من هنوز قلعه نویی رو نبخشیدم.کاراشو نگاه کنید چیو میخواد ثابت کنه.منم گفتم که پاختاکور دیوانه نشده که به این تیم بده.حالا ول کنم بهتره به امید موفقیت استقلال در سال اینده.(البته فقط به بازیکن گیری خوب بستگی داره)
من هنوز قلعه نویی رو نبخشیدم.کاراشو نگاه کنید چیو میخواد ثابت کنه.منم گفتم که پاختاکور دیوانه نشده که به این تیم بده.حالا ول کنم بهتره به امید موفقیت استقلال در سال اینده.(البته فقط به بازیکن گیری خوب بستگی داره)
عزيز من ديگه وقت بد بودن با كسي نيست هر چي بوده گذشته فقط بايد حمايت كنيم
این میر قربانی هم بدجوری باد رفته تو مغزش ها!!
هر روز با یه تیم قرارداد میبنده یکی کتبی یکی قلبی یکی شفاهی یکی عشقی...
بیخیال بابا اونقد ها هم بازیکنه مالی نیست
دلشم بخواد بازیکن اس اس باشه
اینجور که معلومه برهانی رفته بوخوم دلم بحالشون میسوزه.
سه بازيكن مد نظر كادر فني آبي پوشان تهراني قرار گرفتند
مذاكره استقلال تهران با زارع و كاظمي
خبرگزاري فارس: سه بازيكن ليگ برتري از سه شهر مختلف، مد نظر كادر فني استقلال تهران قرار گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه استقلال مذاكرات را با حسين كاظمي بازيكن تيم سپاهان، روح ا... بيگدلي از استقلال اهواز و مازيار زارع از ملوان انزلي انجام دادهاند.
اين سه بازيكن مد نظر كادر فني تيم آبي پوشان تهراني هستند؛ اما هنوز هيچ قرار داد داخلي با آنها به امضا نرسيده است.
مازيار زارع تنها در صورتي از تيم ملوان انزلي جدا خواهد شد كه محمد احمد زاده در اين تيم مربيگري نكند؛ اما اگر احمد زاده فصل آينده هدايت ملوان را بر عهده بگيرد او نيز در ليگ برتر هشتم در ملوان توپ خواهد زد.
بعنوان نخستين قدم در فصل نقل و انتقالات صورت گرفت
قرار داد داخلي سه بازيكن با استقلال تهران
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال تهران با سه بازيكن قرار داد داخلي امضا كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره مهاجم فصل گذشته تيم پيكان، خسرو حيدري هافبك تيم پاس همدان و علي حمودي بازيكن استقلال اهواز با مسئولان باشگاه استقلال تهران قرار داد داخلي امضا كردند.
استقلال در ليگ برتر هفتم نتوانست توفيقي به دست بياورد؛ اما در جام حذفي قهرمان شد و به همراه پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا حضور خواهد داشت.
حمودی هر روز سر از یک تیم درمیاره و همه تیمها میگند ما باهاش قرارداد بستیم.
استقلال اول از همه یک هافبک دفاعی میخواد و اگه حسین کاظمی برگرده خوب میشه.هر چند با این ترافیکی که تو این پست تو سپاهان شده جداییش تا حدودی قطعب شده.برگشتش به استقلال به مسائل مالی بستگی داره.
هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر برگزاری دیدار سوپر لیگ باشگاههای کشور بین تیم های استقلال و پرسپولیس را تصویب کرد.
به گزارش خبرنگارمهر، نشست اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر عصر امروز در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد و اعضا پس از بررسی ابعاد مختلف برگزاری دیدار سوپر جام بین تیم های استقلال و پرسپولیس مقرر کردند در صورت فراهم شدن شرایط و هماهنگی های لازم دیدار مذکور یک هفته پیش از آغاز فصل جدید مسابقات لیگ برتر برگزار شود.
عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر ضمن تایید این خبر اظهار داشت : برگزاری مسابقه سوپر لیگ به تصویب اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ رسید و مقرر شد این مسابقه قبل از آغاز لیگ هشتم در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود.
وی اضافه کرد : البته برگزاری این مسابقه نیاز به هماهنگی با دستگاههای مختلف دارد که در صورت اعلام آمادگی از سوی دستگاههای مذکور سازمان لیگ آماده برگزاری این دیدار یک هفته از آغاز مسابقات لیگ خواهد بود.
فصل جدید مسابقات لیگ برتر روز 15 مرداد ماه با حضور 18 تیم آغاز خواهد شد .
منبع: مهر
=========
من که چشمم آب نمیخوره این بازی برگزار بشه.
دوتایی ( برهانی با هاشمیان ) یه حال اساسی از این بوخومی ها می گیرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)