شما سعی کنین وضعیت خطتون و چک کنین برین یه تست از ورودی ساختمون بگیرین ببینین بازم همین جوریه یا بهتره !
اگه بهتر بو د چاره ای نیست باید خط مستقیم بکشین .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما سعی کنین وضعیت خطتون و چک کنین برین یه تست از ورودی ساختمون بگیرین ببینین بازم همین جوریه یا بهتره !
اگه بهتر بو د چاره ای نیست باید خط مستقیم بکشین .
دوستانی بلوطی از بلوط چه خبر دانلود شبانه اش درست نشد؟ به خدا ادم مونده از کجا سرویس بگیره می خواهی بلوط بگیری میگن محدود کرد میری مکس بگیری میگن محدود کرد میری مخابرات بگیری میگن مخابرات داغون شده میری صبانت بگیری میگن صبانت ترکیده میری پارس انلاین بگیری میگن پینگش خیلی زیاده دوستان شما بگین ما با این وضع اینترنت چیکار کنیم ؟ اینترنت نگیریم نمی شه بگیریم این جوری میشه هیجی سرتون درد نیارم
دوستان من میخوام محدود توربو بخرم بنظرتون مخابرات بهتره یا همارا ؟؟؟
البته نمی دونم شاید دیگه همارا سرویسی نمیده و همشو از مخابرات میده
دقیقا برعکس!
همش هماراس!
مخابرات رو به زور میده! باید اصرار کنی! مخابرات خیلی بهتره
به همین دلیل من رو همین بلوط موندم!
چون بقیه جا ها یا مثل اونن یا بد تر از اون!
امروز تست میگیرم میگم
دوستان isp به درد بخور از این جدیدا چیزی هست؟
Last edited by kv7_shadow; 15-02-2014 at 23:58.
همارا بهتر از مخابراته ....
البته شاید مراکز مخابراتی فرق بکنن که در این مورد به عوامل گوناگونی بستگی داره !
پارس آنلاین فعلا بهتره !
به نظر من میخری برو پارس بخر شک نکن .![]()
روال کار به این صورته که تمام سرعت های نت بر حسب بیت باشه ولی از اون جایی که قانون ضریب اشتراک به صورت من درآوردی مال ایرانه ( یا شایدم به همراه بعضی کشورهای عقب مونده مثل ما ) ، لذا این مورد با اون مورد قاطی پاتی میشه.
البته اینم باید گفت که به دلیل فضای تا حدودی رقابتی، شرکت ها تا اونجایی که بتونن سعی می کنن ضریب اشتراکه رو به 1 به 1 نزدیک کنن و سرعت رو کم نکنن مگر در مواقعی که مجبور باشن.
قطعا مخابرات.
بله جدیدا اگه کسی سرویسی از همارا بگیره و تاکید هم نکنه که آی اس پی همارا باشه، 99 درصد مواقع به صورت خودجوش مخابرات می بندن.
دوستان میخوام isp رو عوض کنم صبانت دارم ولی اصلاً راضی نیستم... همارا سیستم و پارس آنلاین و شاتل کدومش خوبه... مخصوصاً سرعت شبانه واسه دانلود...
100 درصد مخابرات بهتره من با هردو تجربه داشتم![]()
مثل اینکه سرعتهای پارس خوبه ولی اونم بستگی به مرکز مخابراتی داره
فعلا مخابرات هم خوبه ولی اینم فعلا ثبات نداره معلوم نیست چی بشه
مخابرات با رنج IP :5
محتوای مخفی: 5
و با رنج 5: بعد از دی سی
محتوای مخفی: 5
Last edited by fanoostalaei; 16-02-2014 at 07:29.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)