روي مودم نه دوست من روي خط مخابرات
تماس بگيرين متوجه ميشين
محدود كردن به آخرين مودم متصل شده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
روي مودم نه دوست من روي خط مخابرات
تماس بگيرين متوجه ميشين
محدود كردن به آخرين مودم متصل شده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اون Mac Address Filtering داخل تنظیمات مودم یک موضوع دیگست.کارش مسدود کردن کاربرهای غیرمجاز بوسیله ی خود شماست. کاربرای غیر مجازی که پسورد وایرلس شما رو بشکلی غیرمجاز بدست اوردن
ولی خود isp ممکنه مک ادرس یکتای خود مودم کاربر رو در سرور مخابرات بعنوان مجاز تعریف کنه طوریکه دقیقا همون مودم حق استفاده از خط مذکور رو داشته باشه. شما مودم رو عوض کنی یا با نام کاربری/پسورد یکنفر دیگه بخوای از اینترنتش استفاده کنی اجازه نمیده. مگر اینکه مخابرات، مک ادرس مودم کاربر مذکور رو اصلا در سیستم تعریف نکرده باشه
نه منم منظورم این بود که این کار رو نکرده! اونMac Address Filtering که یه چیز دیگس.
خب پس باید بشه با یوزر/پس اون وصل بشین
میدونم ربط مستقیم به این تاپیک نداره ولی یه مسئله ای هست در مورد 4G ایرانسل
تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
چطوری میتونم متوجه استفاده احتمالی دیگران از اینترنت خونه مون بشم؟ چون تازه گی خیلی از حجم اینترنتم کم میشه و نمیدونم چرا.
از نرم افزار wifi guard استفاده کنید
به شما مدل دستگاه هایی که به مودم وصل میشن رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین اپ اندرویدی Fing
با تشکر از راهنمایی دوستان برنامه را دان کردم و حالا چطور میتونم موارد سوء استفاده را قطع کنم ؟
وایرلس نت ورک واچر نرم افزار خوبی است و هر تعدادی که کانت باشن و از مودم شما از اینترنت استفاده کنند نشون میده .
Last edited by sobery; 19-08-2016 at 20:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)