تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1769 از 2199 اولاول ... 7691269166917191759176517661767176817691770177117721773177918191869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,681 به 17,690 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان سه تا سوال داشتم

1- من قصد دارم مودوم مبینمو به ایرانسل تبدیل کنم میشه بگین کجاها این کارومیکنن ؟ اصلا این کارومیکنن ؟

2- سرعت دانلود من الان تو طرح 512 با idm بین 60 تا 70 بلکه کمتر به نظرتون همین طرح ایرانسل سرعت دانلودش چقدره؟

3- در نهایت اگر از این کارم پشیمون شم میتونم دوباره مدم به مبین تبدیل کنم ؟

ببخشید طولانی شد

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

1- من قصد دارم مودوم مبینمو به ایرانسل تبدیل کنم میشه بگین کجاها این کارومیکنن ؟ اصلا این کارومیکنن ؟

2- سرعت دانلود من الان تو طرح 512 با idm بین 60 تا 70 بلکه کمتر به نظرتون همین طرح ایرانسل سرعت دانلودش چقدره؟

ببخشید طولانی شد
    من فقط در رابطه با سؤال 2 بگم که قطعاً بیشتر از همین سرعت فعلی شما نخواهد بود. ممکنه کمتر هم باشه. اگر سرعت یاد شده ثبات داره دلیلی برای رفتن به ایرانسل وجود نداره.

بلاخره از شر مبین نت خلاص شدم......

با این که کلا وایمکس رو در ایران برای عذاب آفریدند٬
    اما مشترک مبین نت بودن این عذاب رو چندین برابر میکنه !!

در سه روز٬ ۴ گیگ رو٬ یک گیگ یک گیگ شارژ کردم و بی هیچ دلیلی تموم شد. برای برادرم هم همین اتفاق افتاده با مبین نت !!

دیروز مودم رو بردم داتک و دادم گانفیک کردن و الان مشترک وایمکس داتکم. هر چند به اندازه ADSL داتک خوب نیست که محل کار دارم ولی انصافا اذیت هم نمیکنه. تازه ۱۰ گیگ رو ۴۲٬۵۰۰ گرفتم با سه گیگ شارژ هدیه. مبین نت هر گیگ شارژ اضافه رو هم ۱۰٬۶۰۰ میگیره داتک ۵٬۴۰۰ !!

آخرین بار که قیمت های داتک رو دیدم خیلی گرون تر از مبین نت و ایرانسل بود. به هر حال در نظر داشته باشید که شبکه ی داتک بسیار محدوده و فقط در تهران پوشش داره.
    لطفاً سرعت شبانه رو هم تست کنید و در صورت امکان یه تست سرعت از ساعات عادی و یکی هم از ساعات رایگان هم با سرور تهران و هم یک سرور خارجی در بخش تست سرعت انجمن بزارید. من خیلی علاقمند بودم یه تست سرعت از وایمکس داتک ببینم
    Last edited by امیر انصاری; 05-09-2013 at 00:20.

3. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید طولانی شد
    ایرانسل مودم های مبین نت رو قبول نمیکنه برای اضافه کردن مک مودم به شبکشون ، فقط مبین نت مودم های ایرانسل رو قبول میکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

5. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه مبین نت چند وقتیه خیلی پایینه ٬ نوسان خیلی بالا ... اینترنت مثلا ۲ مگ دارم دارم با ۵۰ ک ب دانلود می کنم
    RSSI: -66.55dBm
    CINR: 29.53/27.75(R3/R1)dB
    TX power: 21dBm
    RF Temperature: 40 C

برای بقیه هم همین جور شده ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه مبین نت چند وقتیه خیلی پایینه ٬ نوسان خیلی بالا ... اینترنت مثلا ۲ مگ دارم دارم با ۵۰ ک ب دانلود می کنم
    RSSI: -66.55dBm
    CINR: 29.53/27.75(R3/R1)dB
    TX power: 21dBm
    RF Temperature: 40 C

برای بقیه هم همین جور شده ؟؟
    قبلا چند دانلود میکردید ؟

در حال حاظر من با سرعت ۲۷۰ دارم دانلود میکنم و از ۲ که ساعت رایگان شده تا الان که ۴ و نیم هست 2.06 گیگ دانلود کرده که تا ساعت ۸ به 5 گیگ میرسه

پس احتمالا منطقتون شلوغ هست و یا به آیپی شلوغی وصل شدید که سرعتتون پایینه ( البته سرعت دانلود ۵۰ خیلی به آیپی رنج ۵ میخوره ، چون منم با این آیپی تک لینک و بدون هیچ ترفندی بیشتر از ۵۰ نمیتونم بیگیرم و با یه سری کارا حداکثر به ۱۶۰ با تک لینک میرسونمش که حدودا ۱۰۰ تا کمتر از آیپی های پر سرعت تر مثل 178 بهم سرعت میده )

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اهواز امشب چشم نزنیم سرعت عالی دانلود تا 250 راحت میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از جایی می تونم بفهمم چه آیپی هایی سرعت دانلود خوبی دارند؟ مثلا این آیپی ها با اعداد خاصی شروع می شن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از جایی می تونم بفهمم چه آیپی هایی سرعت دانلود خوبی دارند؟ مثلا این آیپی ها با اعداد خاصی شروع می شن؟
    باید تست کنید که به کدوم آیپی وصل شدید

هر بار مودم دیسکانکت و کانکت بشه یه آیپی جدید میگیره که اینکارو خودتون باید انجام بدید اگه میخواین یه آیپی دیگه بگیره ، بعد سرعت رو تست میکنید ( آیپی خودتون هم چک کنید که کدوم رنج رو بهتون دادن ) اگه خوب نبود دوباره اینکارو انجام میدید که یه آیپی مناسب بهتون بده و با همون دانلود رو ادامه میدید

13. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من فقط در رابطه با سؤال 2 بگم که قطعاً بیشتر از همین سرعت فعلی شما نخواهد بود. ممکنه کمتر هم باشه. اگر سرعت یاد شده ثبات داره دلیلی برای رفتن به ایرانسل وجود نداره.

آخرین بار که قیمت های داتک رو دیدم خیلی گرون تر از مبین نت و ایرانسل بود. به هر حال در نظر داشته باشید که شبکه ی داتک بسیار محدوده و فقط در تهران پوشش داره.
    لطفاً سرعت شبانه رو هم تست کنید و در صورت امکان یه تست سرعت از ساعات عادی و یکی هم از ساعات رایگان هم با سرور تهران و هم یک سرور خارجی در بخش تست سرعت انجمن بزارید. من خیلی علاقمند بودم یه تست سرعت از وایمکس داتک ببینم
    داتک قرار بود بسته بشه وایمکسش !
    میگن پروانه نداره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •