تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 177 از 949 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227277677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه AmirC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

والا من که تا الان با پشتیبانی مشکلی نداشتم و خیلی خیلی هم راضیم

سلام

من خودم الان حدود 2 سال و 2 ماه هستش که مشترک نماینده فن آوا هستم،تا خرداد امسال دقیقا طبق قرارداد سرویس میدادن،یعنی 512 بود و سرعت هم بین 57-68،دقیقا همون چیزی که میگفتن رو میدادن،تو هیچ ساعتی از روز هم افت نداشت،سرعت شبانه هم دقیقا نصف روزانه بودش،از 2 تا 7 من 500 مگ دانلود میکردماز خرداد ماه به بعد،سرعتم شد 2 مگ،یه روز بعدش،حدود 10 دقیقه قطع شد،زنگ زدم پشتیبانی گفتم،خطم رو ریست کردن دوباره برگشت رو 512
    اما از فرداش بعد از 5 دقیقه قطعی سرعتش اومد ر 2 مگ دوباره،از اون موقع هم 2 مگ مونده،وچه شبانه چه روزانه همون 2 مگ هستش
    در مورد قطعی،میتونم بگم تا موقعی که سرعتم باساس قرارداد بودش،یعنی حدود 1 سال و 9 ماه،در نهایت 10 بار قطعی داشتم،که بیشترشون هم قطعی های سراسری بودش،نهایتا 3یا 4 بار قطعی از فن آوا بود،و انصافا از این جهت واقعا عالی
    از موقعی که سرعتم رفته بالا تا الان شایدحدود 20 بار قطعی داشتم،اما تایم شون معمولا بیش تر از 5 دقیقه نمیشد،در کل بخوام بگم،بسیار بسیار راضی هستم و اصلا با هیچ شرکتی عوضش نمیکنم،خونمونم یه زمان بخوایم بفروشیم داشتن این سرویس رو به عنوان مزایاش ذکز میکنم
    1. اگر از سرویس هایی که شبانه رایگان داره بگیری، سرعت در روز و شب یکسان هستش!
    2. همون سرعت رو میده ولی برای بعضی مناطق سرعت بالاتر میره!
    3. برای من یکی دو ماهه که خود بخود قطع میشه، و تا مودم رو خاموش و روشن نکنی وصل نمیشه.
    4. محدودیت حجمی داره - منظورتون رو از محدودیت دانلود برای کسایی که دانلود زیاد دارند ، متوجه نشدم!
    ممنون از توضیحی که دادید
    فقط با توجه به نظر lurenzo یک سوالی برام پیش اومد. اگر سرویسی که شبانه رایگان داره بگیرم یعنی دیگه اون سرعت 2 مگ رو در شب بهم نمیدن و فقط میتونم طبق سرعت قرارداد دانلود کنم؟
    یک سوال دیگه اینکه اگر کلآ 2 مگ برای همه سرویسهاشون بازه خوب میتونم سرعت پایین تر مثلآ 256 رو بگیرم
    میشه بگید شمل از کدوم سرویسشون استفاده میکنید؟ پیشنهاد میکنید کدوم سرویسشون رو بگیرم.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحی که دادید
    فقط با توجه به نظر lurenzo یک سوالی برام پیش اومد. اگر سرویسی که شبانه رایگان داره بگیرم یعنی دیگه اون سرعت 2 مگ رو در شب بهم نمیدن و فقط میتونم طبق سرعت قرارداد دانلود کنم؟
    یک سوال دیگه اینکه اگر کلآ 2 مگ برای همه سرویسهاشون بازه خوب میتونم سرعت پایین تر مثلآ 256 رو بگیرم
    میشه بگید شمل از کدوم سرویسشون استفاده میکنید؟ پیشنهاد میکنید کدوم سرویسشون رو بگیرم.
    سرویسی که شبانه رایگان داره یعنی اینکه شما از ساعت 2 تا 7 صبح میتونی با اکانت خودت بصورت رایگان دانلود کنی و سرعتت همون سرعتیه که در طول روز داری و کم یا زیاد نمیشه!
    2 مگ برای همه سرویس هاشون باز نیست. برای همه افراد هم باز نیست. مثلا من از Package11 از سرویس های اقتصادی استفاده میکنم و الان یک سال هست که بجای سرعت 512 سرعت دانلودم 1 مگه!!!
    پس میبینی که برای همه سرعت دانلود 2 مگ نیست و حتی کسایی هستن که اکانت 1 مگ گرفتن ولی سرعتشون 512 هم نیست!

3. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    دوستانی که فن آوا دارن زحمت میکشن ببینن این سایت براشون باز میشه یا نه.

alteriw.net

برای من با adsl فن آوا باز نمیشه.اما وقتی npv میزم بدون مشکل باز میشه و با دیال آپ هم مشکلی نداره.
    غیر از این سایت چند تا سایت دیگه هم هستن که مشکل دارن.من جمله google.com البته مشکل گوگل کمتره یک بار میشه یک بار نه
    Last edited by choory; 13-10-2011 at 16:08.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

alteriw.net

برای من با adsl فن آوا باز نمیشه.اما وقتی npv میزم بدون مشکل باز میشه و با دیال آپ هم مشکلی نداره.
    غیر از این سایت چند تا سایت دیگه هم هستن که مشکل دارن.من جمله google.com البته مشکل گوگل کمتره یک بار میشه یک بار نه
    من امتحان کردم و بدون مشکل باز شد!
    برای من میل یاهو باز نمیشه!

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان.

alteriw.net

واسه منم بدون مشکل باز میشه

من امتحان کردم و بدون مشکل باز شد!
    برای من میل یاهو باز نمیشه!
    من یه مدت سایت دانشگاه برام باز نمیشد،زنگ زدم به خود فن آوا 5-6 بار،انقد غر زدم سرشون،آخر وصل کردن مدیریت
    صحبت کردم تا بلاخره انگولک کردن که سایت واسم باز شه

7. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سرویس 512:

9. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من اهل وبگردی هستم و فقط دانلود شبانه دارم به نظرتون 512 کدوم سرویسشونو بدرد من میخوره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من اهل وبگردی هستم و فقط دانلود شبانه دارم به نظرتون 512 کدوم سرویسشونو بدرد من میخوره
    سرویس 512 و 3 گیگ در ماه!

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تشکر منم احتمالآ همینو بگیرم فقط شبها که رایگانه افت سرعت دارید یا اینکه تا 1 یا 2 مگ بازه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تشکر منم احتمالآ همینو بگیرم فقط شبها که رایگانه افت سرعت دارید یا اینکه تا 1 یا 2 مگ بازه؟
    برای من که شب و روز سرعت یکسان و اصلاً افت نداره!
    سرویس 512 من سرعتش 1 مگ هست.چه روز باشه و چه شب!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •