اره بوجشون کمه فقط 4 روز پیش حقوق 5 ماه رو یه جا ریختن یهو حسابمو دیدم 200 هزار اضاه شده بهش![]()
اره بوجشون کمه فقط 4 روز پیش حقوق 5 ماه رو یه جا ریختن یهو حسابمو دیدم 200 هزار اضاه شده بهش![]()
Last edited by Bensonw3x; 04-09-2013 at 14:49.
ممنونم از راهنمایی تون
والا رفیقم رفت پلیش + 10 شهرشون و بعد راهنماییش کردن به فنی حرفه ای. آزمون تئوری و عملی رو پذیرفته شد و تاییدیه گرفت برای شهر هویزه. فقط گفتن تا 15 مهر باید دفترچه کامل بشه و پستش کنه. حالا از کجا باید فهمید که امریه میره زیر نظر سپاه یا نهاد دیگه؟
بازم ممنون![]()
سلام
تو یگان میشه از قسمتی که افتادی بری یه قسمت دیگه ؟ جا به جایی امکان پذیره ؟ مثلا از گردان بری ستاد ؟ مرخصی برای کسانی که توی شهر خودشون افتادن به چه صورته ؟ میدن یا نه ؟
بگو بره مقر کل سپاه استانتون بپرسه چه جاهایی زیر نظر سپاهه و دوره تگمیلی رو قبول میکنن......؟؟
نه برگ سبز اومده و نه سفید و نه چیز دیگه...
ولی نظام وظیفه که میرم برگه وضعیت مشمول بهم میدن نوشته 19 شهریور پادگان جیران بلاغ کرمانشاه...
پلیس +10 هم کد پیگیری بهم داده ولی هنوز ارسال نکردن و چیزی تو سیستم نشون نمیده.
سلام
من شنیدم زمان شرکت در دوره تکمیلی بسیج باید حداقل 6 ماه قبل از اعزام باشه ، درسته واقعا؟؟؟؟
اره . چون حدودا 70 روز دوره طول میکشه و 3-4 ماه هم کارای اینکه گردان اطلاعات شما رو بفرسته سپاه استان و اونا کارت رو صادر کنن
سلام.
آقا برادر من توی کنکور ارشد آزاد قبول شده، فقط توی پادگانه و دوره آموزشیشو میگذرونه.. می خواستم بپرسم برای اینکه بتونیم از پادگانش که ارتش هم هست و جای بسیار ناجوریم هست و فرمانده های بسیار بی شعوری هم دارن، مرخصی بگیریم برای ثبت نام و بهشون بفهمونیم که تو کنکور قبول شده غیر از پرینت کارنامه چیز دیگه ای هم با خودم ببرم؟ نتایج علاوه بر سایت توی روزنامه ای چیزی هم چاپ میشه که برای محکم کاری روزنامه هم بگیرم؟در ضمن الان که قبول شده بلافاصله ترخیصش میکنن یا بهش مرخصی میدن که بره ثبت نام کنه و برگرده که دوره آموزشی سربازیش رو تموم کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، میگن 6 ماه باید فاصله باشه ولی همش حرفه.دوره تکمیلی من زمستون 91 بود،15 بهمن شروع شد ،شب عید هم تموم شد(تازه با اردو و تشکیلاتش).15 فروردین 92 هم کارت تکمیلی واسه همه آماده بود.بچه های اعزام 92/2/1 هم با همین کارت دوره ما ،کفایت آموزشی گرفتن.البته مسئول دوره و فرمانده گردان خیلی مرام گذاشتن واسه سریع آماده شدن تکمیلی ها.
ولی بستگی داره ممکنه که اگه تو تابستون باشه دوره ، چون دستشون بازه بیشتر طول بکشه دوره.مثلا ممکنه کلاس تئوری که تموم بشه بگن برین و 10 روز دیگه بیاین واسه اردوی 4-5 روزه که خب در عمل طول دوره زیاد میشه خود به خودولی واسه ما بلافاصله فردای کلاسها اردو رو گذاشتن.بعد از پایان دوره هم طول کشیدن روند اداری صدور کارت تکمیلی بستگی به مسولان گردانتون داره.اگه باهاشون رفیقید و عجله دارین واسه اعزام همچین که دورتون تموم شد بگین که خودتون رو تنهایی بفرستن دنبال گرفتن کارت که کارتون سریع تر انجام شه.
Last edited by حسین ط.; 05-09-2013 at 13:33.
میشه تو یگانی که تقسیم شدیم با لباس شخصی رفت
زمان معرفی 16 هست. باید چه ساعتی اونجا باشم؟
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)