تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 413 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در آستانه ديدار برابر ركرتيوو اوئلوا

بوخان: درگيري با گوارديولا نداشته‌ام

خبرگزاري فارس: جوان اسپانيايي بارسلونا در آستانه ديدار حساس با ركرتوو اوئلوا، شايعه درگيري لفظي با مربي خود را تكذيب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، بوخان كركيچ گفت: از مربي خود هرگز انتظار بازي ندارم. او مسئول تيم است؛ نه من. هر زمان صلاح بداند، براي بارسلونا بازي مي كنم. من در خدمت تيم هستم و اين را بارها به هواداران ثابت كرده ام.
    وي افزود: به دنبال توپ طلا نيستم. هيچ درگيري هم با پپ گوارديولا نداشته ام. او مربي خوبي است و همه ما به او احترام مي گذاريم.
    روزنامه هاي مادريدي چندي پيش از درگيري كركيچ با پپ در رختكن بارسا نوشته بودند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با تكذيب اخبار منتشر شده

سيلوينيو: پيشنهادي از سلتيك ندارم

خبرگزاري فارس: بازيساز برزيلي تيم فوتبال بارسلونا هرگونه دريافت پيشنهاد از سلتيك را تكذيب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، سيلوينيو عنوان كرد: درست است كه مدت ها است روي نيمكت هستم و بارسا در شرايط فعلي نيازي به من ندارد؛ اما بازيكن اين تيم هستم.
    وي ادامه داد: يادم نمي رود كه بايد طبق قراردادم عمل كنم. پيشنهادي از سلتيك اسكاتلند ندارم و هدفم ماندن در بارسلونا است.
    سيلوينيو اظهار داشت: وكيل من پيشنهادات دريافتي را بررسي مي كند؛ اما اين شايعات كمكي به دلالان غير رسمي فوتبال نمي كند. تحت تاثير آنها قرار نمي گيرم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پيغام سرمربي به بازيكنان بارسا

گوارديولا: يك شكست، آغاز بحران بارسلونا خواهد بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا نسبت به غرور كاذب در بازي‌هاي پيش رو، به بازيكنان هشدار داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، پپ گوارديولا در پيغام خود به بازيكنان بارسلونا، هشدار داده تا هرگز اسير غرور كاذب نشده و براي هر مسابقه احترام قايل شوند.
    وي در نامه كتبي خود آورده است: بايد آگاه باشيد كه يك شكست به منزله آغاز بحران است. رقباي ما پس از آن، دست به حمله مطبوعاتي بي سابقه اي مي زنند.
    وي ادامه داد: بارسلونا تيم بزرگي است؛ اما بزرگي، پس از قهرماني به اثبات مي رسد. پس تا آن زمان، يك قدم هم عقب نشيني نكنيد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در آستانه بازي با ركرتيوو اوئلوا

اتوئو: بهترين لحظات زندگي را تجربه مي كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: در لباس بارسا احساس آرامش و غرور دارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسوپرت كاتالونيا، ساموئل اتوئو عنوان كرد: بهترين لحظات زندگي را تجربه مي كنم. معتقدم نمي‌شود از فوتبال لذت نبرد و پيروز شد.
    وي افزود: امسال سال بارسلونا است. براي قهرماني در هر 3 جام پادشاهي، لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا كاملا آماده ايم.
    اتوئو با گلزني فراوان خود براي بارسلونا ركورد بيشترين تعداد گل در كمترين تعداد بازي را در تاريخ اين باشگاه در اختيار گرفته است.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مرسی وجید جان

مثل همیشه عالی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ممنون boy iran بابت مطالب و زحماتت.
    من که کاری نمیکنم.
    به قول داریوش ارجمند تو فیلم اعتراض من نمیزدم تو میزدی!
    ---------
    آقا روی کاغذ ما 7-0 رئال رو میبریم!
    ما 6 تا به وایادولید زدیم و 6 تا هم نزدیم! ولی رئال 1-0 بهشون باخت.
    -----------------
    این والنسیا هم که باخت !
    پس ما با کی رقابت کنیم ! این بارسا همش 6 تا 6 تا گل میزنه همه تیما بی روحیه شدن !
    Last edited by vahid_civil; 16-11-2008 at 02:31.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در واكنش به شكست شاگردان شوستر مقابل وايادوليد

گوارديولا: لطفا از مسائل مهمتر از شكست رئال صحبت كنيد

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا پس از شكست رئال مادريد مقابل رئال وايادوليد در واكنش به سوال خبرنگاران گفت: اهميتي به نام رئال و حوادث مربوط به آن نمي دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، جوسپ گوارديولا گفت: لطفا از چيزهاي مهمتر صحبت كنيد. نام رئال مادريد براي من هيچ اهميتي ندارد.
    وي افزود: بارسلونا امسال قهرمان لاليگا مي شود. به ياد روزهايي مي افتم كه مربيان رئال مادريد در مصاحبه هاي خود به ما توهين مي كردند، بنابراين ديگر از اين تيم با من صحبت نكنيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

[QUOTE=vahid_civil;3178494آقا روی کاغذ ما 7-0 رئال رو میبریم!
    ما 6 تا به وایادولید زدیم و 6 تا هم نزدیم! ولی رئال 1-0 بهشون باخت.
    -----------------
    این والنسیا هم که باخت !
    پس ما با کی رقابت کنیم ! این بارسا همش 6 تا 6 تا گل میزنه همه تیما بی روحیه شدن ![/QUOTE]

وحید جان سلام

حالا ما کاری به تیم های دیگه نداریم ولی تیمی که هفته پیش با اون نتیجه شکست خورد و در مقابل رعال پیروز شد خیلی برام جالب بود در هر صورت ما به همه حریفانمون احترام میزاریم

و با احترام 6 تا 6 تا میزنیم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوي در آستانه امضاي قرارداد جديد با بارسلونا
    رسانه‌ها از توافق "ژاوي" و بارسلونا بر سر تمديد قرارداد اين بازيكن خبر مي‌دهند.
    قرارداد كنوني "ژاوي هرناندس" و آبي - اناري‌ها تابستان 2010 به پايان مي‌رسد. سران بارسلونا قصد دارند با ارايه قراردادي جديد، هافبك ارزشمند خود را در نوكمپ نگه دارند.
    پس از نمايش درخشان ژاوي همراه با تيم ملي اسپانيا در رقابت‌هاي يورو 2008 كه با قهرماني ماتادورها نيز همراه شد، تيم‌هاي زيادي خواستار خريد ژاوي شدند. از همين رو سران بارسلونا تصميم گرفتند با ارايه قراردادي تازه خيال خود را از ادامه حضور اين بازيكن در جمع خود راحت كنند.
    گفته مي‌شود درآمد ژاوي در قرارداد جديد افزايش مي‌يابد، اما همچنان از همبازيانش مسي، آنري و اتوئو كمتر حقوق دريافت خواهد كرد.
    گفته مي‌شود دو طرف بر سر امضاي قرارداد جديد به توافق رسيده‌اند و تنها امضاي آن باقي مانده است. براساس اين قرارداد، ژاوي تا 2014 در نوكمپ حضور خواهد داشت.
    ژاوي در خط مياني آبي - اناري‌ها بازيكني بدون جانشين است و از مهره‌هاي اصلي پپ گوارديولا به شمار مي‌آيد. او در فصل جاري رقابت‌هاي لاليگا توانسته است 9 بار به ميدان برود. سه گل و شش پاس گل ديگر عملكردهاي اين هافبك 28 ساله هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

«بهترین عملكردم همچنان در راه است.»

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساموئل اتوئو باور دارد که بهترین عملكردش همچنان در راه است، چون محدودیتی برروی چیزی كه می خواهد بدست آورد نمی گذارد. ملی پوش كامرونی همچنین فاش كرد که رویایش برای بارسا تلاش و بردن هر رقابتی كه در آن بازی می كند، است.

این مهاجم بارسا كه با مطبوعات در بعد از ظهر جمعه صحبت می كرد، سپس عنوان كرد که تیم رهبری ندارد. او گفت: «در فوتبال هر بازیكنی مسئولیت هایی دارد و به همین دلیل همه ما رهبر هستیم. من فكر می كنم بهترین عملكردم همچنان در راه است. تعریف هایی كه از من می شود، به من اجازه نمی دهند تمركزم را از دست دهم، چون در آن زمان سقوط خیلی آسان است. هنگامی كه اوضاع خیلی خوب پیش می روند، خونسردی خیلی مورد نیاز است.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بدون چیزی برای اثبات

پس از فصل های متمادی گلزنی مرتب برای آبی و اناری ها، اتوئو باور ندارد كه باید خودش را به كسی ثابت كند و اكنون تنها چیزی كه می خواهد این است كه «بارسا ادامه به بازی مانند بازی های اخیر بدهد و امیدوارم كه در هر رقابتی بتوانیم خوب كار كنیم.»

بدون مقایسه

به جای نگاه به فصل های پیشین، اتوئو فكر می كند: «ما نمی توانیم خودمان را با هیچ كسی مقایسه كنیم و دغدغه اصلی مان باید ادامه به بردن بازی ها باشد. بازی ركرتیوو فینال بعدی مان است، من فكر می كنم باید بر هر تیمی چیره شویم، نه فقط رئال مادرید.»

آرامش برابر ركر

یكشنبه، بارسا در نوئوو كلومبینو بازی می كند كه هیچ وقت در آنجا نباخته است، ولی اتوئو فكر نمی كند كه این موضوع باید نشانگر هیچ چیزی باشد. او افزود: «ما باید آرام باشیم، احترام نشان دهیم و با خوب بازی كردن ببریم.»

بازیكن سازی عالی

ساموئل اتوئو درباره اینكه باشگاه، یكی از بهترین تیم های جوانان بازیكن ساز در جهان را دارد، با رئیس باشگاه بارسا خوان لاپورتا موافقت كرد. او توضیح داد: «در بهترین باشگاه های این بازی چنین بازیكنان خوبی كه از اینجا بالا می آیند، پیدا نمی كنی.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •