تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 177 از 2014 اولاول ... 771271671731741751761771781791801811872272776771177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

60 امتیاز کم بشه که دسته یکی میشین
    600 امتياز هم كم بشه بازم خيالي نيست .
    پرسپوليس اول بشه آخر بشه دوستش داريم .

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز بهتره با ادب باشی ....
    اولا من که با ادب بودم و هر چیش هم بی ادبی بود سان سور کردم.
    ثانیا شما اگر پرسپولیسی نیستی اجازه نداری بیای تو تاپک ما پست بدی.OK؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

مصدوميت نيكبخت جدي است

خبرگزاری پرسپولیس : پزشك پرسپوليس از غيبت احتمالي دو بازيكن سرشناس اين تيم در ديدار هفته بيست و دوم سرخ‌پوشان و راه‌آهن تهران خبر داد. دكتر زرينه مي‌گويد: محمد نصرتي به دليل آسيب‌ديدگي فعلاً در تمرينات يكي، دو روز اخير حضور نخواهد داشت اما اين بازيكن براي بازي روز چهارشنبه مشكلي نخواهد داشت.‌ او درباره مصدوميت نيكبخت هم مي‌گويد: نيكبخت از ناحيه رباط جانبي دچار كشيدگي نسبتاً شديد شده و آسيب‌ديدگي اين بازيكن مانند صدمه‌ديدگي شيث كه چندي پيش گريبانگير وي شده بود، نسبتاً شديد است.

قطبى‌ به‌ ديدار پروين‌ مى‌رود!

خبرگزاری پرسپولیس : افشين‌ قطبى‌ که‌ در ديدار با پروين‌ بسيار متحول‌ شد و از طرز برخورد و لحن‌ گفتار پروين‌ لذت‌ برده‌ است، به‌ حميد استيلى‌ گفته‌ از اين‌ پس‌ هر دو هفته‌ يک‌ بار به‌ ديدار پروين‌ مى‌رود تا از تجربيات‌ او استفاده‌ کند. قطبى‌ پروين‌ را يک‌ مربى‌ با فرهنگ‌ خاص‌ ايرانى‌ ياد کرده‌ و مى‌گويد: پروين‌ براى‌ من‌ جذاب‌ و جالب بود.

اعتراض‌ وکيل‌ پرسپوليس‌ به‌ مسئولان‌ فدراسيون,‌ چرا در ارسال‌ جدول‌ جديد به‌ فيفا عجله‌ کرديد؟!

خبرگزاری پرسپولیس : در حالى‌ که‌ در محافل‌ ورزشى‌ بحث‌ بخشيدن‌ حکم‌ کسر 6 امتياز پرسپوليسى‌ها داغ‌ داغ‌ است، وکيل‌ رسمى‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ نسبت‌ به‌ تصميم‌ مسئولان‌ فدراسيون‌ در ارسال‌ جدول‌ رده‌بندى‌ جديد به‌ فيفا اعتراض‌ کرد.
    مصطفى‌ شکرى‌ در اين‌ خصوص‌ گفت: تصميم‌ مسئولان‌ فدراسيون‌ در کسر 6 امتياز و تنظيم‌ جدول‌ رده‌بندى‌ جديد و ارسال‌ آن‌ به‌ فيفا واقعاً‌ عجولانه‌ بود و کاش‌ آنها کمى‌ با صبر بيشترى‌ اين‌ اقدام‌ را انجام‌ مى‌دادند.
    وى‌ در ادامه‌ افزود: ما در حال‌ مذاکره‌ با شرکت‌ کوپيان‌ بوديم‌ و مقرر شده‌ بود که‌ در صورت‌ پرداخت‌ بدهي، آنها شکايت‌ خود را پس‌ گرفته‌ و اين‌ امتيازات‌ کسر نشود که‌ در نامه‌ فيفا هم‌ ذکر شده‌ که‌ شرط‌ لازم‌ براى‌ کسر اين‌ امتياز به‌ درخواست‌ طلبکار از باشگاه‌ است.
    وکيل‌ پرسپوليس‌ در ادامه‌ تصريح‌ کرد: پس‌ از پرداخت‌ جريمه‌ مالى‌ از مسئولان‌ شرکت‌ خواستيم‌ در نامه‌اى‌ به‌ فيفا شکايت‌ کسر امتياز را پس‌ بگيرند که‌ آنها اين‌ اقدام‌ را انجام‌ داده‌ و از فيفا منتفى‌ شدن‌ کسر امتيازات‌ را خواسته‌اند و روى‌ همين‌ اصل‌ ما منتظر پاسخ‌ فيفا هستیم.

سپاهان خواستار بخشش كسر شش امتياز پرسپوليس شد

خبرگزاری پرسپولیس : در هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر ايران تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان رقابت بسيار نزديكي را براي تصاحب عنوان قهرماني دارند و با توجه به اتفاقات رخ داده اخير در دو باشگاه شرايط براي قهرماني بسيار پيچيده تر شده است.
    طبق آخرين راي فيفا، باشگاه پرسپوليس به دليل نوع پرداخت مبلغ قرارداد رافائل ادرئو بازيكن نيجريه اي، متخلف شناخته و شش امتياز از اين تيم كسر شده است.
    باشگاه سپاهان نيز به دليل تخلف هواداران اصفهاني در ورزشگاه فولاد شهر كه منجر به نابينا شدن يك سرباز شد، از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با جريمه كسر پنج امتياز مواجه شده است.
    مدير عامل باشگاه سپاهان در اين زمينه تاكيد كرد، براي كسب جام قهرماني هرگز به فكر كم شدن امتيازهاي پرسپوليس نيستند و به همين دليل نامه اي را به طور رسمي تنظيم كرده و به فيفا ارسال كرده اند تا شش امتياز از پرسپوليس كسر نشود.

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

ولا من که با ادب بودم و هر چیش هم بی ادبی بود سان سور کردم.
    شدیدآ تایید میشه با تعصب خیلی خیلی بالا.....لطفآ بفرمایید...مرسی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    اين سپاهان خيلي با سياسته . تا ديده داستانه 6 امتياز جديه و ممكنه 5 امتيازه خودش بخشيده بشه اومده طرفه پرسپوليسو ميگيره .

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : در هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر ايران تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان رقابت بسيار نزديكي را براي تصاحب عنوان قهرماني دارند و با توجه به اتفاقات رخ داده اخير در دو باشگاه شرايط براي قهرماني بسيار پيچيده تر شده است.
    طبق آخرين راي فيفا، باشگاه پرسپوليس به دليل نوع پرداخت مبلغ قرارداد رافائل ادرئو بازيكن نيجريه اي، متخلف شناخته و شش امتياز از اين تيم كسر شده است.
    باشگاه سپاهان نيز به دليل تخلف هواداران اصفهاني در ورزشگاه فولاد شهر كه منجر به نابينا شدن يك سرباز شد، از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با جريمه كسر پنج امتياز مواجه شده است.
    مدير عامل باشگاه سپاهان در اين زمينه تاكيد كرد، براي كسب جام قهرماني هرگز به فكر كم شدن امتيازهاي پرسپوليس نيستند و به همين دليل نامه اي را به طور رسمي تنظيم كرده و به فيفا ارسال كرده اند تا شش امتياز از پرسپوليس كسر نشود.
    به این کار میگن چی؟!؟! آفرین بچه های خوب
    اسکی!!!!!!
    خواستن بگن ما هم مثل کاشانی عمل میکنیم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

2

اولا من که با ادب بودم و هر چیش هم بی ادبی بود سان سور کردم.
    شدیدا موافقم...................
    اولا که از اون صحبتها هیچ چیزی مشخص نبود و بستگی به قوه تخیلت داره
    دوما اگه پرسپولیسی نیستی دیگه توی این تاپیک نیا
    اینجا مخصوص هواداران متعصب پرسپولیسه

دنیا پرسپولیس که سرور هر چی تیمه

فقط افشین امپراطور که واقعا یک مربی با شخصیته

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها دیشب مصاحبه با کریمی در برنامه 90 را دیدید که درباره کسر امتیاز از اس تق لال بود ... آخر آبرو ریزی بود این کریمی که الحمدل... عقل توی کله اش نیست و همیشه در حال مسخره بازیه تا یه طوری خودش را توی دید قرار بده بالاخره لیگ به خنده و ژانگولر بازی هم احتیاج داره که فیروز کریمی مسئولیتش را بر عهده گرفته ... من موندم این اس تق لالی ها به چیه مربیشون می نازن

افشین امپراطور سرور هر چی مربیه

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مصدوميت نيكبخت جدي است

خبرگزاری پرسپولیس : پزشك پرسپوليس از غيبت احتمالي دو بازيكن سرشناس اين تيم در ديدار هفته بيست و دوم سرخ‌پوشان و راه‌آهن تهران خبر داد. دكتر زرينه مي‌گويد: محمد نصرتي به دليل آسيب‌ديدگي فعلاً در تمرينات يكي، دو روز اخير حضور نخواهد داشت اما اين بازيكن براي بازي روز چهارشنبه مشكلي نخواهد داشت.‌ او درباره مصدوميت نيكبخت هم مي‌گويد: نيكبخت از ناحيه رباط جانبي دچار كشيدگي نسبتاً شديد شده و آسيب‌ديدگي اين بازيكن مانند صدمه‌ديدگي شيث كه چندي پيش گريبانگير وي شده بود، نسبتاً شديد است.
    خدا کنه نیکبخت زودتر خوب بشه چون واقعا تو این فصل یکی از بهترینهای پرسپولیس بوده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بازی فردا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه ساعتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •