دوست عزیز از لحاظ کیفیت اینترنت از پارس خیلی سرتره ولی از لحاظ کشش خط و پشتیبانی فنی خیلی ضعیفتره نسبت به پارس به طور کلی زیرساخت پارس از اینها خیلی خوبه
دوست عزیز از لحاظ کیفیت اینترنت از پارس خیلی سرتره ولی از لحاظ کشش خط و پشتیبانی فنی خیلی ضعیفتره نسبت به پارس به طور کلی زیرساخت پارس از اینها خیلی خوبه
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
سلام دوستان سال نو مبارک
به درخواست جمع اوری از طریق سایت اهمیت میدن یا حتما باید زنگ بزنیم به شرکت ؟
من هنوز تخلیه نکردم، اصولا باید اهمیت بدهند ولی برای تخلیه سریع بهتر است همزمان شکایت از 195 و پیگیری تلفنی هم انجام شود.
خب صبانت قیمتاش رو ب روز کرده
8 مگ یک ماه 200 گیگ خارجی 197 هزارتومان
تو پنل من قسمت جمع آوری غیر فعاله
روشم که کلیک میکنم میگه برای ثبت درخواست جمع اوری از همان خط اقدام نمایید ! ( در صورتی که با همون خط خودم میرم تو پنل )
----------------------------------------------------
یه چیز عجیب و مسخره !
الان مودم رو خاموش روشن کردم ، حالا رو جمع اوری که میزنم اینو مینویسه : به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همچنین تعطیلات نوروز تا 14 فروردین 1400 درخواست جمع آوری مقدور نمیباشد.
شیوع ویروس کرونا چه ربطی به جمع اوری داره ! تعطیلات هم که 7 فروردین روز کاریه و تموم میشن ! من میخوام قبل از 12 فروردین جمع اوری کنم
میتونم 195 ازشون به خاطر همچین قانونی شکایت کنم ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 23-03-2021 at 15:06.
شکایت کنید، فایدهای نداشته باشد هم ضرری ندارد، شاید هم تاثیر داشت.
درود.
اینی که نوشتید برای یک ماه که نیست؟
مشترک صبا نت هستم یک ماهه هشت مگابیت دویست گیگابایت با مالیات میشه تقریباً هشتاد و چهار هزار تومان.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)