راست کن و انبل رو بزن تا فعال بشه .. اونوقت می بینی کنار ساعت کامپیوتر علامت کانکشن میاد که وقتی کابل شبکه قطع می شه یا مودم خاموش میشه روش یه ضربدر قرمز میاد ... اگه هم جزو 1% هستی که مادر بوردت فوق العاده قدیمی بدون شبکه آنبورده و کارت شبکه جدا هم نداری .... به همون یو اس بی وصل کن ... برای یو اس بی اول باید درایور مودم رو از تو سی دی نصب کنی تا وقتی که کنار ساعت کامپیوتر پیغام بده که مدل مودم تی پی لینک رو شناخته ... بعدش تو اینترنت اکسپلور اون آی پی رو وارد کن و انتر رو بزن ... لازم نیست اصلا به اینترنت وصل باشه خطت ! این کار فقط برای تنظیم اولیه مودمه ... چراغ یو اس بی تا وقتی که درایور مودم رو نصب نکنی و مودم رو تنظیم اولیه نکنی چشمک خواهد زد ... به هر حال یه نگاه دیگه بنداز چون بعید میدونم مادربوردت اصلا لن نداشته باشه مگه اینکه خیلی قدیمی باشه ....
    2) تا خطت وصل نشه نمی تونی اون رمز رو بگیری ... چون باید اول شناسه کاربری تو رو تو سایت اندیشه فعال کنن و اکانتی رو که گرفتی تو سرور برات فعال کنن ... این کار رو خودشون وقتی خط وصل شد برات می کنن و وقتی بهت زنگ زدن گفتن خطت فعال شده می تونی رمز سایت رو هم ازشون بگیری ... فکر کنم حدود 1 هفته طول بکشه تا وصل شی (بستگی به مرکز مخابراتت داره ) و تو بهترین حالت 3 روز الی 1 هفتس ... اگه وصل شد چراغ ای در اس ال مودم روشن می شه ... اونوقت یا تلفنی رمزو بگیر یا برو تو سایت خودت اوکی کن ... به هر حال وقتی خط من وصل شد خودم حضوری شرکت بودم و همونجا فورا اکانت رو خودشون تعریف کردن و رمز رو هم بهم دادن ...
    3) زیاد سخت نگیر ! همه چیز قابل حله و چاره داره ! الااااااااااا مرگ !

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1. الان چراغ usb من ثابت شده یعنی نصب درست انجام گرفته؟؟
    2. برای گرفتن رمز از سایت باید چیکار کنم کجا باید برم من وقتی وارد سایت اندیشه میشم هر قسمتی که مربوط به کار بر باشه حتا کاربر جدید رو هم میزنم صفحه ی دیگری میاد که ارور میده ؟؟
    3. من این شماره رو وارد میکنم توی اینترنت اکسپلورر ولی صفحه ی تنظیمات نمیاد . دلیلش چیه به نظرت؟؟
    4.لان رو پیدا کردم به لان وصلش کردم یه طرف به مودم یه طرف به کامپیوتر حالا باید چیکار کنم کانکشن باید بسازم کدوم قسمت ها رو برای ساخت کانکشن باید انتخاب کنم و بقیه یه کار ها رو هم لطفا توضیح دقیق بده ممنون میشم.
    Last edited by pedram9; 12-12-2009 at 20:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

1. آقا من این شماره ی 192.168.1.1رو توی اینترنت اکسپلورر مینویسم چیزی نمیاد . باید خطم فعال بشه بعد این کار رو بکنم مگه؟؟
    2.این رمز عبوری که میگی الان خالیه وقتی خطم وصل شد از کجا بیارمش زنگ بزنم اندیشه بگیرم یا برم توی سایت ثبت نام کنم خودش میده ؟چی باید بکنم؟؟
    3.من جای لان پشت کیس ندارم باید usb وصل کنم . ولی چرا چراغ usb من ثابت نمیشه همش چشمک میزنه؟؟
    دوست عزیز 1بار اون فایلی که گذشاتمو خوب بخون متوجه نشدی 2بار بخون.نشدی؟3بار بخون اقا 10بار بخون اقا 100بار بخون اقا 200بار بخون.بابا فارسی ه.مه چیزوتمامو کمال توضیح داده .ای بابا

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1. الان چراغ usb من ثابت شده یعنی نصب درست انجام گرفته؟؟
    2. برای گرفتن رمز از سایت باید چیکار کنم کجا باید برم من وقتی وارد سایت اندیشه میشم هر قسمتی که مربوط به کار بر باشه حتا کاربر جدید رو هم میزنم صفحه ی دیگری میاد که ارور میده ؟؟
    3. من این شماره رو وارد میکنم توی اینترنت اکسپلورر ولی صفحه ی تنظیمات نمیاد . دلیلش چیه به نظرت؟؟
    4.لان رو پیدا کردم به لان وصلش کردم یه طرف به مودم یه طرف به کامپیوتر حالا باید چیکار کنم کانکشن باید بسازم کدوم قسمت ها رو برای ساخت کانکشن باید انتخاب کنم و بقیه یه کار ها رو هم لطفا توضیح دقیق بده ممنون میشم.

1) به صفحه قبل مراجعه کن (167) آقا سهیل عزیز یه لینک واسه دانلود راهنمای کااااامل فارسی مودم tp-link 8811 گذاشتن . اون رو دانلود کن و پایین صفحه رو قدم به قدم بخون همون جا که در مورد نصب از طریق پورت لن توضیح داده ... توضیحاتش از کامل هم کامل تره ! با عکس !
    2) حالا که کابل لن رو وصل کردی کابل usb رو جدا کن . هم اون فایل راهنما رو بخون هم پست قبلی منو که تقریبا کامل توضیح دادم چطوری از طریق کابل لن مودم رو تنظیم کنی ... مهمترین چیز اینه که کارت شبکت فعال باشه ... یعنی کنار ساعت کامپیوتر باید شکلک شبکه باشه و وقتی مودم رو خاموش می کنی روش علامت ضربدر قرمز بیاد ... کامپیوتر رو ریست کن با زدن دیلیت برو تو تنظیمات بایوس ...network adaptor رو enable کن . اگه دیدی باز هم شکلک نیومد برو control panel قسمت network connection یه شکلک local area connection اونجا هست روش کلیک راست کن باید اونجا هم enable ( فعال باشه ) اگه نبود کلید enable رو بزن ... حالا کنار ساعت باید شکلک شبکه بیاد ... خلاصه باید این کارها انجام شده باشه تا چراغ lan مودم روشن شه ... حالا اگه تو اکسپلورر اون شماره رو بزنی و enter .. پنجره تنظیمات مودم باید بیاد با همون 192.168.1.1 ( واسه حالت usb عدد آی پی فرق می کنه و یکم مراحل بیشتری داره که تو فایل فارسی کامل نوشته اما usb رو ولش کن )
    حالا از پنجره ای که باز میشه سمت چپش یه سری گزینه هست quick setup رو انتخاب کن .. ازت یوزر -پسورد می خواد جفتش رو وارد کن : admin و تیک save رو هم بزنین ... ( این هم ربطی به پسورد خطت نداره و وقتی میزنی admin یعنی جنابعالی مدیر این شبکه هستی !!! ) تو صفحه بعدی تنظیم نوع کانکشن رو که روی bridge هست به pppoe تغییر بده و آخر سر هم مودم ریست میشه ! به همین سادگی ... حالا چراغ lan دائم روشن می مونه و مودمت هم تنظیم شده ... کافیه از تو ویندوز یه کانکشن مخصوص adsl درست کنی ...
    تو منو استارت ویندوز > accessories>communications> new connection wizard رو بزن ...
    connect to the internet > set up my connection manually رو انتخاب کن ... تو صفحه بعدی گزینه دومی رو انتخاب کن یعنی connect using a broadband connection that require a user name and password PPPoE
    صفحه بعدی هر اسمی می خوای واسه کانکشن انتخاب کن . صفحه بعد همون یوزر نیم پسورد ( نام کاربری و رمز adsl ) رو وارد کن ... تو صفحه آخر هم می تونی گزینه ساختن شکلک رو desktop رو تیک بزنی ... کانکشن آمادست ... هر وقت حطت وصل شد عین دایل آپ می تونی کانکت شی ...
    هر سوال دیگه ای هم داشتی قبل از اینکه اینجا سوال کنی دوباره این نوشته ها رو با دقت و قدم به قدم بخون و راهنما رو هم همینطور . هیچ نکته مبهمی نیست و حتی ساختن کانکشن رو با عکس توضیح داده اونجا.

3) رمز سایت رو فعلا نیازی نداری ... هر وقت خطت وصل شد زنگ بزن رمز ورود به سایت رو برات فعال کنن و تلفنی بهت بگن ... فعلا نیازی نیست که ببینی چقدر مصرف کردی !!!! هنوز اکانتت تو سایت فعال نشده ... بذار اول خطت وصل شه بعد !
    Last edited by birak; 12-12-2009 at 21:27.

5. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1. وقتی من مودم رو روشن میکنم با lan اون دو تا مونیتور کوچیک که کنار سایت هست و روش ضرب در زده ضرب درش میره و فعال میشن تا اینجا درسته نه؟
    2.من کانکشن ساختم و روش کلیک کردم و پروپرتیس رو زدم بعد روی سر برک network کلیک کردم و بعد 2کلیک روی Internet Protocol کردم حالا اینجا ها چی بنویسم تا کار حل بشه؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1. وقتی من مودم رو روشن میکنم با lan اون دو تا مونیتور کوچیک که کنار سایت هست و روش ضرب در زده ضرب درش میره و فعال میشن تا اینجا درسته نه؟
    2.من کانکشن ساختم و روش کلیک کردم و پروپرتیس رو زدم بعد روی سر برک network کلیک کردم و بعد 2کلیک روی Internet Protocol کردم حالا اینجا ها چی بنویسم تا کار حل بشه؟؟
    1) آره اگه ضربدر اونها میره یعنی کارت شبکت درست کار می کنه ... کافیه یک بار مودمت رو با اون شماره آی پی باز کنی و تنظیم کنی .
    2) اگه کانکشن رو طوری که گفتم ساختی ( طبق مراحل و عکسهایی که تو فایل آقا سهیل بود ) یه کانکشن آماده مثل دایل آپ داری که جای یوزر - پسورد داره و آماده کانکت شدنه ... بقیه چیزاش رو انگولک نکن ! internet protocol رو کاریش نداشته باش ! اگه کانکشن رو درست ساخته باشی همه چی تنظیمه خودش. تنها چیزی که می تونی عوض کنی مثل دایل آپ بری تو properties>options تعداد دفعات تماس رو کم و زیاد کنی ! که اونم لازم نیست ! چون دایل آپ نیست که بخواد 10 بار بوق اشغال بزنه !!!

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1. بلخره تونستم وارد تنظیمات مودم بشم و چیز هایی رو که گفتی تغییر بدم دیگه چیزی نباید تغییر کنه ؟یه چیزی بود که نوشته بود vci/و یه چیزی شبیه به این که 0/35 بود آقا سهیل گفته بود توی چند صفحه ی قبل که این غلته باید روی 8/35 قرار بگیره منم روی همین گذاشتم درسته یا نه روی همون 0/35 بزارم؟؟ تو properties>options چیزی ننویسم اگه ننویسم خالی میمونه ولی توی راهنما که دانلود کردم گفته بود بنویسید که؟؟
    2.الان توی همون quick setup که نوشته بود atuo و چند گذینه ی دیگر هم داشت من روی auto بزارم بدون کانکشن میره اینترنت یا نه اصلا اون چیه؟؟
    3. راستی توی برگه ای که یوز و پسوردم توشه نوشته زمان تمدید مجدد 1388/9/21 ولی من که از امروز خطم وصل نیست که از الان حساب کردن یعنی چند روز الکی هدر میره از یک ماهم ؟؟
    4. این شناسه ی مجازی چیه که توی سایت اندیشه هست اونو باید از کجا به دست آورد ایا همون نام کاربری هست که هر کس هرچی دوست داره میتونه بزاره؟؟
    Last edited by pedram9; 12-12-2009 at 23:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

1. بلخره تونستم وارد تنظیمات مودم بشم و چیز هایی رو که گفتی تغییر بدم دیگه چیزی نباید تغییر کنه ؟یه چیزی بود که نوشته بود vci/و یه چیزی شبیه به این که 0/35 بود آقا سهیل گفته بود توی چند صفحه ی قبل که این غلته باید روی 8/35 قرار بگیره منم روی همین گذاشتم درسته یا نه روی همون 0/35 بزارم؟؟ تو properties>options چیزی ننویسم اگه ننویسم خالی میمونه ولی توی راهنما که دانلود کردم گفته بود بنویسید که؟؟
    2.الان توی همون quick setup که نوشته بود atuo و چند گذینه ی دیگر هم داشت من روی auto بزارم بدون کانکشن میره اینترنت یا نه اصلا اون چیه؟؟
    3. راستی توی برگه ای که یوز و پسوردم توشه نوشته زمان تمدید مجدد 1388/9/21 ولی من که از امروز خطم وصل نیست که از الان حساب کردن یعنی چند روز الکی هدر میره از یک ماهم ؟؟
    4. این شناسه ی مجازی چیه که توی سایت اندیشه هست اونو باید از کجا به دست آورد ایا همون نام کاربری هست که هر کس هرچی دوست داره میتونه بزاره؟؟
    پدرام جان گفتم که 8-35 هست.از امروز خطت وصل نیست اما از نظر سرور اندیشه سرویست از امروز فعال هست اون مخابراته که داره خططتو دیر اماده میکنه اما اندیشه سرویستو از همین دیروز21اذر فعال کرده
    اون اتوامتیکی هم که گفتی مال یه تنظیمات خواص هست اونو دست نزن تو این قسمتی که گفتم واون عکسایی که گذاشتم اگر عمل کنی بدون کانکشن میتونی بری اما به نظرم با کانکشن بری بهتره چون خطریه پهنای 3گیگ کمه اخه

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس من 35/8 بزارم و روی pppoe درسته ؟
    pppoe برای چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پس من 35/8 بزارم و روی pppoe درسته ؟
    pppoe برای چیه ؟
    دوست من PPPOE نوعی از اتصال هست که بصورت خودبه خود کانکت هست یعنی اگر تنظیم بشه سیستم روشن شد کانکت میشی.1500بار اون فایلی که گذاشتمو درست بخون بادقت بخون همه چیزو توضیح داده

13. این کاربر از SoheilExtreme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •