تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 183 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اين ديگه چه بازي مسخره اي بــود ؟!!!
    دوستان خود اصل بازي منتشر شده ؟؟
    آخه ايني كه من دارم فكر كنم دمو بود چون فقط 15 چپتر داشت و بعد بازي تموم شد و رانندگي آزاد هم نداره و نميتونم به جاهاي مختلف شهر سر بزنم .
    من كه سرم كلاه رفت ، اونم از نوع مكزيكي ، يارو فروشنده گفت نسخه كاملش هست اما حالا فهميدم چي داده دستم .
    البته هنوزم مطمئن نيستم اصلا مافيا رو بازي كردم يا يه چيز ديگه آخه اولش از جنگ جهاني شروع شد و بعدش هم بايد كاراي يه خلاف كار معمولي رو ميكرديم ، تو مافيا 1 تو هر مرحله كـلي ماموريت ها تنوع داشتن و رسما مشخص بود كه كارهاي مافيايي داريم انجام ميديم اما اين خيلي مسخره بود همش رو با صحنه هاي ( ***) ماست مالي كرده بودن .
    دوستان حالا اين چيزي كه تعريف كردم مافيا2 هست يا نـــــه ؟؟؟
    عزیز شوخی می کنی یا جدی هستی؟؟

بله متاسفانه همین بود........ .

من قبلا هم اشاره كردم ... توقع از بازي بسيار بسيار بالا بوده ... !!
    بايد قبول كنيم كه مافيا يك يك شاهكار بوده و ديگه تكرار نميشه ... ولي نميتونيم بگيم بازي رو خراب كردن ..!‌
    ایول شهاب جان منم همینو میگم شماره یکش شاهکار بود ولی دوش یه بازی خوب بود همین......"یه بازی خوب" نه زیاد نه کم...دیگه بیاییم بگیم فوق العاده بود و انتظار چندین سال صبرو داشت و بهترین openworld هستش و اینا حرف های بی موردیه به نظر من.....

البته چون این بازی نام مافیا رو یدک می کشه بالطبع این شماره خراب کرده اساسی ولی اگه یه ip جدا بود آره واسه خودش چیز خوبیه...... .

راستی یه عیب فوق العاده بزرگ هم داشت اون هم نبود امکان گشت و گذار ازاد تو بازی بعد از پایانش بود که دیگه هر بازی open world ای باید این مشخصه رو داشته باشه...(البته مافیا 1 داشت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اگر مافیا 1 رو با همین گرافیک(قدرت تخریب پذیری و......) باز سازی می کردند من بیشتر باهاش حال میکردم تا این نسخه جدید ولی بازهم از خیلی بازیها داستانش بهتر بود

داره خودمونی میشه abolfazl_gallant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اين ديگه چه بازي مسخره اي بــود ؟!!!
    دوستان خود اصل بازي منتشر شده ؟؟
    آخه ايني كه من دارم فكر كنم دمو بود چون فقط 15 چپتر داشت و بعد بازي تموم شد و رانندگي آزاد هم نداره و نميتونم به جاهاي مختلف شهر سر بزنم .
    من كه سرم كلاه رفت ، اونم از نوع مكزيكي ، يارو فروشنده گفت نسخه كاملش هست اما حالا فهميدم چي داده دستم .
    البته هنوزم مطمئن نيستم اصلا مافيا رو بازي كردم يا يه چيز ديگه آخه اولش از جنگ جهاني شروع شد و بعدش هم بايد كاراي يه خلاف كار معمولي رو ميكرديم ، تو مافيا 1 تو هر مرحله كـلي ماموريت ها تنوع داشتن و رسما مشخص بود كه كارهاي مافيايي داريم انجام ميديم اما اين خيلي مسخره بود همش رو با صحنه هاي ( ***) ماست مالي كرده بودن .
    دوستان حالا اين چيزي كه تعريف كردم مافيا2 هست يا نـــــه ؟؟؟
    بله مافیا 2 هست ببخشید 15 تا چپتر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟جنگ جهانیم جزوی از داستانه سرتون کلاه نرفته

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

واییییییییییییییییییییییی یییییییییی که حالم به هم خورد از این بازی
    اینقد مافیا تو مافیا تو میکردین این بود؟
    gtaiv رو سر تر میدونم
    در ضمن این نظره منه دعوا را نندازیت

5. این کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

اصلا فكر نميكردم اينجوري باشه . كاش مثل همون 1 ميساختن . در كل ارزش 8 سال رو نداشت.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

راستی یه عیب فوق العاده بزرگ هم داشت اون هم نبود امکان گشت و گذار ازاد تو بازی بعد از پایانش بود که دیگه هر بازی open world ای باید این مشخصه رو داشته باشه...(البته مافیا 1 داشت)

مراد جان دلیل داره : قرار بوده بازی پایان باز باشه . یعنی نمی فهمی اخر سر ویتو هم میمیره یا نه . اما گویا DLC اخر بازی این قابلیتو به بازی اضافه می کنه البته در قالب شخصیتی دیگر

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان دلیل داره : قرار بوده بازی پایان باز باشه . یعنی نمی فهمی اخر سر ویتو هم میمیره یا نه . اما گویا DLC اخر بازی این قابلیتو به بازی اضافه می کنه البته در قالب شخصیتی دیگر

خوب اینکه دلیل نمیشه برادر من...تو شماره 1 یارو کلا افتاد مرد..ولی باز این گشت وگذار آزاد بود......... گشت وگذار که نباید با داستان پیش بره ...... .

کلا این بازی فقط اسمش open world بود....اگه همون اول تو تعیین سبکش مینوشتن.......third person shooter....سنگینتر بودن.

9. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ویتو برای چی افتاد زندان؟10 سال حبسشو کشید اومد بیرون؟اصلاً این مرحله زندان برای چی بود؟برای مهارت در مشت زنی؟!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

ویتو برای چی افتاد زندان؟10 سال حبسشو کشید اومد بیرون؟اصلاً این مرحله زندان برای چی بود؟برای مهارت در مشت زنی؟!
      محتوای مخفی: ... 
    ويتو رو به جرم فروختن سهام دولتي(همون برگه ها كه دزديديم و به پمپ بنزيني ها فروختيم)گرفتن.گويا يكي از پمپ بنزيني ها ويتو رو لو داده بوده.
    توي زندان با اون پيرمرده كه آشنا شديم گفتش كه من وقتي آزاد شدم كاراي تو رو هم درست ميكنم و آزادت ميكنم.و بعد 6 سال و با كمك پيرمرده از زندان آزاد شديم.

12. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان من الان Chapter 14 . اون دو نفرو كشتم . حالا چيكار كنم . ؟؟

هيچ ماموريتي تو صفحه نيست ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •