تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 177 از 1635 اولاول ... 771271671731741751761771781791801811872272776771177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من باز نتونستم تصمیم بگیرم.چرا شما مدام میگید سلیقه ای هست؟دوست خوبم من کاری به قیافه دوربین ندارم.
    من بازم میگم.کیفیت فیلمبرداری fz28 بهتره یا فوجی 2000 ؟
    کسی هست بتونه با دلیل ثابت کنه؟چون تا جایی که من میدونم و با فرمت های مختلف ویدئویی و نرم افزارهاش کار کردم حجم بیشتر مساوی است با کیفیت بهتر.البته فرمت Divx رو میشه استثنا دونست.که اون هم زیر شاخه Avi میشه.
    فرمت فیلمبرداری فوجی 2000 طبق گفته شما mp4 هست که میشه مثل موبایل ها نوکیا.
    البته فرمت رو میکم نه کیفیت فیلمبرداری رو که مثلما دوربین دیجیتال خیلی بهتر هست.
    ولی fz28 فرمت mov فیلمبرداری میکنه.فرمتی که خیلی برای من آشنا نیست ولی در نرم افزارها زیر شاخه mp4 محسوب میشن.
    این همه اینجا fz28 خریدن.هیچکی قاطعانه نگفت فیلمبرداری این دوربین خوبه یا بد.
    درسته که مثل دوربین فیلمبرداری سونی فول اچ دی نیست(همون 700 تا 1 میلیونی ها).ولی نمیدونم چرا همه یه طوری با زبون بی زبونی گفتن خوب نیست.البته برداشت من این بود.شاید هم دوستان در مقایسه با دوربین های هارد دیسکی اینو میگن.

به هر حال.باتری fz28 خیال آدم رو راحت میکنه و یک جایی تو جمع باعث زایع شدن آدم نمیشه.
    460 عکس با یک بار شارژ عالی نیست؟
    اون چیزی که من رو به تردید انداخته فیلمبرداری این دو مدل و مقایسه باتری اون هاست.
    فرمت فیلمبرداری fz 28 همونی هست که در دوربین های کامپکت جدید کنون که الان در بازار هستن استفاده شده.یعنی mov
    از دوستانی که fz28 رو دارن درخواست میکنم که بگن فیلمبرداری این دوربین در حد دوربین های نواری فیلمبرداری هست یا نه.
    فقط همین.
    از دوستان اگه لینکی از نمونه فیلم فیلمبرداری شده با fz28 رو میدونن بزارن تا دانلود کنم.
    هر چند دیال آپم ولی مثل اینکه چاره ای نیست.یک شب تا صبح باید فیلم دانلود کنم.
    اگه دوستانی که این دوربین رو دارن در مود wvga سی ثانیه و اگه امکان باشه تا 1 دقیقه فیلمبرداری کنن و اگه میتونن جایی آپلود کنن خیلی عالی میشه.البته توقعی ندارم با این اینترنت مزخرف در ایران ولی اونهایی که dsl دارن میتونن.
    از دوستان هر کسی میتونه این کمک رو به من بکنه.جای دوری نمیره.
    با سپاس فراوان از راهنمایی های دوستان خوبم.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

زیاد تو انتخاب کردن وسواس بخرج نده سونی کنون پاناسونیک تو رنج 300 تا 400 مدلهای خوبی دارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب سناتور از مطلب مفیدتون درباره عمق میدان بسیار سپاسگذارم
    دوربین جدید nikon رو دیدید؟
    P90بسیار جالب البته خیلی خیلی شبیه H50 من هستش
    اونایی که میخوان دوربین بخرند صبر کنند تا این بیاد (شوخی کردم)
    اینم توضیحاتش
    شرکت نیکون در فوریه 2009 (بهمن 1387) دوربین سوپرزومی را با نام Coolpix P90 به بازار معرفی کرده است. این دوربین با زوم اپتیکال 24x مجهز به لنز 624-26 میلی متری ،سنسور 12.1 مگاپیکسل ،نمایشگر 3.0 اینچی LCD بوده و دارای قابلیت تنظیمات دستی و اوتوماتیک از قبیل نورسنجی "P/A/S/M" می باشد .از طریق این دوربین می توان 45 کادر تصویر را در حالت 15 فریم در ثانیه بصورت عکاسی پی در پی ثبت کرد این به آن معناست که قبل از اینکه عکاس دکمه شاتر را فشار دهد تصاویر ثبت می شوند. P90 همراه با کابل USB و کابل Video/Audio و همچنین نرم افزار مخصوص Coolpix و فقط در رنگ مشکی به بازار عرضه خواهد شد.
    ولی هر چی فکرشو می کنم کپی H50 هست مخصوصا ال سی دی

بقیه توضیحاتو اینجا ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by danger9597; 01-03-2009 at 15:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما دارید در وحله اول دوربین عکاسی میگیرید، کار ثانویه تمام این دوربین ها فیلم برداریه. من نمونه فیلم هر دو مدل رو دیدم، تقریباً مشابه هم هستند، چون رزولوشن یکسانی داشته و هردو در هر ثانیه 30 فریم میگیرند. البته من در نمونه ها این طور به نظر میرسه که در دوربین فوجی در حین فیلمبرداری سیستم لرزش گیر مثل مود عکاسی خوب کار نمیکنه. در مورد مقایسه کیفیت فیلم این دو دوربین رو با فیلمهای نواری dv باید بگم که اگر نور محیط مناسب باشه به مرتب از هندی کم بهتره، چون با رزولوشن 720p فیلم میگیره. البته فرمت فیلمهای فوجی کامپکت تره لذا میشه مدت زمان بیشتری رو باهاش فیلم گرفت، البته این کامپکت بودن فرمت فوجی روی کیفیت فیلم تاثیری نداشته.

5. 2 کاربر از rokefar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.من باز نتونستم تصمیم بگیرم.چرا شما مدام میگید سلیقه ای هست؟دوست خوبم من کاری به قیافه دوربین ندارم.
    من بازم میگم.کیفیت فیلمبرداری fz28 بهتره یا فوجی 2000 ؟
    کسی هست بتونه با دلیل ثابت کنه؟چون تا جایی که من میدونم و با فرمت های مختلف ویدئویی و نرم افزارهاش کار کردم حجم بیشتر مساوی است با کیفیت بهتر.البته فرمت Divx رو میشه استثنا دونست.که اون هم زیر شاخه Avi میشه.
    فرمت فیلمبرداری فوجی 2000 طبق گفته شما mp4 هست که میشه مثل موبایل ها نوکیا.
    البته فرمت رو میکم نه کیفیت فیلمبرداری رو که مثلما دوربین دیجیتال خیلی بهتر هست.
    ولی fz28 فرمت mov فیلمبرداری میکنه.فرمتی که خیلی برای من آشنا نیست ولی در نرم افزارها زیر شاخه mp4 محسوب میشن.
    این همه اینجا fz28 خریدن.هیچکی قاطعانه نگفت فیلمبرداری این دوربین خوبه یا بد.
    درسته که مثل دوربین فیلمبرداری سونی فول اچ دی نیست(همون 700 تا 1 میلیونی ها).ولی نمیدونم چرا همه یه طوری با زبون بی زبونی گفتن خوب نیست.البته برداشت من این بود.شاید هم دوستان در مقایسه با دوربین های هارد دیسکی اینو میگن.

به هر حال.باتری fz28 خیال آدم رو راحت میکنه و یک جایی تو جمع باعث زایع شدن آدم نمیشه.
    460 عکس با یک بار شارژ عالی نیست؟
    اون چیزی که من رو به تردید انداخته فیلمبرداری این دو مدل و مقایسه باتری اون هاست.
    فرمت فیلمبرداری fz 28 همونی هست که در دوربین های کامپکت جدید کنون که الان در بازار هستن استفاده شده.یعنی mov
    از دوستانی که fz28 رو دارن درخواست میکنم که بگن فیلمبرداری این دوربین در حد دوربین های نواری فیلمبرداری هست یا نه.
    فقط همین.
    از دوستان اگه لینکی از نمونه فیلم فیلمبرداری شده با fz28 رو میدونن بزارن تا دانلود کنم.
    هر چند دیال آپم ولی مثل اینکه چاره ای نیست.یک شب تا صبح باید فیلم دانلود کنم.
    اگه دوستانی که این دوربین رو دارن در مود wvga سی ثانیه و اگه امکان باشه تا 1 دقیقه فیلمبرداری کنن و اگه میتونن جایی آپلود کنن خیلی عالی میشه.البته توقعی ندارم با این اینترنت مزخرف در ایران ولی اونهایی که dsl دارن میتونن.
    از دوستان هر کسی میتونه این کمک رو به من بکنه.جای دوری نمیره.
    با سپاس فراوان از راهنمایی های دوستان خوبم.
    دوست عزيز به جرات مي تونم به شما بگم كه كيفيت فيلم برداري فوجي S2000HD ، پاناسونيك Fz28 ، سوني H50 ، كداك Z1012 از هنديكمهاي نواري به مراتب بهترهست اين رو من با يه هنديكم سوني كه يكي از بچه ها از دبي آورده مقايسه كردم
    متاسفانه امكان آپلود فيلم با اين سرعت كم وجود نداره اما از http://www.steves-digicams.com در بخش ريوهاش در قسمت Sample فيلم هم داره مي تونيد دانلود كنيد من به شخصه فيلم و عكس تمامي دوربينهاي بالا و خيلي از دوربينهاي ديگه رو دانلود كردم و ديدمشون . اونچي كه از اين سايت من فهميدم اينه كه فيلم برداري پانا يكم پرش داره چون ويدوي كه اونجا هست چنين چيزي رو القا مي كنه. ولي مال دادشم كه اونم FZ28 احساس مي كنم يكم از فوجيه فيلم برداريش ضعيفتره كه اصلا به چشم نمياد.
    هم چنين مي تونيد از سايت www.youtube.com اسم دوربين رو براي سرچ بنويسيد اونجا هم ويدوهاي رو كه مردم با اين دوربينها آپلود كردن مي بينيد اما شايد يكم بي كيفيت باشه چون همه استاد عكاسي نيستن

7. 2 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه فیلم برداری میخواید
    یه سایبر شات سری w بردارید با یه هندی کم که کلا میشه 500 تومن شاید هم کمتر چون قیمت های سونی واقعا پایین اومده
    اگر هم عکس واستون مهمه دیگه چرا اینقدر به کیفیت فیلم برداری گیر دادید؟
    البته ببخشید اینجوری گفتما آخه منم وسواس داشتم ولی نه اینقدر
    باید دل رو بزنید به دریا و برید بخریدش وقتی از همه امکاناتش خوشتون میاد
    Last edited by danger9597; 01-03-2009 at 15:38.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

کلا به نظر من رزولوشن hd تو فیلمبرداری دوربین عکاسی چیز بی معنی ایه. چون اولا کسی که دوربین عکاسی میخره کار اصلیش عکاسیه و اگر یک وقتی هم خواست فیلمبرداری کنه vga در حدی هست که تو کامپیوتر فول اسکرین ببینی و احساس کمبود نکنی. و یک مساله ی دیگه اینه که حجمش خیلی میره بالا که از اونطرف نمیشه مدت زیادی فیلمبرداری کرد مگه این که یه مموری با ظزفیت خیلی بالا داشته باشید. این نظر منه.
    بعد به نظر من مهمتر از این که با چه رزولوشنی میشه فیلمبرداری کرد اینه که دوربین میتونه روی فیلم زوم کنه؟ کیفیت صداش چه جوریه؟ و این که فوکوس اتوماتیک و لرزشگیرش چه جوری عمل میکنه. اینقدر دنبال اعداد و ارقام نباشید.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من خودم یه کنون a590 حدود 140 تومن گرفتم راستش کیفیت فیلمبردایش خوبه 640 در 480 با 20 فریم در ثانیه و 320در 240 ش هم 30 ثفریم در ثانیه . هم خوب عکس می گیره وهم فیلم . دیگه حالا یه دوربین 300 الی 350 تومنی امکاناتش مطمعنا از اینی کهمن دارم خب بیشتر باید باشه. شما ببین 741852 نیازت چیه ؟ فیلمبردایه Hd هم تلویزیون full اچ دی میخاد که زیر یکمیلیون 300 الی 400 تومن مارک خوبش فکر نکینم باشه .

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بی خیال.سوال من مثل اینکه به بعضی ها برخورده.
    کسانی که فکر میکنند فقط باید به دنبال عکاسی بود 1 سال دیگه صبر کنند تا ببینند که دوربین های دیجیتال با فیلمبرداری در هم ادغام میشن.لطفا برید و مدل های جدید کنون و پاناسونیک رو که تا 3 ماه دیگه به بازار میاد ببینید.همگی مود HD دارن.
    در مورد اینکه میگید باید با تلوزیون HD دید و ............ .
    این حرف برای من خیلی مسخره هست.میدونی چرا؟چون من نخواستم که دوربین رو وصل کنم به تلوزیون.
    بلکه هدف من تبدیل فیلم گرفته شده به DVD هست.حالا چه مود HD باشه و چه مود wvga یا ..... .
    مگه شما وقتی با دوربین فیلمبرداری فیلم میگیرید تا ابد اون رو در نوار یا هارد نگه میدارین؟
    یعنی اون رو کپچر نمیکنید؟اون رو روی یک دی وی دی نمیریزید؟
    به خاطر این فیلمبرداری با مود HD مهم هست چون وقتی به دی وی دی تبدیل کنی افت کیفیت نخواهد داشت.
    اگه قرار باشه در کامپیوتر دید که موبایل هم خوبه.....
    و کلا آدم عاقل فیلم رو با کامپیوتر نمیبینه...... چون هیچ وقت مانیتور کیفیت تلوزیون رو نداره و تصاویر در اون مات هستن.
    دوربین های یک سال قبل هیچکدوم از vga بالاتر نبودن و در این یکسال HD مورد توجه قرار گرفته.
    اگه هدف فقط عکس باشه که یک کامپکت 200 تومنی هم میتونه کافی باشه.(چون قرار نیست از تیم ملی عکس بگیریم)
    من قبلا دوربین آنالوگ زنیت داشتم و 8 سال از 17 سالگی با اون عکس گرفتم.با لنزهای تله.پس اونقدر هم که فکر میکنید گ.... نیستم.نمیدونم چرا اگه یه سوال بپرسی همه فکر میکنن طرف خ..... .از این فرهنگ متاسفم.
    فرق دوربینی که تنظیمات دستی داشته باشه رو با اتوماتیک میدونم.
    خیلی حرف شما برام مسخره هست.دنیا رو به پیشرفت هست ولی بعضی ها هنوز فکر..................
    وقتی میخواهید برید موبایل بخرید همه دنبال N82-N85 -N96-N97- ,...... هستید و حتما باید دوربین 5 مگاپیکسل داشته باشه.هم وایرلس داشته باشه .هم جی پی اس داشته باشه.هم سیمبین باشه.هم نرم افزار خور باشه هم..... .
    در حال که کار اصلی موبایل چیز دیگه ای هست.اینجا که میشه همه هنر عکاسی به رخ میکشن.
    کسانی که فکر میکنند فیلمبرداری هیچ اهمیتی نداره فقط 1 سال دیگه صبر کنند تا بفهمند فیلمبرداری هم مهمه.
    من غیب گو نیستم ولی نگاه به مدل های جدید و تغییر فرمت فیلمبرداری نشون میده اهداف آینده رو.
    ادغام کارکردهای مختلف در یک دستگاه چیزی هست که اگه از 10 سال قبل تا الان خوب دقت کنید به اون میرسید.
    دوست خوبی که بهت برخورده.من پول مفت ندارم که 1 ملیون خرج دوربین فیلمبرداری و عکاسی کنم.
    چون قرار نیست هر روز و هر شب عکاسی و فیلمبرداری کنم.
    من چیزی میخوام که تا 2 سال دیگه جواب بده.نه اینکه پس فردا بندازمش دور.

توجه شما رو به دومدل کامپکت جلب میکنم.یک کنون و دیگری پاناسونیک.
    دوربین های کامپکتی که زوم 12 برابر اپتیکال دارن.با مود اچ دی
    یک سال دیگه صبر کیند دوربینی رو با 20 برابر زوم در جیب شلوارتون قرار میدید.من پیشگو نیستم.ولی سال قبل همین موقع دنبال دوربین برای یک آشنا بودم و بالای 300 مدل دوربین دیدم.با الان که مقایسه میکنم پیشرفت هارو به چشم میبینم.
    الان هم که دست گذاشتم روی fz28 کاری به حرف این و اون نداشتم.از بین 300 دوربین به این رسیدم که هنوز برام قطعی نشده.
    اگه قرار بود سوال و تحقیق نکنم که مثل بعضی آدم ها که پول مفت دارن میرفتم یه مغازه و میگفتم آقا یک دوربین 400 تومنی که خوب باشه وووو ناز باشه ووووو .(کاری که 80 درصد افراد هنگام موبایل خریدن به چشم دیدم انجام میدن).و بعد هم طرف رو قسم میدادم و اینجا پست نمیزدم.
    کسانی که سوال من بشون برمیخوره و توهین به هنر عکاسی خودشون میدونن لازم نیست جواب بدن.
    من صمیمانه از دوستانی خوبی مثل میلاد و لوفا و unforgiven تشکر میکنم که با حوصله جواب من رو دادن و خیلی هم کمک کردن.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بی خیال.سوال من مثل اینکه به بعضی ها برخورده.
    کسانی که فکر میکنند فقط باید به دنبال عکاسی بود 1 سال دیگه صبر کنند تا ببینند که دوربین های دیجیتال با فیلمبرداری در هم ادغام میشن.لطفا برید و مدل های جدید کنون و پاناسونیک رو که تا 3 ماه دیگه به بازار میاد ببینید.همگی مود HD دارن.

در مورد اینکه میگید باید با تلوزیون HD دید و ............ .
    این حرف برای من خیلی مسخره هست.میدونی چرا؟چون من نخواستم که دوربین رو وصل کنم به تلوزیون.
    بلکه هدف من تبدیل فیلم گرفته شده به DVD هست.حالا چه مود HD باشه و چه مود wvga یا ..... .
    مگه شما وقتی با دوربین فیلمبرداری فیلم میگیرید تا ابد اون رو در نوار یا هارد نگه میدارین؟
    یعنی اون رو کپچر نمیکنید؟اون رو روی یک دی وی دی نمیریزید؟
    به خاطر این فیلمبرداری با مود HD مهم هست چون وقتی به دی وی دی تبدیل کنی افت کیفیت نخواهد داشت.
    اگه قرار باشه در کامپیوتر دید که موبایل هم خوبه.....
    و کلا آدم عاقل فیلم رو با کامپیوتر نمیبینه...... چون هیچ وقت مانیتور کیفیت تلوزیون رو نداره و تصاویر در اون مات هستن.

دوربین های یک سال قبل هیچکدوم از vga بالاتر نبودن و در این یکسال HD مورد توجه قرار گرفته.
    اگه هدف فقط عکس باشه که یک کامپکت 200 تومنی هم میتونه کافی باشه.(چون قرار نیست از تیم ملی عکس بگیریم)
    من قبلا دوربین آنالوگ زنیت داشتم و 8 سال از 17 سالگی با اون عکس گرفتم.با لنزهای تله.پس اونقدر هم که فکر میکنید گ.... نیستم.نمیدونم چرا اگه یه سوال بپرسی همه فکر میکنن طرف خ..... .از این فرهنگ متاسفم.
    فرق دوربینی که تنظیمات دستی داشته باشه رو با اتوماتیک میدونم.
    خیلی حرف شما برام مسخره هست.دنیا رو به پیشرفت هست ولی بعضی ها هنوز فکر..................
    وقتی میخواهید برید موبایل بخرید همه دنبال N82-N85 -N96-N97- ,...... هستید و حتما باید دوربین 5 مگاپیکسل داشته باشه.هم وایرلس داشته باشه .هم جی پی اس داشته باشه.هم سیمبین باشه.هم نرم افزار خور باشه هم..... .
    در حال که کار اصلی موبایل چیز دیگه ای هست.اینجا که میشه همه هنر عکاسی به رخ میکشن.
    کسانی که فکر میکنند فیلمبرداری هیچ اهمیتی نداره فقط 1 سال دیگه صبر کنند تا بفهمند فیلمبرداری هم مهمه.
    من غیب گو نیستم ولی نگاه به مدل های جدید و تغییر فرمت فیلمبرداری نشون میده اهداف آینده رو.
    ادغام کارکردهای مختلف در یک دستگاه چیزی هست که اگه از 10 سال قبل تا الان خوب دقت کنید به اون میرسید.
    دوست خوبی که بهت برخورده.من پول مفت ندارم که 1 ملیون خرج دوربین فیلمبرداری و عکاسی کنم.
    چون قرار نیست هر روز و هر شب عکاسی و فیلمبرداری کنم.
    من چیزی میخوام که تا 2 سال دیگه جواب بده.نه اینکه پس فردا بندازمش دور.

توجه شما رو به دومدل کامپکت جلب میکنم.یک کنون و دیگری پاناسونیک.
    دوربین های کامپکتی که زوم 12 برابر اپتیکال دارن.با مود اچ دی
    یک سال دیگه صبر کیند دوربینی رو با 20 برابر زوم در جیب شلوارتون قرار میدید.من پیشگو نیستم.ولی سال قبل همین موقع دنبال دوربین برای یک آشنا بودم و بالای 300 مدل دوربین دیدم.با الان که مقایسه میکنم پیشرفت هارو به چشم میبینم.
    الان هم که دست گذاشتم روی fz28 کاری به حرف این و اون نداشتم.از بین 300 دوربین به این رسیدم که هنوز برام قطعی نشده.
    اگه قرار بود سوال و تحقیق نکنم که مثل بعضی آدم ها که پول مفت دارن میرفتم یه مغازه و میگفتم آقا یک دوربین 400 تومنی که خوب باشه وووو ناز باشه ووووو .(کاری که 80 درصد افراد هنگام موبایل خریدن به چشم دیدم انجام میدن).و بعد هم طرف رو قسم میدادم و اینجا پست نمیزدم.
    کسانی که سوال من بشون برمیخوره و توهین به هنر عکاسی خودشون میدونن لازم نیست جواب بدن.
    من صمیمانه از دوستانی خوبی مثل میلاد و لوفا و unforgiven تشکر میکنم که با حوصله جواب من رو دادن و خیلی هم کمک کردن.
    این اتفاق هیچوقت نخواهد افتاد .اولین دلیلش اینه که شرکتا راضی نیستن منافعشون از دست بره و کلا هندی کم رو حذف کنن.
    دومین دلیلش اینه که یه فیلمبرداری Full HD 1080 به مدت 10 دقیقه،14 گیگ فضا مورد نیاز داره و این فضا رو شما نمیتونین توی یه فلش 16 گیگ پیدا کنین.نیاز به هارد دیسک وجود داره.عملا فیلمبرداری با این کیفیت غیر ممکن میشه براتون.سومین دلیلش هم سنسور هندی کم هستش که CMOS هستش و هنگام فیلمبرداری نویزی که روی تصویر میندازه خیلی خیلی کمتر از سنسور CCD روی دوربین دیجیتال هستش.مخصوصا اگه نور کم بوده باشه.چهارمین دلیلش لنز هندی کم هستش که مخصوص این کار طراحی شده و تشعشعات نوری اضافی رو حذف می کنه.پنجمین دلیلش قدرت میکروفون هندی کم هستش که هیچوقت روی یک دوربین دیجیتال اونو نخواهین دید.ششمین....هفتمین.....هشتمین ..............
    همه چیز که فقط اسم HD نیست که بگین حالا که اینا دارن،پس عین اونا کار می کنن.

این حرفتون رو هم قبول ندارم.شما حتما فیلم های Divx رو دیدین دیگه.اینو هم میدونین که aXXo بهترین rip کننده DVD روی دایو ایکس هستش دیگه.من قبلا یه مانیتور 17 معمولی داشتم.یه چند باری Bluray rip که 4.5 گیگ حجم دارن،دانلود کرده بودم و متوجه اختلاف کیفیت اونا شده بودم ولی نه خیلی زیاد.الان حدود 15 روزه یه مانیتور جدید 22 اینچ واید گرفتم،اون فیلمای بلو ری رو دوباره نگاه کردم،کیفیت واقعی یه Bluray رو توی این مانیتور دیدم.الان دیگه aXXo تار دیده میشه تو این مانیتور.
    اینا رو گفتم که اینو بگم در آخر که برای یه تلویزیون معمولی،HD با معمولی هیچ فرقی نداره.باید اول تلویزیونش رو فراهم کنین بعدا به فکر HD باشین.در ضمن هنگام تبدیل به DVD کیفیت به حد یه DVD خواهد بود و نه یه HD ؛برای داشتن یه HD واقعی،باید حتما به Bluray تبدیل کنین نه DVD.

این دیگه آخرش بود.هیچی نگم بهتره چون درگیری پیش میاد.

درسته ولی اصلی ترین کارش همون برقراری تماس هست.اگه N95 یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای قرار باشه هر کاری بکنه ولی آنتن درست حابی نداشته باشه،من که به شخصه اصلا به روش هم نگاه نمی کنم چه برسه که بخوام بخرمش.شما رو نمیدونم.

مبارکتون باشه.انتخاب خوبیه.

اتفاقا همین آدما باید از خودشون دفاع کنن.اگه جواب شما رو ندن،خیلی بده.

13. 5 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •