سلام.من باز نتونستم تصمیم بگیرم.چرا شما مدام میگید سلیقه ای هست؟دوست خوبم من کاری به قیافه دوربین ندارم.
من بازم میگم.کیفیت فیلمبرداری fz28 بهتره یا فوجی 2000 ؟
کسی هست بتونه با دلیل ثابت کنه؟چون تا جایی که من میدونم و با فرمت های مختلف ویدئویی و نرم افزارهاش کار کردم حجم بیشتر مساوی است با کیفیت بهتر.البته فرمت Divx رو میشه استثنا دونست.که اون هم زیر شاخه Avi میشه.
فرمت فیلمبرداری فوجی 2000 طبق گفته شما mp4 هست که میشه مثل موبایل ها نوکیا.
البته فرمت رو میکم نه کیفیت فیلمبرداری رو که مثلما دوربین دیجیتال خیلی بهتر هست.
ولی fz28 فرمت mov فیلمبرداری میکنه.فرمتی که خیلی برای من آشنا نیست ولی در نرم افزارها زیر شاخه mp4 محسوب میشن.
این همه اینجا fz28 خریدن.هیچکی قاطعانه نگفت فیلمبرداری این دوربین خوبه یا بد.
درسته که مثل دوربین فیلمبرداری سونی فول اچ دی نیست(همون 700 تا 1 میلیونی ها).ولی نمیدونم چرا همه یه طوری با زبون بی زبونی گفتن خوب نیست.البته برداشت من این بود.شاید هم دوستان در مقایسه با دوربین های هارد دیسکی اینو میگن.
به هر حال.باتری fz28 خیال آدم رو راحت میکنه و یک جایی تو جمع باعث زایع شدن آدم نمیشه.
460 عکس با یک بار شارژ عالی نیست؟
اون چیزی که من رو به تردید انداخته فیلمبرداری این دو مدل و مقایسه باتری اون هاست.
فرمت فیلمبرداری fz 28 همونی هست که در دوربین های کامپکت جدید کنون که الان در بازار هستن استفاده شده.یعنی mov
از دوستانی که fz28 رو دارن درخواست میکنم که بگن فیلمبرداری این دوربین در حد دوربین های نواری فیلمبرداری هست یا نه.
فقط همین.
از دوستان اگه لینکی از نمونه فیلم فیلمبرداری شده با fz28 رو میدونن بزارن تا دانلود کنم.
هر چند دیال آپم ولی مثل اینکه چاره ای نیست.یک شب تا صبح باید فیلم دانلود کنم.
اگه دوستانی که این دوربین رو دارن در مود wvga سی ثانیه و اگه امکان باشه تا 1 دقیقه فیلمبرداری کنن و اگه میتونن جایی آپلود کنن خیلی عالی میشه.البته توقعی ندارم با این اینترنت مزخرف در ایران ولی اونهایی که dsl دارن میتونن.
از دوستان هر کسی میتونه این کمک رو به من بکنه.جای دوری نمیره.
با سپاس فراوان از راهنمایی های دوستان خوبم.