سلام
تنظیمات کاربر==> اختیارات==> حالت مخفی![]()
سلام
تنظیمات کاربر==> اختیارات==> حالت مخفی![]()
من سئوالي رو مي پرسم كه جوابش رو نمي دونم
من به خاطر زحمت جواب دادن شما ناراحت نشدم ؛ شما لطف كرديد
بلكه جواب شما ناراحت كننده بود
آخه خودتون يه بار ديگه اين رو بخونيد !!
اين شد جواب يا توجيه ؟ !!!
نكنه خواستيد بگيد p30world از خودش نوآوري و خلاقيت نشون داده اومده URL Tag رو برداشته
كه بقيه فروم ها اين خلاقيت رو نداشتند !!!!!!!
اگه دليلش ف ي ل ت ر ينگه پس چرا بقيه ف ي ل ت ر نيستند ؟!
بابا اين URL Tag رو برگردونيد ؛
اينقدرم ما رو جز نديد
اين سئوال رو فقط Admin مي تونه پاسخ بده
خوب الان كه شما اين گزينه رو نداريد !
چون رفتيد به سمت مخفي كاري و قايم باشك بازي
در تنظيمات کاربر
قسمت ويرايش اختيارات:
انتخاب حالت مخفي
رو تيك بزنيد ديگه كسي نمي تونه رد يابيتون كنه !!
( هر چند خودم از اين حالت خوشم نمي ياد)
راس میگههر چند خودم از اين حالت خوشم نمیاد
به منم گفته بی بی ... از این حالت در بیا تا جمال ماهت رو ببینم
![]()
این کدهای url هم مصیبتی هستن ها یه عالم لینک تو تاپیک لینک سایت های علمی داده بودم حالا همشون ریختن بهم .![]()
سلام
ی راه بگین که دیگه من هی یه چیزو دانلود نکنم بعد اپلودشکنم اخه هم سایت ف یلت ر هم دسترسی فقط برای افراد عضو هست
يعني از اون سايتي كه مي خواهيد لينك بگذاريد
ف ي ل ت ر ه ؟!
بابا دست کم این امکان رو برای دوستانی که عنوان "داره خودمونی میشه" یا "پروفشنالها" بزارید.
نه برای هر کسی که عضو انجمن میشه.
مگه اینو نمیگی؟سلام
تنظیمات کاربر==> اختیارات==> حالت مخفی
آدرس عکس:
پس چرا تو پروفایلم اونجایی که قرمز کردم هنوز هست؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس عکس:
-----------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.یعنی شما اون قسمتی رو که قرمز کردم نمیبینید؟نکنه فقط برای من دیده میشه؟خوب الان كه شما اين گزينه رو نداريد !
چون رفتيد به سمت مخفي كاري و قايم باشك بازي
در تنظيمات کاربر
قسمت ويرايش اختيارات:
انتخاب حالت مخفي
رو تيك بزنيد ديگه كسي نمي تونه رد يابيتون كنه !!
( هر چند خودم از اين حالت خوشم نمي ياد )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
من کی گفتم خلاقیته؟همه این راهو بلدن ولی بعضی جاها انجم میدن که یکیش این جاست.نكنه خواستيد بگيد p30world از خودش نوآوري و خلاقيت نشون داده اومده URL Tag رو برداشته
كه بقيه فروم ها اين خلاقيت رو نداشتند !!!!!!!
حادثه خبر نمی کند.حالا دیدی بعدا به یه دلیل ف ی ل ت ر شد!مثل گوگل!اگه دليلش ف ي ل ت ر ينگه پس چرا بقيه ف ي ل ت ر نيستند ؟!
خوب ادمین هم قبلا پاسخ داده بود و منم آدرس دادم!اين سئوال رو فقط Admin مي تونه پاسخ بده
..............
من قصدی نداشتم و اگر فکر کردید که قصدی داشتم اشتباه کردید و با این حال از همه عذر می خواهم.ممنون.
این چراغ قرمز یعنی شما اینویزیبلی...... کسانی که تو این فروم میتونن تشخیص بدن شما آنلاینی: شما، سوپر مدریتور، ادمین...... که واسه همه وضعیت رو با همون چراغ قرمز نشون میده........ یا اینکه یه ستاره کنار اسمتون قرار میگیره.......
اونو میدونم نه یکبار دیگه به پایین و سمت چپ عکسی که از پروفایلم گذاشتم نگاه کن!اون قسمتو میگم که دورش مستطیل قرمز کشیدم.
عزیزم گفتم که! فقط شما میتونی ببینی! واسه دیگران اون نمایش داده نمیشه!
ویرایش:
اینم عکس:
![]()
Last edited by amintnt; 19-09-2007 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)