مال ما که تغییری نداشته .. ایشالا خطط همیشه همینطوری بمونه
مال ما که تغییری نداشته .. ایشالا خطط همیشه همینطوری بمونه
دوستان نمیدونم چرا هر چی فایل میخوام دانلود کنم یهو سرعت صفر میشه و دیگه اصلا دانلود انجام نمیشه؟بعد اخطار میده و میگه محدودیت زمانی به پایان رسیده و اجازه ادامه دانلود رو نمیده و باید دوباره از نو دانلود بشه،فایل ها قابلیت ریزوم دارن.گفتم شاید مشکل از دانلود منیجر کرک شده باشه با eagleget هم همینجور میشه،سرور خارج که اینطوره داخل رو نمیدونم،نمیدونین علت چیه؟
Last edited by 8-1kel; 13-11-2014 at 18:13.
شاید لینک های اصلی(دانلود)تغییر کردن ! همون فایلتو لینک دانلودشون یه بار تو مرورگر بزن ببین میاد یا نه
اگر شکایت کنید بخاطر سرعت مخابرات شبانه رو جمع میکنه حتما مرکز مخابراتیتون مشکل داره بهتره صبر کنید تا مشکلش حل بشه تا اینکه شکایت کنید چون اینجور شبانه برا همه حذف میشه حتی مراکزی که مشکل ندارن
اگر مرکز مخابراتیتون وارد پارتاک شده باشه سرعت شبانه روز اسمیه(2مگ=230کیلوبایت)ولی اگر هنوز وارد پارتاک نشده باشه روز ها اسمی و شبا یک سرویس پایینتر یعنی روی 1مگ(130کیلوبایت) میاد
Last edited by farshad0123; 13-11-2014 at 18:52.
نه مطمئنم تغییر نکرده از چندتا سایت خارجی دان کردم همینطوره،وسط دانلود یهو صفر میشه :/
دوستان مخابرات قیمت ترافیک و سرویس ها رو ارزونتر کرده
Last edited by farshad0123; 13-11-2014 at 19:06.
اسمی ارزون کرده وقتی میزنی واسه پرداخت مالیات و عوارض میاد روش در واقع همون قبلی میشه
10مگ-آسیاتک
![]()
Last edited by farshad0123; 13-11-2014 at 22:51.
فرشاد تخلیه کردی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)