ایکس باکس 360 آرکید و پریمینیوم و الیت تو دبی چنده ؟ کسی می تونه بیاره؟؟؟
ایکس باکس 360 آرکید و پریمینیوم و الیت تو دبی چنده ؟ کسی می تونه بیاره؟؟؟
Last edited by moli_mokhtas021; 27-05-2008 at 16:39.
پیام آرکید چند می ده ؟ شمارشو میدی؟
شما خودت می تونی از دوبی بیاری ؟ اگه تونستی میل بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر moli_mokhtas021 لطفا در پیغام خصوصی مطرح کنید!
سلام.
پریمیوم میتونید بگیرید ... اما اگه کسی رو داشته باشید بتونه براتون از خارج بیاره، خیلی خوب میشه. حتی میتونید elite هم بگیرید!
موفق باشید
ایا xbox360 هست که همه ی dvd هارو اجرا کنه؟ایا arcade حافطه داره؟بهتره مدل j بخرم یا utc?
یکی می خواد مدل arcade ورژن j رو با تضمین این که همه ی بازی ها بهش می خوره به من 500 بفروشه به نظر شما بخرم؟خواهشا یکی زودتر منو راهنمایی کنه ممنون
Last edited by saladi; 28-05-2008 at 12:22.
فکر نمی کنی 500 یکم گرونه؟؟
اخه من اصلا تو خط قیمتاش نیستم.مثلا بازی gta روی ورژن j اجرا می شه یا utc?
فرق j و utc چیه؟
آقا 500 خیلی خیلی گرونه. در بدترین شرایط بابت آرکید باید 400 بدید
ما ریجنی به اسم UTC نداریم.
بازی GTA IV روی ریجن J نیومده اما ریجن PALـش مولتی ریجن هست و روی J هم اجرا میشه. اما نسخه ی UC روی J و PAL اجرا نمیشه.
فرق بین J و UC هم اینه که J مال ژاپن و البته دو نوع ریجن J داریم. یکیش فقط و فقط مختص به ژاپن هست و گاهی بازیها برای این ریجن نمیان اما یک ریجن J داریم که علاوه برای مجمع الجزایر ژاپن برای خاور دور یعنی از افغانستان و پاکستان اونورتر تا قاره ی آمریکا هست.(فکر کنم هندوستان PAL باشه... دقیق خبر ندارم)
و PAL هم برای اروپا و خاور میانه(جز ایران که قانون کپی رایت رو قبول نداره و بریز و بریز هست) و آفریقا هست و همچنین آمریکای لاتین و جنوبی.
بعد هست ریجن UC که مختص شمال قاره ی آمریکا یعنی ایالات متحده، آلاسکا و کانادا و جزایر اینور و اونورش هست.
ریجن دستگاهتون PAL باشه بهتره چون میتونید از کشورهای همسایه ی ایران خرید کنید. توصیحه میکنم اصلا طرف J only نرید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)