پرسیدن عیب نیست...!
ندانستن عیب است...!
وقتی داری قیمت میکنی از طرف می پرسی که رمش چنده...!
فکر هم نمی کنم که دیگه زیر 1 گیگ رم توی جعبه باشه...
پرسیدن عیب نیست...!
ندانستن عیب است...!
وقتی داری قیمت میکنی از طرف می پرسی که رمش چنده...!
فکر هم نمی کنم که دیگه زیر 1 گیگ رم توی جعبه باشه...
آپدیت جدید، بیشتر از نظر باگ های برنامه نویسی که در ورژن قبل وجود داشت بهبود داده شده...
از نظر ظاهری هیچ چیز خاصی روش اضافه نمیشه (برنامه)
موافقم ...
من هم دیگه خیلی وقت بود تو این تاپیک نیومده بودم.از پستهایی که دادم میشه فهمید...
راستی یه سوال.وقتی N95 رو به TV وصل میکنی میشه باهاش Capture هم کرد...
مپ لودر 1.1 که دیگه نیازی به آپلود نداره...
تو خود سایت نوکیا میتونی به راحتی دانلودش کنی...
اما اگر منظورا وذژن 1 اون هست و میخوای نقشه ایران رو اضافه کنی، من یه تاپیک برای آموزش اضافه کردن نقشه ایران زدم که اونجا هم ورژن 1 رو آپلود کردم...
میتونی از اونجا دریافت کنی...
اگر از تلویزیون خروجی به کپچر داشته باشی امکانش هست...
خروجی capture کدومه یعنی چه شکلیه ؟
واسه Capture کردن نرم افزار خاصی لازمه ؟؟
علاوه بر نرم افزار، سخت افزارم نیاز داره...
یه TV Cart معمولی و یا یه Cart Capture...
سلام عزیز من که نتونستم چیزی پیدا کنم اگه بشه ادرسه تاپیک و بدی یا اینکه دوباره اپش بکنی؟![]()
دوستان من حالا که ایرانسل دو روز آخر هفته اینترنت مجانی می ده باید از این موقعیت استفاده کرد یکی از این راه ها ی استفاده از این مو قعیت نصب و استفاده از برنامه ای به نام Livetv است که با نصب آن روی گوشی 5 کانال ماهواره (فشیون و سی ان ان و بلومبرگ و...)رو از طریق اینترنت ببیند .گرچه سرعت پایین اینترنت امکان استفاده کامل از این برنامه رو نمی ده ولی بصورت چند لحظه دانلود و چند لحظه نمایش کارمی کنه که اونم تو مملکت ما غنیمته .در ضمن با وایر لس هم کار می کنه ولی چون من وایر لس ندارم تست نکرده ام که با کیفیت چگونه است.
Last edited by KAZEMLU; 04-10-2007 at 07:09.
من درست متوجه منظور شما نشدم که شما چه چیز را می خواهید کپچر کنید اگر منظورتان فیلم و عکس های گوشی است که دیگر کپچر نمی خواهد چون داخل گوشی است و مستقیم به کامپیوتر منتقل می شود و دیگر کپچر لازم نیست اما اگر منظورتان کپچر از خود مثلا تمام محیط گوشی باشد آنگاه باید از یک کارت کپچر و نرم افزار آن که روی کامپیوتر نصب می شود استفاده کنید اگر منظورتان را بیشتر توضیح دهید بهتر است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)