همون پرینت قبولی کافیه. اونها موظفن مرخصی بدن. حفا و عقیقدتی سیاسی و بازرسی رو گذاشتن برای این موقع ها دیگه! اگه بهش مرخصی نداد بگو به یکی از اون سه جا مراحعه کنه
همون پرینت قبولی کافیه. اونها موظفن مرخصی بدن. حفا و عقیقدتی سیاسی و بازرسی رو گذاشتن برای این موقع ها دیگه! اگه بهش مرخصی نداد بگو به یکی از اون سه جا مراحعه کنه
دوستان این مرزبانی ناجا چرا اینقدر مزخرف و بی در و پیکر هست ؟
داداشم اعزامی 91.12.1 iهست تا الان 3 بار محل خدمتش رو تغییر دادن
چند ماه تمام تو ارومیه توشهر سرو بالای کوه بودن
بدون برق و اب و هیچ امکاناتی
تا تونستیم با یک اشنا بعد چند ماه بیاریمش پایین تو ستاد که همه چیز خوب بود
1 ماه نشده اونجا بود دیروز بعد 15 روز مرخصی رفت
دیروز تلفن کرده فرستادنش گمرک تو اورمیه
میگه کارش خیلی سخت و زیاد شده
بدتر از اون مشکل تلفن کارتی که نداره و باید هفته ای 1 بار از یک موبایل تک بزنه ما تل کنیم
کارشناسی نرم افزار هست و ستوان 3
یادش بخیر ما تو فرماندهی پداجا تو تهران چه خدمتی کردیم با همین مدرک و همین درجه و رسته
راستی دوستان پس کی حقوق 1.12 رو واریز میکنن ؟
7 ماه از خدمتشون گذشت هیچی نریختن هنوز
پدرام جان مرزبانی همینه. من 9 ماه تو مرز با مدرک لیسانس و استوار یکمی پست دادم. در مورد جا عوض کردن هم بخش نامه دارن هر شیش ماه یبار جا رو عوض کنن. در کل آخرت بدشانسیه بیفتی مرزبانی.
البته فعلا من بخاطر قبولی ارشد ترخیص شدم ولی سعی میکنم دیگه به اون جهنم برنگردم.
به نظر من شما که حداقل با محیط زیبای خدمت آشنا شدین نباید معافیت تحصیلی میگرفتین ... ( بعدش پشیمونی خالی هست ... نه اون بچه های قبلی هستن و نه هیچی ... اما بعد از خدمت میشه ادامه تحصیل داد .. حداقل بدون دغدغه خدمت )
سلام تو هنوز نرفتی یگان؟!چه خوب مرخصی دادن. به ما بعد تقسیم شدن گفتن فرداش برید یگان!
البته یگان یه ۲-۳ روز مرخصی داد... لباس شخصی توی پادگان راه نمیدن. مگر اینکه بری اونجا توی سالن ملاقات لباستو عوض کنی. ساعت خاصی روی برگه زده مگه؟ من که ۱۱ صبح رفتم معرفی کردم خودمو!
![]()
ساعت نزده. فقط تاریخ زده. روز اول کار میکشن؟ آخه می خوام شب و تو راه باشم تا صبح برسم. دیگه امروز نرم که شب اونجا بخوابم
از نظری حق با شماس ولی من برای قبولی ارشد روزانه خیلی زحمت کشیدم و حاضر نیستم بخاطر چند ماهی که از خدمتم باقی مونده کل اون زحماتم رو به باد بدم چون میدونم بعدا امکان نداره دوباره روزانه قبول شم.
از طرفی هم سعی میکنم توی این مدتی که ارشد هستم چند ماه کسری بگیرم و خدمت رو دیگه نرم اصن.
واقعا افتضاحه مرزبانی
راستی تو اون 9 ماه بهتون حقوق دادن اصلا؟
من خودم بعد 2 ماه اموزشی از ماه سوم حقوقم برقرار شد و دوماه اموزشی و ماه سوم رو باهم ریختن و تا اخرین روز خدمت منظم حقوق رو میدادن
سلام به همه دوستان
من الان 32 سالم هست و خدمتم نرفتم مشکل پرولاپس داشتم که معاف از رزم میشدم واسه همین نرفتم الان واریکسل گرید 2 هم دارم فکر کنم مشکل روحی روانی هم داشته باشمبا این شرایط بنظرتون معافم میکنن.
کدوم قسمت لشکر افتادی؟ آماد ، رکن ها ، حفا و ...؟ الان چون به 31 شهریور نزدیکه احتمالا میرید برای تمرین رژه.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)