سلام دوستان من بازی silent hill رو گرفتم و وقتی که بازی رو میزارم یه اررور می ده که ر یجن بازی با ریجن دستگاه شما نمیسازه ، چی کارش بکنم که بسازه ؟؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
سلام دوستان من بازی silent hill رو گرفتم و وقتی که بازی رو میزارم یه اررور می ده که ر یجن بازی با ریجن دستگاه شما نمیسازه ، چی کارش بکنم که بسازه ؟؟
باید بری بازی رو بدی یه بازی بگیری که به ریجن دستگات بخورهسلام دوستان من بازی silent hill رو گرفتم و وقتی که بازی رو میزارم یه اررور می ده که ر یجن بازی با ریجن دستگاه شما نمیسازه ، چی کارش بکنم که بسازه ؟؟
راهی نداره که بازی بیاد ؟؟؟ از کجا باید بفهمم ریجن xbox ام چیه ؟؟
رو جعبه کنسولت نوشته.راهی نداره که بازی بیاد ؟؟؟ از کجا باید بفهمم ریجن xbox ام چیه ؟؟
ببین مساله ای فکر نکنم باشه به احتمال خیلی زیاد یک چیزیش درست سرجاش نیست
منم یک بار کرمم گرفت که بیخودی دستگاه رو باز کنم(قبلا چند باری باز کرده بودم) و باز کردم و وقتی بستم سه تا چراغ شیطانی روشن شدن ولی وقتی دوباره باز و بسته کردمش درست شد.
دیگه هم مشکلی درست نکرد
البته بهتره که دیگه بیخودی دستگاهت رو باز نکنی
منظور من از باز کردن روشن کردن بود
خشبختانه حل شد کابلhdmiرو در آوردم فوت کردم درست شد
به نظرتون مشکل چی بوده![]()
یعنی فقط با فوت درست شد؟منظور من از باز کردن روشن کردن بود
خشبختانه حل شد کابلhdmiرو در آوردم فوت کردم درست شد
به نظرتون مشکل چی بوده![]()
منم یک بار می خواستم صدا xbox بیفته رو سینما خانواده کابل hdmi رو زدم تو سینما خانواده دیدم اصلا تصویر نمی یاد و دسته ها رو هم نمی شناخت بعد دستگاه رو خاموش کردم اومدم کابل رو در بیارم کنار پورت hdmi ریز نوشته بود out![]()
اره اگه xboxخروجی صداش فعال نباشه دسته رو نمیشناسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بلاخره 7 هست یا XP ?
شما تا چه حدی میتونید با پروتوکل های TCP/IP کار کنید ؟
شما باید برای سیستم خودتون یک IP Static تعریف کنید برای این کار باید برید به کنترل پنل ، Network And Sharing Center و بعدش روی Manage Network Connection کلیک کنید ، لیست دیوایس های شبکتون رو میبینید ، اونی که مربوط به لنتون هست رو روش راست کلیک کنید و Properties رو بزنید .
بعدش روی Internet Protocol V 4 (TCP/IPv4) کلیک کنید و Properties رو بزنید .
گزینه Use The Folowwing Ip address رو روشن کنید . Ip address رو تعریف کنید : 10.0.0.1
Subnet Mask : 255.0.0.0
بقیه رو به حال خودشون رها کنید و OK کنید . حالا توی 360 خودتون IP رو 10.0.0.2 تعریف کنید ، سابنت مسک میشه مثل بالا و Default Gateway تون میشه 10.0.0.1 . این طوری شما به صورت دستی تنظیمات شبکه رو انجام دادید ، هر دو سیستم یعنی هم PC و هم کنسول رو ریست کنید . مشکل باید حل شده باشه ، فقط حواستون به فایروالتون هم باشه .
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
کلا این داستان شبکه وقتی از حالت Auto خارج بشه یک مقداری سرطان میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)