اون تخفیفی هم که نوشته مشکل از پنل هست و یک ماهه تخفیف نداره. حتی سه ماهه هم تخفیف نداره.
اون تخفیفی هم که نوشته مشکل از پنل هست و یک ماهه تخفیف نداره. حتی سه ماهه هم تخفیف نداره.
گویا واسه کاربرای مختلف تعرفه های مختلف با تخفیفهای مختلف در نظر گرفتن.. برای منم تعرفه ام شماره 1896 هست با 49% تخفیف
خدا رو شکر تو طویله داریم زندگی میکنیم
دوستان، صبانت، سرویس هاش اسمیه؟
مثلا هشت مگ، نهایتا یک دانلود میکنه؟
برای من که اینطوره.
بهترینVoD برای صبانت چیه?
ترجیح اشتراک نخواد حالا کامل هم حساب کنه مهم نیست...
یه کد اشتراک سه ماهه نماوا گرفتم متوجه شدم که با صبانت قرارداد نداره.
راستی اینو بخوام تو انجمن بفروشم باید چطور اقدام کنم؟
اشتراک سه ماهه نماوا
استفاده از فیلیمو در تمامی اپراتورها با ترافیک اینترنت نیمبها محاسبه میشود.
ترافیک مصرفی نماوا هم فعلا فقط برای شاتل رایگان هست و برای بقیه نیمبها
قیمتتون چقدره؟
سرویسم امروز تمام شده بود، خواستم تمدید کنم دیدم 30-40 درصد قیمتهای تمدید را گران کردهاند منصرف شدم، مثلا سرویس 4 مگ 80 گیگ بینالملل قبلا 58 تومن بود الان 75 تومن شده
آسیاتک و شاتل هم گرون کردن. بی تردید بزودی همه گرون میکنن. همچنین مخابرات مدتی هست که دیگه خط شرکت ها رو رانژه نمیکنه میگه به صرفه نیست 12 هزار تومان و باید بشه صد و چهارده هزار و پانصد تومان هزینه ی رانژه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون، لینک پاک شده، از کی رانژه نمی کنند؟ یعنی الان هیچ کس قادر به ثبت نام از شرکتهای غیر از مخابرات نیست؟ اگر رانژه صد و چهارده هزار شود سرویس زیر یک سال صرف نمی کند، برای کوتاه مدت فقط باید از مخابرات سرویس گرفت
انشاا... با رفع تحریمها امسال نسل پنجم خانگی استارت میخوره و با واگذاری فرکانس و توسعه شبکه با همکاری دو شرکت چینی تا اخر سال حداقل چند کلانشهر زیر پوشش میرن. در بدیترین حالت این تکنولوژی از بهترین حالت ADSL بهتر و ارزانتر تمام خواهد شد. پس بزارید این adsl فروشها اخرین تلاشهاشون برای چاپیدن مردم رو بکنن. بزودی پورتهاشون خالی مونده و باید تا میتونن کم کنن از قیمتاشون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)