تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 177 از 242 اولاول ... 77127167173174175176177178179180181187227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,761 به 1,770 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

همچین گوشی میگیرن به جای بحث در مورد برنامه امکانات و کارایی که میشه با این گوشی کرد بحث بچه گانه یه سری افراد کوته فکر که درگیر اینن که دوربین من بهتره رژ لب من بهتره هستن واقعا که
    اینجا محل بحث کردن در مورد گوشیه و همه کسایی که تو اینجا مطلب نوشتن a1200 دارن و بحث دوربین من و تو نیست ... تنها کسی که مطلب نامربوط نوشته شمایید ... تو اگر چیزی حالیت میشه میتونی جواب کسی که مشکلی داره رو بدی به جای اینکه غر بزنی و سطح فرهنگتو نشون بدی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من نیازی به ثابت کردن توانایی خودم به شما ندارم همین که او ن کیبورد فارسی که چند صفحه قبل گذاشته شده رو من به فارسی برش گردوندم که دارید استفادش رو می کنید حالا شما ادیبان و با فرهنگان بشینید از جمع و محفل غنی از دانشتون فیض ببرید چرت ترین فرومی که دیدم همین فروم بوده تا حالا یا این یوزرای از دماق فیل افتاده و پر از افاده یه اده دور هم جمع شدن هم دیگرو تحویل میگیرن فکر کردن چه خبره هر کی تو بیروت هر پخیه اینجا میاد با کلاس میشه برا ما یارو بیرون را رفتنشم بلد نیست اینجا گوز گوز میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما برو فرق gps رو با gprs رو یاد بگیر که می خوایی با فلش کردن و برنامه جاوا به گوشی اضا فه کنی یاد بگیر بعدا بیا اینجا نظریه پردازی کن اصلا فکر نکنم شما از نظر نرم افزاری از این گوشی بهره خاصی ببرید از طیف ادمایی هستید که برا سرگرمی یا کلاس یا اینکه از چیزی سر در نمیارن این گوشی رو خریدن
    عزیزم من فرق gps , gprs رو میدونم ....اگه برا سرگرمی این گوشی رو میگرفتم که توی این کلوپ عضو نمی شدم من اینجا عضو شدم تا از نظر اساتید محترم استفاده کنم

من نیازی به ثابت کردن توانایی خودم به شما ندارم ...
    و از شما خواهش میکنم از دادنه این پستای بچه گانه خوداری کن ( این نظر بیشتر بچه هاست اگه پستای بالایی رو خونده باشی )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من نیازی به ثابت کردن توانایی خودم به شما ندارم همین که او ن کیبورد فارسی که چند صفحه قبل گذاشته شده رو من به فارسی برش گردوندم که دارید استفادش رو می کنید حالا شما ادیبان و با فرهنگان بشینید از جمع و محفل غنی از دانشتون فیض ببرید چرت ترین فرومی که دیدم همین فروم بوده تا حالا یا این یوزرای از دماق فیل افتاده و پر از افاده یه اده دور هم جمع شدن هم دیگرو تحویل میگیرن فکر کردن چه خبره هر کی تو بیروت هر پخیه اینجا میاد با کلاس میشه برا ما یارو بیرون را رفتنشم بلد نیست اینجا گوز گوز میکنه
    اگه میبینی یه مشت بی سواد تو این انجمن ریختند پس از این به بعد وقتتو الکی تلف نکن بیا اینجا .اینجا هرکی به اندازه ی خودش یه سری چیزارو بلده.و فکر نکنم این انجمن داره از صدقه سری شما جلو میره که انقدر خودخواهانه داری اطلاعاتتو به رخ می کشی و همه ی بچه های انجمنو کوچیک می کنی .این اقا فقط با یه سری حرف های پوج بحث انجمنو به بیراهه کشوند. از همه ی بچه ها خواهش می کنم دیگه از ادامه ی بحث در این مورد خودداری کنند و بیا یید با کمک هم انجمنو در جهت بالا بردن اطلاعات جلو ببریم.با تشکر از همه ی دوستان خوبم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام

ساده ترین و بهترین روش برای مخفی کردن فایل ها استفاده از برنامه XP TOOLS هست .

روش کار : با استفاده از فایل منیجر XP TOOLS فایل و یا پوشه مورد نظر را RENAME کنید و ابتدای نام آن یک نقطه ( " . " دات ) اضافه کنید ...

به همین سادگی HIDDEN خواهد شد ...
    برای نمایش دوباره نیز نقطه را از روی اسم آن بردارید ... sorry اگه تکراری بود

منبع:موبایلستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

12

سلام به همه .
    من تا هفته دیگه می خوام a1200 بگیرم ولی تا حالا باموتو کار نکردم و اطلاعات زیادی در مورد این گوشی ولینوکس وکار کردن با انرا ندارم .ونزدیک 2 هفته در مورداین گوشی تحقیق کردم .به نظر شما با این همه اطلاعاتی که من در مورد این گوشی دارم. ایا a1200 بهتره یا5700 . در ضمن در مورد فریمور وفلش و... در حد تعریف اشنا هستم. به من کمک کنید.

اما یه مسئله است که خودم علاقه زیادی به این گوشی دارم چون هم زیباست هم یه جور پاکت پی سی هست .ولی یه خصوصیت بد دارم اینکه همه چیو شوت میکنم و ایا به اندازه کافی مقاوم هستش؟
    Last edited by SoLt@@N 2000; 20-04-2008 at 22:46. دليل: کامل نمودن متن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همه .
    من تا هفته دیگه می خوام a1200 بگیرم ولی تا حالا باموتو کار نکردم و اطلاعات زیادی در مورد این گوشی ولینوکس وکار کردن با انرا ندارم .ونزدیک 2 هفته در مورداین گوشی تحقیق کردم .به نظر شما با این همه اطلاعاتی که من در مورد این گوشی دارم. ایا a1200 بهتره یا5700 . در ضمن در مورد فریمور وفلش و... در حد تعریف اشنا هستم. به من کمک کنید.

اما یه مسئله است که خودم علاقه زیادی به این گوشی دارم چون هم زیباست هم یه جور پاکت پی سی هست .ولی یه خصوصیت بد دارم اینکه همه چیو شوت میکنم و ایا به اندازه کافی مقاوم هستش؟
    اگه گوشی می خوای که بشه شوتش کرد دور a1200 رو خط بکش برو 6600() بخر

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

پاکت پی سی !!
    این اسمارت فون هست، مقاوتش زیاد جالب نیست.
    اگه برای موزیک میخواهی هم جالب نیست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

كيبورد فارسي شما كار خاصي نكردي تو همون انجمن موبايلستان كه عضوي ارش خودش گذاشته بود كه خودش درست كرده
    انقدر هم ادعات نشه ميتركي
    Last edited by Talabkar; 21-04-2008 at 12:30.

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقت کردین A1200 چقدر زیاد شده؟!!! داره ترسناک می شه...!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •