اس اس با ركورد 61 گل 1 گل فاصله داره من ميگم بيشتر از 70 تا ميزنه
اس اس با ركورد 61 گل 1 گل فاصله داره من ميگم بيشتر از 70 تا ميزنه
تبریک میگم به همه آبی های ایران زمین .پیش به سوی قهرمانی
سلام
این خیابانی داره از شدت ناراحتی منفجر میشه![]()
حیف که بچه ها آخرهای بازی دیگه بیخیال شدن بودن وگرنه بیشتر گل میزدیم
کسی خبر نداره کاظمی چه بلایی سرش اومده
امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه
کی میتونیم بازی با پرسپولیس رو پیش بینی کنیم
منم تبریک میگم... بابا این استقلال قابل پیش بینی نیست. من دیگه از هفته های بعد بالای 3 تا پیش بینی میکنم. یه پیشنهاد هم به سازمان لیگ دارم میگم همین الان استقلال رو قهرمان اعلام کنن دیگه پول بیت المال رو هدر ندن : دی
بازم کسی هست بیاد بگه شانسی بود. تبانی بود از این چرت و پرتا ؟ میگم تیم قهرمان نشه نشه ولی اگرم میخواد بشه اینجوری مقتدرانه قهرمان بشه نه دقیقه نود... من بازی های فصل پیش رو دنبال نمیکردم ولی دوستان که دنبال کردن بگن ببینم قهرمان فصل قبل هم اینجوری بلد بود بازی کنه ؟ اصلا شخصا یادم نمیاد تو ایران تیمی مثل تیم فعلی استقلال وجود داشته باشه... یه تزریق روحیه خوبی شد برای دربی.... هفته بعد جمعه وعده دیدار ما ....
راستی یه چیزی هم در مورد عباسفرد بگم. مهاجم بدی نیست ولی پا به توپش اصلا خوب نیست. فقط تمام کننده خوبیه. اینکه بخواد موقعیت بسازه یا پاس تو محوطه جریمه بده رو نمیتونه. فقط توپ آخر بهش برسه و بزنه تو گل... درست برعکس فرهاد مجیدی که پا به توپش عالیه و موقعیت های خیلی خوبی میسازه اما تمام کننده خوبی نیست و موقعیت تک به تک زیاد از دست میده. ولی برهانی هر دو فاکتور رو داره. هم پاسهای خوبی میده و هم شم گلزنی داره. راستی این رینالدو کی قراره بازی کنه ببینیم بازیش چطوره ؟
تبریک...
کی میگه کاظمی سه اخطاره شده؟
این تلفزیون اخمق کارت زردی را که داور به سیاوش داد را به اسم کاظمی نوشت.
سیاوش به خاطر همین کارت بود که تعویض شد.
استودیو الان دیدن داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)