تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1768 از 2365 اولاول ... 76812681668171817581764176517661767176817691770177117721778181818682268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,671 به 17,680 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.من پخش u463 کنوود با دو جفت خروجی رو با یه جفت 6965V2 و آمپ 3602 روی پراید بسته بودم و راضی بودم.الان سمند گرفتم.می خوام برای درهای جلوی سمند باند بگیرم.برای صدای خوب،چی لازمه بگیرم؟ آمپ رو با چهارکانال عوض کنم یا باند گرد بدون نیاز به آمپ بگیرم؟ میخوام بیس کم نیاد.از اونجایی که تنها منبع بیس 6965V2 هست...

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید یه راهنمایی ازتون میخوام
    سیستمی که من الان دارم ایناست
    1- پخش 5150 پایونیر
    2- باندام جی وی سی 7158
    3-ساب ووفر فیلیپس
    Philips Car subwoofer CSP1200
    4- آمپم هم سوخته
    خب حالا اصل ماجرا من میخوام این سیستمو ارتقا بدم بودجم هم دو میلیون تومن هست
    نظر خودم برای خرید یه آمپ چهار کانال واسه باندام و بریج کنم واسه ساب فیلیپسم
    یه آمپ مونو و یه ساب خوب یه هم دبل ساب
    یه آمپ دو کانال و یک جفت کامپوننت
    در ضمن میخوام ساب فیلیپس رو بیارم رو طاقچه و برای تو صندوق یه ساب یا هم دبل ساب ببندم.
    حالا دوستان از شما راهنمایی میخوام که اصلا میشه با این بودجه اینارو بست؟چه مارکایی ببندم؟
    کلا شما با این بودجه چه چیزی بهم پیشنهاد میدین خیلی ممنون
    سلام
    ابتدا باید عرض کنم دو تا ساب یکی روی طاقچه و یکی داخل باکس کار اشتباهی هست.این کار توصیه نمیشه.
    بهترین کار تهیه یه امپ 4 کانال و یک جفت کامپوننت هست.
    یه امپ مونو یا دو کانال هم برای ساب تهیه کنید.
    استیج جلو خیلی با اهمیت هست تو کیفیت صدا.حتما در نظر داشته باشید.
    معنی لغویش رو میدونستم آخه تو کار ما ( شبکه) بریج اسم قدیم سوئیچ بود ممنون بابت توضیح
    این پک برق رو من قبولت دارم....حرف شما سنده...فقط در حد سوال هست چون اطلاع ندارم می پرسم..چند نفر به من میگن این سیم و ...رو خود اسپورتی برات میکشه و فیش و ...داره و نیازی به این هزینه 90 تومنی نیست...میشه یه کم توضیح بدی اگه از سیم و فیش های خود این نصاب ها استفاده بشه چه عوارضی داره؟ میگن اگه آشنا باشه جنس خوب برات میندازه و نیازی به این پک های گرون نیست.. اگر کمی توضیح بدی من روشن بشم ممنون میشم.
    با این حال حمید جان در پیشنهاد خودم هم پک برق پیشنهادی شما رو که 90 تومنه حساب کرده بودم .و مسلما همون رو خواهم گرفت
    در مورد امپلی فایر اگر آمپلی رو بکنم همون 4604 چطور؟ با همون پک برق 90 تومنی که شما گفتی.
    یعنی بشه این : JBL GTO-938 + آمپ 4604 پایونیر + پک برق 90 تومنی شما
    یا
    جی وی سی 7158 + آمپ 4604 پایونیر + پک برق شما
    تفاوت جی وی سی یا این جی بی ال بیشتر در حجم صداست دیگه؟ نزدیک 50 تومن گرون تره...میخوام ببینم تفاوتشون دقیقا چقدره....یا در چیه.
    سلام علی جان.
    ببین گلم برخی فروشگاه ها هستند که از اکسسوری مرغوب تو نصبهاشون استفاده میکنند.مثلا از کابلهای کانکشن یا گلیدن راکفوردو...
    اما اگر از کابلهای متفرقه استفاده بشه چون رشته های این نوع سیمها مس خالص نیست و آلومینیوم هست اگر برای کابل برق یا منفی استفاده بشه جریان رو به خوبی عغبور نمیده و در نهایت باعث افت ولتاژ خواهد شد.
    تو سیمهای اسپیکر هم اون کیفیت لازم و به نوعی کریستالی بودن صدا رو نخواهید داشت.
    تو RCAهم اغلب نویز رو سیستم خواهد افتاد.
    در مورد قطعات هم به نظر من جی وی سی صدای بهتری بهت میده این آقا مهدی همونطور که خودش گفت خیلی با وسواسه ولی 7158 به دلش نشست.باز خودت میدونی.ضمنا قیمتهائی که من اینجا به بچه ها میدم(براشون تهیه میکنم) زیر قیمت فروشگاه های ارزون فروش هستا.مثلا بعید مبیدونم 7158 رو کسی 227 بده.
    سلام . با بودجه نهایت 125.000 چه باندی پیشنهاد میکنید برای تندر !؟ پخش کنوود یو 11 . فقط میخوام باندا کم نیارن و صدا کمی کیفیتش بهتر بشه !
    دوست ندارم طاقچه برش بخوره ! باند 1675s رو بگیرم بجای باندای فابریک عقب بزارم صدا بهتر میشه ؟! یا حتما باید کواک بگیرم ؟!

ممنون .
    آلپاین مدل spj-17c2 میتونید بگیرید.

سلام
    من یه جفت 718 دارم، امپ rockford 300r ، ساب پایونیر t305 و پخش 3650 پایونیر
    یه چند روزیه صدای باند سمت چپ نمیاد بعد صدا رو گه زیاد میکنم( بالای 52-53) صداش وصل میشه! اشکال از چی میتونه باشه؟
    بدون اینکه آمپلی رو دسکاری کنم، کیفیت صدای سیستم هم بد شده نسبت به روز اول، طوری که از تو تنظیمات پخش ساب رو قطع کردم.
    به نظرتون مشکل از چیه؟
    احتمالا از سیم کشی هست. اتصالات رو چک نمائید.
    سلام.من پخش u463 کنوود با دو جفت خروجی رو با یه جفت 6965V2 و آمپ 3602 روی پراید بسته بودم و راضی بودم.الان سمند گرفتم.می خوام برای درهای جلوی سمند باند بگیرم.برای صدای خوب،چی لازمه بگیرم؟ آمپ رو با چهارکانال عوض کنم یا باند گرد بدون نیاز به آمپ بگیرم؟ میخوام بیس کم نیاد.از اونجایی که تنها منبع بیس 6965V2 هست...
    در های سمند سایزشون 13 هست.کامپوننت می خواید یا کواکسیال؟
    بهتره یه امپ 4 کانال بگیرید و اسپیکر مورد نظرتون رو هم کمی قوی انتخاب کنید تا با استیج عقب همخونی داشته باشه.
    بودجه مورد نظر چقدره؟

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلپاین مدل spj-17c2 میتونید بگیرید.
    خودتون دارید ؟! الان این نسبت به 1675s چجوریه ؟!
    این 17ه ؟! بصورت فابریکی نصب میشه ؟! برش نمیخواد رو طاقچه ؟!
    کیفیت صداش نسبت به فابریک چجوریه !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

خودتون دارید ؟! الان این نسبت به 1675s چجوریه ؟!
    این 17ه ؟! بصورت فابریکی نصب میشه ؟! برش نمیخواد رو طاقچه ؟!
    کیفیت صداش نسبت به فابریک چجوریه !؟
    درود دوست عزیز
    شما برای اینکه برش نخوره باید کواک های 10 سانتی نصب کنید
    برای مثال Helix Blue B4X گذینه خیلی خوبیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در های سمند سایزشون 13 هست.کامپوننت می خواید یا کواکسیال؟
    بهتره یه امپ 4 کانال بگیرید و اسپیکر مورد نظرتون رو هم کمی قوی انتخاب کنید تا با استیج عقب همخونی داشته باشه.
    بودجه مورد نظر چقدره؟
    اگر آمپ دو کانالم رو 140 اینا بفروشم،نهایت 350 میتونم خرج کنم برای هر دو جنس ها مجموعا: یه آمپ چهار کانال +اسپیکر های درب جلو...
    با این بودجه کامپ خوب میتونم بگیرم یا فقط کواک؟
    Last edited by farzad3260; 04-05-2015 at 12:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من یه آمپ 4 کانال گرند مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که دو کانال وصله به باندام ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دو کانال هم بصورت بریج وصله به سابم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) روز اول و دوم ک نصب کرده بودم صدا خوب بود، ولی حالا توی ولوم بالا ک بیس ندارم اصلا و در کل هم ضعیف شده. گاهی اوقات هم امپ قطع میشه و فقط آمپ دیگم (استیج جلو) روشن میمونه که فکر میکنم پروتکت میکنه (تو ولووم بالا) بنظرتون به آمپ فشار میاد؟!

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوست عزیز
    شما برای اینکه برش نخوره باید کواک های 10 سانتی نصب کنید
    برای مثال Helix Blue B4X گذینه خیلی خوبیه
    سایز 10 ؟!؟! آخه من تو فروم بغلی دیدم یکی باند 1644 پایونیر انداخته روی طاقچه عقب بدون برش اونم !!

عکسشو پیوست کردم .

اگر بخوام باند بیضی بندازم بدون برش تو همین محلمون یه مغازه هست گفت که طاقچه ام دی اف تندر دارم 45.000 که اینجوری دیگه طاقچه خودت برش نمیخوره . گفت نصب میشه رو طاقچه خودت ! مثلا این طاقچه با باند PIONEER 6950S چجوره ؟!
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک p1050378130079676409375000.jpg  
    Last edited by امير موسر; 04-05-2015 at 13:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;8616209]سلام
    ابتدا باید عرض کنم دو تا ساب یکی روی طاقچه و یکی داخل باکس کار اشتباهی هست.این کار توصیه نمیشه.
    بهترین کار تهیه یه امپ 4 کانال و یک جفت کامپوننت هست.
    یه امپ مونو یا دو کانال هم برای ساب تهیه کنید.
    استیج جلو خیلی با اهمیت هست تو کیفیت صدا.حتما در نظر داشته باشید.

خیلی ممنون دوست عزیز خب با این بودجه ای که دارم بهترین آمپ (یه چهار کانال و یک مونو)و کامپ و سابی که میتونم بخرم چی هست؟اون ساب فیلیپسرو بیخیالش میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    به نظرتون کدام بهتره؟
    پایونییر pioneer 8650BT

Pioneer DEH-X9650SD

چه باندی باید برای اینها انداخت؟ برای سیستم واین چیزها نمیخواهیم. صرفا برای گوش کردن ترانه با کیفیت
    Last edited by Life24; 04-05-2015 at 18:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز برای امپ 4 کانال مثل 9604 از 2 تا کابل rca استفاده شه بهتره یا 1 کابل rca و یه تقسیم ؟؟
    و یه سوال دیگه اینکه کابل rca استریت وایرز خوبه ؟ چند قیمته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •