تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1768 از 4105 اولاول ... 768126816681718175817641765176617671768176917701771177217781818186822682768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,671 به 17,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام.
    آقا برادر من توی کنکور ارشد آزاد قبول شده، فقط توی پادگانه و دوره آموزشیشو میگذرونه.. می خواستم بپرسم برای اینکه بتونیم از پادگانش که ارتش هم هست و جای بسیار ناجوریم هست و فرمانده های بسیار بی شعوری هم دارن، مرخصی بگیریم برای ثبت نام و بهشون بفهمونیم که تو کنکور قبول شده غیر از پرینت کارنامه چیز دیگه ای هم با خودم ببرم؟ نتایج علاوه بر سایت توی روزنامه ای چیزی هم چاپ میشه که برای محکم کاری روزنامه هم بگیرم؟در ضمن الان که قبول شده بلافاصله ترخیصش میکنن یا بهش مرخصی میدن که بره ثبت نام کنه و برگرده که دوره آموزشی سربازیش رو تموم کنه؟
    همون پرینت قبولی کافیه. اونها موظفن مرخصی بدن. حفا و عقیقدتی سیاسی و بازرسی رو گذاشتن برای این موقع ها دیگه! اگه بهش مرخصی نداد بگو به یکی از اون سه جا مراحعه کنه

2. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان این مرزبانی ناجا چرا اینقدر مزخرف و بی در و پیکر هست ؟

داداشم اعزامی 91.12.1 iهست تا الان 3 بار محل خدمتش رو تغییر دادن

چند ماه تمام تو ارومیه توشهر سرو بالای کوه بودن
    بدون برق و اب و هیچ امکاناتی
    تا تونستیم با یک اشنا بعد چند ماه بیاریمش پایین تو ستاد که همه چیز خوب بود
    1 ماه نشده اونجا بود دیروز بعد 15 روز مرخصی رفت
    دیروز تلفن کرده فرستادنش گمرک تو اورمیه
    میگه کارش خیلی سخت و زیاد شده
    بدتر از اون مشکل تلفن کارتی که نداره و باید هفته ای 1 بار از یک موبایل تک بزنه ما تل کنیم

کارشناسی نرم افزار هست و ستوان 3

یادش بخیر ما تو فرماندهی پداجا تو تهران چه خدمتی کردیم با همین مدرک و همین درجه و رسته

راستی دوستان پس کی حقوق 1.12 رو واریز میکنن ؟
    7 ماه از خدمتشون گذشت هیچی نریختن هنوز

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان این مرزبانی ناجا چرا اینقدر مزخرف و بی در و پیکر هست ؟

داداشم اعزامی 91.12.1 iهست تا الان 3 بار محل خدمتش رو تغییر دادن

چند ماه تمام تو ارومیه توشهر سرو بالای کوه بودن
    بدون برق و اب و هیچ امکاناتی
    تا تونستیم با یک اشنا بعد چند ماه بیاریمش پایین تو ستاد که همه چیز خوب بود
    1 ماه نشده اونجا بود دیروز بعد 15 روز مرخصی رفت
    دیروز تلفن کرده فرستادنش گمرک تو اورمیه
    میگه کارش خیلی سخت و زیاد شده
    بدتر از اون مشکل تلفن کارتی که نداره و باید هفته ای 1 بار از یک موبایل تک بزنه ما تل کنیم

کارشناسی نرم افزار هست و ستوان 3

یادش بخیر ما تو فرماندهی پداجا تو تهران چه خدمتی کردیم با همین مدرک و همین درجه و رسته

راستی دوستان پس کی حقوق 1.12 رو واریز میکنن ؟
    7 ماه از خدمتشون گذشت هیچی نریختن هنوز
    پدرام جان مرزبانی همینه. من 9 ماه تو مرز با مدرک لیسانس و استوار یکمی پست دادم. در مورد جا عوض کردن هم بخش نامه دارن هر شیش ماه یبار جا رو عوض کنن. در کل آخرت بدشانسیه بیفتی مرزبانی.
    البته فعلا من بخاطر قبولی ارشد ترخیص شدم ولی سعی میکنم دیگه به اون جهنم برنگردم.

5. 4 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

پدرام جان مرزبانی همینه. من 9 ماه تو مرز با مدرک لیسانس و استوار یکمی پست دادم. در مورد جا عوض کردن هم بخش نامه دارن هر شیش ماه یبار جا رو عوض کنن. در کل آخرت بدشانسیه بیفتی مرزبانی.
    البته فعلا من بخاطر قبولی ارشد ترخیص شدم ولی سعی میکنم دیگه به اون جهنم برنگردم.
    به نظر من شما که حداقل با محیط زیبای خدمت آشنا شدین نباید معافیت تحصیلی میگرفتین ... ( بعدش پشیمونی خالی هست ... نه اون بچه های قبلی هستن و نه هیچی ... اما بعد از خدمت میشه ادامه تحصیل داد .. حداقل بدون دغدغه خدمت )

7. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه تو یگانی که تقسیم شدیم با لباس شخصی رفت
    زمان معرفی 16 هست. باید چه ساعتی اونجا باشم؟
    سلام تو هنوز نرفتی یگان؟!‌ چه خوب مرخصی دادن. به ما بعد تقسیم شدن گفتن فرداش برید یگان!‌ البته یگان یه ۲-۳ روز مرخصی داد... لباس شخصی توی پادگان راه نمیدن. مگر اینکه بری اونجا توی سالن ملاقات لباستو عوض کنی. ساعت خاصی روی برگه زده مگه؟ من که ۱۱ صبح رفتم معرفی کردم خودمو!

9. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

سلام تو هنوز نرفتی یگان؟!‌ چه خوب مرخصی دادن. به ما بعد تقسیم شدن گفتن فرداش برید یگان!‌ البته یگان یه ۲-۳ روز مرخصی داد... لباس شخصی توی پادگان راه نمیدن. مگر اینکه بری اونجا توی سالن ملاقات لباستو عوض کنی. ساعت خاصی روی برگه زده مگه؟ من که ۱۱ صبح رفتم معرفی کردم خودمو!
    ساعت نزده. فقط تاریخ زده. روز اول کار میکشن؟ آخه می خوام شب و تو راه باشم تا صبح برسم. دیگه امروز نرم که شب اونجا بخوابم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

به نظر من شما که حداقل با محیط زیبای خدمت آشنا شدین نباید معافیت تحصیلی میگرفتین ... ( بعدش پشیمونی خالی هست ... نه اون بچه های قبلی هستن و نه هیچی ... اما بعد از خدمت میشه ادامه تحصیل داد .. حداقل بدون دغدغه خدمت )
    از نظری حق با شماس ولی من برای قبولی ارشد روزانه خیلی زحمت کشیدم و حاضر نیستم بخاطر چند ماهی که از خدمتم باقی مونده کل اون زحماتم رو به باد بدم چون میدونم بعدا امکان نداره دوباره روزانه قبول شم.
    از طرفی هم سعی میکنم توی این مدتی که ارشد هستم چند ماه کسری بگیرم و خدمت رو دیگه نرم اصن.

12. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

واقعا افتضاحه مرزبانی

راستی تو اون 9 ماه بهتون حقوق دادن اصلا؟

من خودم بعد 2 ماه اموزشی از ماه سوم حقوقم برقرار شد و دوماه اموزشی و ماه سوم رو باهم ریختن و تا اخرین روز خدمت منظم حقوق رو میدادن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من الان 32 سالم هست و خدمتم نرفتم مشکل پرولاپس داشتم که معاف از رزم میشدم واسه همین نرفتم الان واریکسل گرید 2 هم دارم فکر کنم مشکل روحی روانی هم داشته باشم با این شرایط بنظرتون معافم میکنن.

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ساعت نزده. فقط تاریخ زده. روز اول کار میکشن؟ آخه می خوام شب و تو راه باشم تا صبح برسم. دیگه امروز نرم که شب اونجا بخوابم
    کدوم قسمت لشکر افتادی؟ آماد ، رکن ها ، حفا و ...؟ الان چون به 31 شهریور نزدیکه احتمالا میرید برای تمرین رژه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •