تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1768 از 2014 اولاول ... 7681268166817181758176417651766176717681769177017711772177818181868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,671 به 17,680 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

معمارزاده: قراردادم را با پرسپوليس تمديد مي‌كنم

کانون هواداران پرسپولیس : ميثاق معمارزاده تصريح كرد: طبق برنامه عابدزاده تمريناتم را دنبال مي‌كنم و به دستور مربي دروازه‌بانان پرسپوليس با توجه به اينكه چمن مصنوعي آكادمي المپيك براي تمرين كردن من خطرناك است به صورت اختصاصي به وزنه زدن مي‌پردازم.
    وي افزود: دليل اينكه روز يكشنبه در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نكردم، اين بود كه اطلاعي از ساعت تمرين نداشتم. به همين دليل با سعداوي تماس گرفتم و هماهنگي لازم را انجام دادم. در اين مورد مشكلي نبود.
    معمارزاده در خصوص خط خوردن از ليست پرسپوليس براي ديدار با الغرافه قطر گفت: اصلا ناراحت نبودم و حق ندارم در تصميمات كادر فني دخالت كنم. مربيان تيم صلاح دانستند كه من در ديدار با الغرافه نباشم و اگر موردي است تصميم يك خانواده است. مطمئن باشيد من نمي‌گذارم حاشيه درست شود.
    وي اضافه كرد: به جاي گوش دادن به شايعه اخراجم از پرسپوليس طبق توافقات انجام شده قصد دارم قراردادم را يك سال ديگر طي روزهاي آينده با پرسپوليس تمديد كنم اما مي‌دانم بعضي‌ها به دنبال شيطنت هستند تا من را با متصل كردن به تيم‌هاي ديگر به حاشيه ببرند.
    دروازه‌بان پرسپوليس يادآور شد: هيچ مشكلي با مسئولان باشگاه ندارم و به مسائل حاشيه‌اي كار ندارم. يك فصل بد را پشت سر گذاشتم و دنبال اين هستم در فصل آينده به حقم برسم. نرفتن من به قطر صلاح باشگاه بود كه من هم مي‌پذيرم.
    معمارزاده در خصوص ناراحتي‌اش از بازي نكردن در پرسپوليس پس از رفع مصدوميت گفت: از اينكه بازي نمي‌كنم قطعا ناراحت هستم. چون اگر غير از اين باشد بايد فوتبال را كنار بگذارم.نيمكت‌نشيني خوشحالي ندارد اما اين موضوع دليل مي‌شود تلاشم را بيشتر كنم تا به تركيب 11 نفره برسم.
    وي تاكيد كرد: متاسفانه يكسري با درج خبرهاي مبني بر اخراج و حاشيه‌هاي گوناگون دوست دارند من را در برابر باشگاه قرار دهند اما مطمئن باشند من در اين خصوص حرفه‌اي عمل خواهم كرد و با هيچ كس مشكلي ندارم. مي خواهم از پرسپوليس به تيم ملي برسم. با وينگادا و پيرواني تماس داشتم و به هيچ عنوان مسئله اخراج من مطرح نيست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فدراسيون فوتبال با استعفاي مايلي‌كهن موافقت كرد

کانون هواداران پرسپولیس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با توجه به شرايط حال حاضر با استعفاي مايلي كهن موافقت شد. علي كفاشيان در گفت و گو با يكي از شبكه هاي تلويزيوني اظهار داشت: سه ساعت قبل از طريق رسانه ها متوجه شدم كه مايلي كهن استعفا كرده است و با ايشان به صورت تلفني حرف زدم. بيانيه مايلي كهن براي من فرستاد شده و آن را مطالعه كردم. مي‌دانم اين مشكلات به خاطرات مسائل چند روز اخير است كه به وجود آمده و ما بايد از الان به فكر سرمربي جديد باشيم. رسانه ها چند روزي به ما اجازه بدهند تا با فكر كردن به جمع بندي خوبي برسيم. كفاشيان در خصوص كانديداهاي سرمربيگري تيم ملي تاكيد كرد: همان گزينه هاي قبلي در اولويت قرار دارند. هدف ما اين است مربي به تيم ملي بيايد كه شناخت كافي داشته باشد و قاعدتا ايراني باشد. سعي مي‌كنيم ظرف چند روز آينده با همفكري نام سرمربي جديد را اعلام كنيم.

وي در خصوص شانس افشين قطبي گفت: قطبي هم مي تواند مانند كانديداهاي قبلي جزو گزينه ها باشد.
    كفاشيان در جواب اين سئوال كه آيا با استعفاي مايلي كهن موافقت كرديد يا خير گفت: با استعفاي مايلي كهن موافقت شده است. اميدوار هستم با فراموشي مسائل حاشيه اي فقط به فكر حضور تيم ملي در جام جهاني 2010 باشيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پنجعلي: مايلي كهن فقط واقعيت‌هاي فوتبال ايران را گفت

کانون هواداران پرسپولیس : محمد پنجعلي در گفت و گویی، درباره استعفاي محمد مايلي كهن اظهار داشت: جو بدي در فوتبال به وجود آمده است. معتقدم مايلي كهن در بيانيه اول خود با وجود لفظ بدي كه به كار برد، واقعيت‌ها را گفته بود.
    وي افزود: نمي توانيم واقعيت هاي اين متن را ناديده بگيريم. همين شب گذشته امير قلعه نويي در مصاحبه با برنامه 90 از الفاظ خوبي استفاده نكرد. او گفت شماري از اينكه مرا تشويق مي كنند، مي سوزند.
    پنجعلي گفت: آنها بايد بدانند كه بازيكن محبوب در اين فوتبال زياد بوده است. پرسپوليس پرطرفدارترين تيم دنيا است و بازيكناني كه در اين تيم بازي كرده اند، عقده تشويق از سوي هواداران را ندارند.

مدافع اسبق تيم ملي تاكيد كرد: به عنوان بزرگ‌تر مي گويم كه آدم بايد محبوب باشد؛ نه مشهور. شهرت ماندني نيست. مربي با دو نتيجه به عرش و فرش مي آيد. براي چه علي پروين محبوب است؟ چون دنبال شهرت نبوده است. آنهايي كه دم از پروين مي‌زنند، بايد از كارهاي او الگو بگيرند.
    محمد پنجعلي با بيان اينكه فوتبال با اين حاشيه ها ضربه خواهد خورد، تاكيد كرد: اين سر و صداهاي اضافه باعث مي شود گوش و چشم خود را ببنديم. همين مي شود كه نه تيم ملي و نه تيم هاي باشگاهي مي توانند حرفي براي گفتن داشته باشند. در تلويزيون بارها شاهد بوده ايم كه بعضي مربيان برخوردهاي تندتري از بيانيه مايلي كهن را نشان داده اند؛ اما برخوردي با آنها نشده است.
    وي تصريح كرد: از نحوه انتقاد مايلي كهن دفاع نمي كنم. معتقدم كه از الفاظ خوبي استفاده نكرده؛ اما با زباني تلخ، واقعيت ها را گفته است. اين حرف ها را ما هم مي دانستيم؛ اما قرعه به نام مايلي كهن افتاد تا در كمال صداقت، اين حرف ها را بزند.
    پنجعلي ادامه داد: همه ديدند كه در ورزشگاه آزادي يك صدا عليه مايلي كهن شعار دادند و همه مي دانيم كه اين نوع شعار دادن نمي تواند خودجوش باشد. او بعد از شنيدن اين حرف ها بغضش تركيده و در ناراحتي زياد، اين حرف ها را با لحن بد زد.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بادامکی: دیگر تحمل نیمکت نشینی را ندارم
    بادامکی که اخراج شد اصلا !!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من یه استقلالی هستم انوم دو اتش ولی امیدوار امروز بزنید پک پوز این عربارو بیارید پایین
    اگه قبلا چیزی گفتم منو ببخشید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به امید یک برد شیرین در مقابل اعراب

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نگاهي به عملكرد اخير سايت باشگاه استقلال؛ كاش فرهنگ بر مسائل ورزشي ارجح شمرده شود

کانون هواداران پرسپولیس : ظرف چند روز بهاري و لطيف انگار همه چيز جهنمي و خاكستري شد. فحاشي برخي تماشاگران طرفدار تيم استقلال در بازي اين تيم با سايپا - كه البته به لطف برخي ورزشي نويسان و مديران واقع بين ورزش كشور هميشه تماشاگر نما خوانده ميشوند! - و شكايت وبيانيه و مصاحبه و بگو مگوي محمدمايلي كهن سرمربي تيم ملي و سايپا و اميرقلعه نويي سرمربي تيم استقلال يك كلاف سردرگم در مقابل علاقمندان به فوتبال و ورزش دوستان قرار داد.
    بيانيه تند مايلي كهن عليه قلعه نويي و باشگاه استقلال كه در آن از الفاظي چون گنده باقالي، كوتوله، گروهبان قندلي و ... استفاده شده بود ادامه يك دومينو را رقم زد كه به نتيجه اي دوست نداشتني منجر شد.

مایلی کهن بالاخره امروز با صدور بيانيه دوم استعفا داد. اما آنچه امروز خبرنگار ورزشي سايت البرز دنبال كرد نه عكس العمل اهالي ورزش، نه فدراسيون فوتبال و نه هيچ يك از پيشكسوتان ورزش نيست
    هم اكنون در باشگاه فرهنگي-ورزشي استقلال چه ميگذرد؟
    اين سوالي است كه براي پاسخ به آن كافي است به سايت اين باشگاه كه انعكاس دهنده مواضع رسمي مديران و دست اندركاران است مراجعه كنيد.
    فقط نگاهي به تيتر تحريك كننده مطالب منتشره در اين سايت كار را براي هر قضاوت ديگري آسان ميكند.
    استقلالي ها روزي كه مايلي كهن زير باران سياه ركيك ترين دشنام‌ها از سوي طرفداران آبي بود حتي به خود زحمت ندادند به طرف سكوها بروند و تماشاگران را به آرامش دعوت كنند. كاري كه گه گاه موقع پرتاب اشياء به دورن زمين حتي توسط بازيكنان نيز انجام ميشود.
    درج تصاوير كاريكاتوري و تيترهايي كه كاملا " جهت دار انتخاب شده اند در سايت يك باشگاه كه عبارت "فرهنگي " بر "ورزشي " مقدم داشته شده است چه مفهومي دارد؟
    اين تيترها را دوباره بخوانيد:
    - مايلي كهن در متن استعفايش، خود را نادان، بي منطق، خائن، عقب مانده و ... خواند
    - اعتراف مايلي كهن :من لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي ايران نيستم
    - مايلي كهن را از مربيگري تيم ملي خلع كنيد. مردم مربي‌ بي ادب نمي خواهند
    - نمايش خشم و انزجار استقلالي‌ها از مايلي كهن در بازي با ام صلال
    - سرمربي تيم ملي در پرخاشگري و اهانت به بزرگان سابقه دار است !
    و ...
    كاش روزي برسد كه دوباره همه براي ورود به زمين ورزش و رقابت شاد و سالم از علي مرتضي (ع) اجازه بگيرند نه براي تخريب وجهه يكديگر از رسانه و فناوري.
    كاش مديران استقلال روزي يك بار به سايت باشگاهش سر بزند تا ببينيد موضع رسمي "استقلال " در شأن اين تيم هست يا نه ؟
    و كاش كار "فرهنگي " بر مسائل مثلا "ورزشي " روزي ارجح شمرده شود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا این داوره باید حداقل کارت زرد میداد به طرف
    توروخدا نگاه کنا

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پايان نيمه اول

الغرافه 3 - پرسپوليس 0

1 نتيجه خيلي عجيب !!

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ســه تا خوردیــم !!! ...

شدیم همون پرسپولیس لـــیــگ !! ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •