تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 177 از 1219 اولاول ... 771271671731741751761771781791801811872272776771177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طريقه وصل شدنش :
    چون قبلا اموزش گذاشته بودم پاك شد دوباره ميزارم:

........................................

2. 4 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد تمام مراحل روي گزينه psn كه شكل كيف خريده رفته و وارد ان ميشويد

4. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها من میخوام یه کنسول بازی بخرم. واسه خونه میخوام. گرافیک برام واقعا مهمه و بشه ساعت های طولانی باهاش بدون مشکل بازی کرد بازی هاشم گرون نباشه زیاد که بشه زیاد بازی خرید. بیشتر هم فوتبال بازی میکنم یعنی 90% حالا نظر شما چیه کدوم یکی رو بخرم؟
    ps3 یا xbox360 ?????

تو ایران کدوم بهتره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بچه ها من میخوام یه کنسول بازی بخرم. واسه خونه میخوام. گرافیک برام واقعا مهمه و بشه ساعت های طولانی باهاش بدون مشکل بازی کرد بازی هاشم گرون نباشه زیاد که بشه زیاد بازی خرید. بیشتر هم فوتبال بازی میکنم یعنی 90% حالا نظر شما چیه کدوم یکی رو بخرم؟
    ps3 یا xbox360 ?????

تو ایران کدوم بهتره ؟
    سوال شما را در چند بخش جواب می‌دهم (البته با اجازه از دوستان اهل فن)

اگر گرافیک برای شما مهم باشد پس 100٪ شما سراغ PlayStation 3 باید بروید و همچنین بتوانید از صبح تا شب و شب تا صبح براحتی با اون بازی کنید.

بازی‌های PS3 که گرون هست ولی از آنجایی که شما فقط اهل فوتبال بازی کردن هستید فقط یک بار پول خرید بازی (30/000) را بدهید بعد اگر خواستید بازی دیگری بگیرد اون را تعویض و یا حتی از فروشگاه‌ها امانت بگیرید.

تمامی این نظرات شخصی بوده و تصمیم‌گیری آخر با خود شما است

بعد جواب سوال آخر PS3 یا Xbox360؟

چون شما توی این تاپیک سوال کردید: PlayStation 3

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر گرافیک برای شما مهم باشد پس 100٪ شما سراغ PlayStation 3 باید بروید
    نظرت در مورد گرافیک اشکال ساختاری داره ! چون.....................

8. 3 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ps3 یا xbox360 ?????

تو ایران کدوم بهتره ؟
    دوست عزیز همه می دونن که ps3 می تونه گرافیک قدرتمندتری رو به نمایش بذاره بدون شک.اما چون پردازنده ی cell خیلی پیچیده هست به خاطر همین بازی هایی که برای پلتفرم های pc -ps3-xbox 360 میاد خیلی به خودشون زحمت نمی دن که بخوان این بازی با ویژگی های ps3 بسازن به خاطر همین در تعداد کمی از بازی ها دیده میشه که بازی های مشترک xbox 360 بهتر بوده.ولی چیزی که من باید بگم اینه که با وجود اینکه هنوز از تمام قدرت ps3 استفاده نشده با این حال توی بازی های اختصاصی و گرافیک اونها xbox 360 حرفی برای گفتن نداره مثلا gears of war2 که در برابر kill zone 2 از لحاظ گرافیک هیچ حرفی برای گفتن نداره.ولی خوب به نظر من هر کدوم از کنسول ها برتری های نسبت به هم دارن که دیگری نداره.از لحاظ قیمت بازی های xbox360 ارزونتره ولی این به هیچ وجه دلیل نمی شه بگیم حالا چون بازی های ps3 یه گرونترن پس توی ایران 360 بهتره.به نظر من باید همه چیز رو بسنجید و در آخر خودتون تصمیم بگیرید.موفق باشید دوست عزیز

10. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه raminxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In Gears Of War World

8 killzone2

سلام
    دوستان بازی killzone2 دقیقا چند ساعت بازی مفیده و برای من که برای اولین بار بازیش میکنم حدودا چند ساعت ؟؟؟
    چون من ساعت بازیهام واقعا برام مهمه به دلیل اینکه اواخر ترمه باید مواظب باشم مشروط نشیم.
    در ضمن میخوام شنبه به یکی بگم برام بیارش اون طرف هم که گفته از اون ور آب میاره گفته حدودا 45 تا 50 میصرفه بگیرم چون برای ps3 تا حالا خیلی بازی نگرفتم 3 تا که با این چهارمی میشه.؟؟
    Last edited by raminxxx; 08-05-2009 at 13:00.

داره خودمونی میشه raminxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In Gears Of War World

10 xXx

ps3 یا xbox360 ?????

تو ایران کدوم بهتره ؟
    من به عنوان کسی که هر دو کنسول رو داره به شما میگم که این دو کنسول برتری خاصی در کل نسبت به هم ندارن (البته با اومدن برد جاسپر برای xbox 360 )
    من خودم یه 360 برای بازیهایم و یه ps3 برای بازی های اختصاصیش چون :
    1- 360 برام اقتصادی تره و تا حالا 43 بازی گرفتم این به این منظور نیست که 360 بازی های اختصاصیش خوب نیست بلکه gears of war 2 و halo3 online و GTA IV - The Lost and Damned (که به دلیل دانلودی بودن دستم 48 تومن گرفت) و.... واقعا عالین
    2- ps3 واقعا Killzone2 و god of war3 بازی های عالیین ولی بزرگترین عیبی که فروش ps3 رو مثل ps2 نبرده بالا قیمت بالاش و خداییش من ps3 رو بخاطر همین دو بازی در کل گرفتم و لی افسوس که هنوز god of war3 نیومده.

من به شما پیشنهاد میکنم هر دو کنسولو حتما تهیه کنید ولی اگه اینقدر برات نمیصرفه xbox 360 رو بهت پیشنهاد میکنم به دلیل بازی های اختصاصیش و سایر بازیها و ارزون بودن به درد گیمیری میخوره که خوره بازی داری ولی اگه وضع مالی توپه ps3 بگیر چون واقعا بازی های انحصاری عالین (من خودم میخوام شنبه killzone2 رو سفارش بدم ) و در سایر بازیها هم ps3 خوبه و اینم بگم که از بازی های انحصاری ps3 نمیشه گذشت و اگر 360 هم گرفتی هر جور که شده این بازی ها رو امتحان کن حتی اگر شده به کلوپ بری ......

ولی بازم میگم دو کنسول خوبن تنها بستگی به جیبت داره چون بازیهای ps3 قیمتشون بالاست حداکثر(با توجه به انصاف شرکتی که میخری) 80 هزار تومان و نمیتونی بازی زیاد بگیری ولی 360 با هزینه پستی 6500 تومان که تنوع بازیتو تو ایران زیاد میکنه.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان PS3 راحت به هر مانیتوری وصل میشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله مشكلي نداره فقط ال سي دي باشه بهتره

15. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •