ابادان دو تا شرکت بیشتر نداره . ضحی کیش و کیش اواسیس . احتمالا مثل شایان کیش اواسیس بوده
ابادان دو تا شرکت بیشتر نداره . ضحی کیش و کیش اواسیس . احتمالا مثل شایان کیش اواسیس بوده
به شایان یه تیم بده نشونت میده دیگه .
team viewer برنامه ایست بر پایه ی اینترنت که 2 یا چندین نفر میتونن به کامپیوتر هم دسترسی داشته باشن . هر کاری که طرف مقابل میکنه تو کامپیوتر شما هم میبینی . انگار اومده کنارت نشسته داره با کیبورد و موست کار میکنه
اره پ چی . ندیدی اواتارشو برداشته . چون از طرف مخابرات میخواستن ببینن از نظر اخلاقی استیبل هست یا نه اواتار اون گروه موزیک رو برداشته که نگن موزیک غربی گوش میکنه
پارس که یک به سه کرده. همه شرکت ها مخابراتی اعمال کردن یا فقط چند تا . چون من 2 روز پیش شرکت سر زدم
سرعت 2 مگ چقدره شبانه اش. بعد شبانه اشون چند تا چند هست
یکی از دوستام دو مگ داره سرعت دانلودش بین 80 تا 130 هست،و یکیشون هم پرسیدم پینگ (فک کنم 4.2.2.4)گفته بود 290،فامیلمون که ابادان بود از شرکت پارامیس اینترنت میگرفت که میرفت ibs حجمو چک میکرد همیشه پینگ 4.2.2.4ـش 290 بود.
--------------------------
زفتم تو سایت شکایت از سرویس دهنده ها یه شکایت از مخابرات نوشتم ،تو گزینه هاش کندی سرعت هم بود،خلاصه فیلد ادرس و شماره ثابت رو هم درست نوشتم جان خودم
مخابرات وختی ببینه علیه ـش شکایت نوشتم بدتر میترکونتمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جمله اول نفهمیدم چی گفتی . نمیدونم سوالی بود یا اخباری.
سرعت 2مگ 220 میده ساعت 2 تا 6 چیزی به نام محدودیت و ... اینها هم نداره . ولی جدیدا پینگ خارج یه مقدار برای بعضی ها بالا رفته
وارد نشد پسورد اشتباه {کدملی و سال تولد هم نبود}
ممنون آقا شایان
یوزر که هیچوقت تغییر نمیکنه همون Admin میمونه پسوورد . شاید شماره کانکشن اینترنت باشه . همونی که تو پارتاک میزنی
یوزر و پس user بزن ببین میاد یا نه . اونم فقط اطلاعات رو نشون میده ولی حق مدیریت نداری
نه جوابی بود. چون اون دوست عزیز گفتند پارس انلاین بمونید. من گفتم پارس یک به سه کرده سرویس هاشو دیگه رایگان نیست
من 2 روز پیش سر زدم شرکت پاس ماناد گفت 10 مگ و 5 مگ رایگان دارن. چطوریه
220 هم خوبه چون من تا خرداد 93 از مخابرات اهواز نت داشتم سرویس 2 مگ سرعت بهم 120 می داد
بعد تخلیه کردم حالا مجبورم دوباره برگردم
دوستان شرکتی یا جایی نمی شناسید که تعرفه هاش به صرفه باشند. یا نامحدود بده
ممنون
Ping Test : USA
Ping Test : RUS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)