در دهه های گذشته محققی به نام " ایوان ساندرسون " درباره مکانهایی در زمین که معتقد بود انحراف غیرطبیعی الکترومغناطیس (abnormal electromagnetic aberrations) در آنها ثبت شده ، مطالبی نوشت و دوازده منطقه روی زمین را معرفی کرد که شامل مناطق نشان داده شده در نقشه زیر به علاوه دو منطقه در قطب شمال و جنوب بودند . البته مرگ "ایوان ساندرسون" تحقیقات او را ناتمام گذاشت . او کتابی با نام " ساکنان نامرئی " نوشت و به شرح یوفوهایی پرداخت که گاه از زیر اقیانوس بیرون آمده اند و به آسمان رفته اند . این مناطق به عنوان دروازه هایی به دنیای دیگر معرفی شدند ...

البته به نظر می رسد که نقاط مورد نظر ساندرسون در نقشه های مختلف برای تطبیق با مدارهای جغرافیایی تغییراتی داده شده است . مثلا منطقه ای که در شمال افریقاست به داخل صحرای آفریقا برده شده و یا منطقه مربوط به ایران به قسمت پاکستان و افغانستان... به هرحال این نقشه ها دقیق نیستند و من در اینجا فقط برای طرح موضوع به این مطلب اشاره کردم . دو نقطه مهم یکی در منطقه مثلث برمودا و دیگری در دریای ژاپن که به مثلث اژدها موسوم است از شهرت جهانی برخوردار ند . ناپدید شدن کشتیها و هواپیماها در این منطقه مدتها ذهن دانشمندان را به خود مشغول کرده بود و اگر چه ادعا می شود که این پدیده ها توسط عوامل طبیعی توضیح داده شده اند ولی هنوز پاره ای از موارد وجود دارند که تاکنون ناشناخته مانده اند ، این موارد بسیارند و در کتابهای گوناگونی به تفصیل ارائه شده اند . به عنوان مثال در یکی از گزارشها خلبانی که به برج مراقبت گزارش داده بود که چهار یوفو در اطراف هواپیمای او پرواز می کنند ، پس از قطع ارتباطش ، دیگر هیچ اثری از او پس از جستجوهای فراوان مشاهده نشد . صدها نمونه ازاین موارد گزارش شده که باعث گردید این دو منطقه مورد توجه بسیاری از محققان قرار بگیرد .
حتی بعضی ها بر این باورند که دولت ایالات متحده آمریکا در سال 1943 ! در آزمایشی موسوم به آزمایش فیلادلفیا ، یک ناو جنگی را از اسکله دریایی فیلادلفیا ناپدید کرده و سپس در بندر نورفولک مجددا ظاهر کرده است . این آزمایش که گفته می شود با استفاده از میدانهای قوی الکترومغناطیس صورت گرفته بود و به صدمات جبران ناپذیری به خدمه کشتی منجر شد ، همچنان به عنوان یک راز باقی مانده است ...
من نقشه بالا را از آدرس زیر برداشتم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید