600 امتياز هم كم بشه بازم خيالي نيست .
پرسپوليس اول بشه آخر بشه دوستش داريم .
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
600 امتياز هم كم بشه بازم خيالي نيست .
پرسپوليس اول بشه آخر بشه دوستش داريم .
اولا من که با ادب بودم و هر چیش هم بی ادبی بود سان سور کردم.
ثانیا شما اگر پرسپولیسی نیستی اجازه نداری بیای تو تاپک ما پست بدی.OK؟
مصدوميت نيكبخت جدي است
خبرگزاری پرسپولیس : پزشك پرسپوليس از غيبت احتمالي دو بازيكن سرشناس اين تيم در ديدار هفته بيست و دوم سرخپوشان و راهآهن تهران خبر داد. دكتر زرينه ميگويد: محمد نصرتي به دليل آسيبديدگي فعلاً در تمرينات يكي، دو روز اخير حضور نخواهد داشت اما اين بازيكن براي بازي روز چهارشنبه مشكلي نخواهد داشت. او درباره مصدوميت نيكبخت هم ميگويد: نيكبخت از ناحيه رباط جانبي دچار كشيدگي نسبتاً شديد شده و آسيبديدگي اين بازيكن مانند صدمهديدگي شيث كه چندي پيش گريبانگير وي شده بود، نسبتاً شديد است.
قطبى به ديدار پروين مىرود!
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبى که در ديدار با پروين بسيار متحول شد و از طرز برخورد و لحن گفتار پروين لذت برده است، به حميد استيلى گفته از اين پس هر دو هفته يک بار به ديدار پروين مىرود تا از تجربيات او استفاده کند. قطبى پروين را يک مربى با فرهنگ خاص ايرانى ياد کرده و مىگويد: پروين براى من جذاب و جالب بود.
اعتراض وکيل پرسپوليس به مسئولان فدراسيون, چرا در ارسال جدول جديد به فيفا عجله کرديد؟!
خبرگزاری پرسپولیس : در حالى که در محافل ورزشى بحث بخشيدن حکم کسر 6 امتياز پرسپوليسىها داغ داغ است، وکيل رسمى باشگاه پرسپوليس نسبت به تصميم مسئولان فدراسيون در ارسال جدول ردهبندى جديد به فيفا اعتراض کرد.
مصطفى شکرى در اين خصوص گفت: تصميم مسئولان فدراسيون در کسر 6 امتياز و تنظيم جدول ردهبندى جديد و ارسال آن به فيفا واقعاً عجولانه بود و کاش آنها کمى با صبر بيشترى اين اقدام را انجام مىدادند.
وى در ادامه افزود: ما در حال مذاکره با شرکت کوپيان بوديم و مقرر شده بود که در صورت پرداخت بدهي، آنها شکايت خود را پس گرفته و اين امتيازات کسر نشود که در نامه فيفا هم ذکر شده که شرط لازم براى کسر اين امتياز به درخواست طلبکار از باشگاه است.
وکيل پرسپوليس در ادامه تصريح کرد: پس از پرداخت جريمه مالى از مسئولان شرکت خواستيم در نامهاى به فيفا شکايت کسر امتياز را پس بگيرند که آنها اين اقدام را انجام داده و از فيفا منتفى شدن کسر امتيازات را خواستهاند و روى همين اصل ما منتظر پاسخ فيفا هستیم.
سپاهان خواستار بخشش كسر شش امتياز پرسپوليس شد
خبرگزاری پرسپولیس : در هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر ايران تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان رقابت بسيار نزديكي را براي تصاحب عنوان قهرماني دارند و با توجه به اتفاقات رخ داده اخير در دو باشگاه شرايط براي قهرماني بسيار پيچيده تر شده است.
طبق آخرين راي فيفا، باشگاه پرسپوليس به دليل نوع پرداخت مبلغ قرارداد رافائل ادرئو بازيكن نيجريه اي، متخلف شناخته و شش امتياز از اين تيم كسر شده است.
باشگاه سپاهان نيز به دليل تخلف هواداران اصفهاني در ورزشگاه فولاد شهر كه منجر به نابينا شدن يك سرباز شد، از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با جريمه كسر پنج امتياز مواجه شده است.
مدير عامل باشگاه سپاهان در اين زمينه تاكيد كرد، براي كسب جام قهرماني هرگز به فكر كم شدن امتيازهاي پرسپوليس نيستند و به همين دليل نامه اي را به طور رسمي تنظيم كرده و به فيفا ارسال كرده اند تا شش امتياز از پرسپوليس كسر نشود.
شدیدآ تایید میشه با تعصب خیلی خیلی بالا.....لطفآ بفرمایید...مرسیولا من که با ادب بودم و هر چیش هم بی ادبی بود سان سور کردم.
ثانیا شما اگر پرسپولیسی نیستی اجازه نداری بیای تو تاپک ما پست بدی.OK؟![]()
اين سپاهان خيلي با سياسته . تا ديده داستانه 6 امتياز جديه و ممكنه 5 امتيازه خودش بخشيده بشه اومده طرفه پرسپوليسو ميگيره .
به این کار میگن چی؟!؟! آفرین بچه های خوب
اسکی!!!!!!
خواستن بگن ما هم مثل کاشانی عمل میکنیم.
شدیدا موافقم...................
اولا که از اون صحبتها هیچ چیزی مشخص نبود و بستگی به قوه تخیلت داره
دوما اگه پرسپولیسی نیستی دیگه توی این تاپیک نیا
اینجا مخصوص هواداران متعصب پرسپولیسه
دنیا پرسپولیس که سرور هر چی تیمه
فقط افشین امپراطور که واقعا یک مربی با شخصیته
بچه ها دیشب مصاحبه با کریمی در برنامه 90 را دیدید که درباره کسر امتیاز از اس تق لال بود ... آخر آبرو ریزی بود این کریمی که الحمدل... عقل توی کله اش نیست و همیشه در حال مسخره بازیه تا یه طوری خودش را توی دید قرار بده بالاخره لیگ به خنده و ژانگولر بازی هم احتیاج داره که فیروز کریمی مسئولیتش را بر عهده گرفته ... من موندم این اس تق لالی ها به چیه مربیشون می نازن
افشین امپراطور سرور هر چی مربیه
خدا کنه نیکبخت زودتر خوب بشه چون واقعا تو این فصل یکی از بهترینهای پرسپولیس بوده.مصدوميت نيكبخت جدي است
خبرگزاری پرسپولیس : پزشك پرسپوليس از غيبت احتمالي دو بازيكن سرشناس اين تيم در ديدار هفته بيست و دوم سرخپوشان و راهآهن تهران خبر داد. دكتر زرينه ميگويد: محمد نصرتي به دليل آسيبديدگي فعلاً در تمرينات يكي، دو روز اخير حضور نخواهد داشت اما اين بازيكن براي بازي روز چهارشنبه مشكلي نخواهد داشت. او درباره مصدوميت نيكبخت هم ميگويد: نيكبخت از ناحيه رباط جانبي دچار كشيدگي نسبتاً شديد شده و آسيبديدگي اين بازيكن مانند صدمهديدگي شيث كه چندي پيش گريبانگير وي شده بود، نسبتاً شديد است.
اقا بازی فردا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه ساعتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)