این پچ باگهای بازی رو برطرف میکنه - اجرای بازی بر روی ویستا 64 بیت امکان پذیر میشه.
شما باید در این قسمت از آموزش, دکمه Shift رو نگه دارید و از میان جمعیت آهسته رد بشید.
این پچ باگهای بازی رو برطرف میکنه - اجرای بازی بر روی ویستا 64 بیت امکان پذیر میشه.
شما باید در این قسمت از آموزش, دکمه Shift رو نگه دارید و از میان جمعیت آهسته رد بشید.
من الان توي يك شهر هستم كه نميدونم بايد چي كار كنم
(همون شهري كه با اسب تا دم دروازش ميري و بعدش به وسيله راهبه ها ميري توي شهر)
لطفا يكي راهنماييم كنه
بالا رفتن از برجها باعث میشه که ماموریتهای اطراف برج مشخص بشن.
ماموریتهای اصلی عبارتند از: استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس).
بازیکن در کنار این ماموریتها, ماموریتهای فرعی هم داره, شامل: بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریتهای فرعی حساب میشه...
بعد از انجام خودتون رو به دفتر آدمکشان در همون شهر میرسونید تا پر مخصوصی دریافت کنید. و به سوی هدف قتل برید و پس از کشتن هدف دوباره به دفتر برگردید.
هوس جون من برا 64 بيتي نصب كرده بودم و اجرا ميشد
فكر نكنم نيازي به پچ باشه
خوب! ... اگه این طور که شما میگید باشه واقعا جای سواله.
ولی جزییات این پچ در اکثر سایتها به این صورت منتشر شده.
سلام
بچه ها من می خواستم اگه میشه در این بازی کمکم کنید
من الان در memory block 6 هستم تموم کاراش هم کردم الان رفتم برای کشتن رئیسشون که توی یه قبرستونه اما واقعا کشتنش خیلی سخته چون 4 تا از اون سربازهایی که از همه قویترن مواظبش هستن و نمی زارن بهش نزدیک شد ایا کسی این مرحله رو رد کرده ؟
هر کس که رد کرده لطف کنه و بگه چه جوری رد کرده ایا روش خاصی داشته یا نه ؟
ممنون می شم
دوست عزیز! فقط کافیه که به سرعت خودتون رو به نزدیکترین جایی که حامیان شما هستن برسونید تا اونجا از دشمنانتون پذیرایی بشه.
با این وضع خیلی راحت میتونید دشمنانتون و هدف مورد نظر رو شکست بدین... فقط همین.
واقعا ازتون ممنونم که به این سرعت جوابم رو دادین
یک دنیا ممنون
سلام
من دوباره توی همون memoru block 6 گیر کردم این بار در arsuf !
رسیدم به یه جایی که پر از این سربازهای قویه اون رئیسشون بعد از اینکه حرف می زنه میره و من می مونم و چند تا از این سربازها
نمی دونم واقعا چی کار کنم کشتنشون خیلی سخته
اقای هو.س اگه راهی هست لطفا راهنمائیم کنین
کسی ترینر این بازی رو نداره که واقعا کار کنه اخه چند تا ترینر گیر اوردم اما نمی دونم چرا اصلا کار نمی کنن
دستتون درد نکنه
دوست عزیز! شما به سلامتی تا اینجای بازی رو اومدید ... پس بقیه بازی رو با ترینر تموم نکنید که لذت بازی از بین میره!
این قسمت از بازی احتیاج به صبر و حوصله داره پس سعی نکنید به سرعت تمومش کنید.
از تمام تکنیکهایی (بیشتر Counter Attack و Grab Break ) که یاد گرفتید برای این قسمت استفاده کنید... موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)