آقا دستتون درد نکنه .
فاز متر جان ميتوني يه اموزش كامل از اين برنامه بزاري من نتونستم باهاش كار كنم فكر كنم درست ريختم ولي كار نميكرد توي ريكاوري و ست پلاگين هم رفتم و اونارو فعال كردم ولي وقتي وارد برنامه ميشم يه صفحه سياه مياد كه يه خط نوشته بالاش هست همين ديگه هيچ اتفاقي نميفته اگه ميشه يه توضيح كامل بده ممنون.
از دوستانی که پی اس پی دارن درخواست میکنم که با خط کش طول و عرض Lcd پی اس پی رو ( فقط Lcd ) اندازه بگیرن و به من بگن چند سانتی متر . خیلی خیلی ممنون . چون من خودم پی اس پی ندارم واگر نه خودم اندازه میگرفتم . بازم ممنون .
منم خط كش ندارم ! ولي به پيكسل بخواياز دوستانی که پی اس پی دارن درخواست میکنم که با خط کش طول و عرض Lcd پی اس پی رو ( فقط Lcd ) اندازه بگیرن و به من بگن چند سانتی متر . خیلی خیلی ممنون . چون من خودم پی اس پی ندارم واگر نه خودم اندازه میگرفتم . بازم ممنون .
480
در
272
دستت درد نکنه ولی من به سانتی متر میخوام .
اقا اميررسا زود تر من دادند منم پاكش كردم.
یه دنیا ممنون امیررسا جان . آقا رسول دست شما هم درد نکنه . راستی سرعت انتقال اطلاعات پی اس پی به پی اس پی چقدر ؟ یعنی اگه بخوای یه فایلو که حجمش 500مگ به یه پی اس پی دیگه بفرستی چه مدت طول میکشه ؟ چون اینجور که شما میگید wi fi داره باید سرعت خیلی بالایی داشته باشه دیگه نه ؟ بازی هم میشه فرستاد ؟ ( اگر بگید تقریبا چند دقیقه خیلی خوبه )
Last edited by bmwm3gtr; 25-10-2007 at 15:23.
فكر كنم چيزي حدود 11 مگ در ثانيه بتونه فايل رد و بدل كنه.
سلام
ميخواسم بدونم کسي با psp به اينترنت وصل شوده ؟ وبايد چطر وصل شود؟ با wifi وصل ميشه درست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)