سرعت امروز در حد روستاهای اتیوپیه... f*ck shatel
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت امروز در حد روستاهای اتیوپیه... f*ck shatel
دیشب پینگ من تو بازی به جای 80 شده بود 600
نمی دونم چرا از اون شکلک استفاده کردم.باید از این استفاده می کردم![]()
لعنت به این شاتل دزد که نمیشه هیچی باهاش دانلود کرد....
![]()
سلام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس شما چي هست ؟
اين روزا شاتل واسم خوب بوده...سرعت شبا هم با سرويس 512 كه من دارم روي 62 ميچرخه...
ولي جديدا چرا SpeedTest واسم كار نميكنه ؟ ارور ميده ! نفهميدم چرا . . .
واسه چند تا از دوستام هم همينطوري شده ! مشكل از چيه ؟
Art1 .
لعنت به شاتل دزد که ماهی 20 تومان میگیره و این وضع دانلود . لعنت به پینت که مثل فتوشاپ جواب نمیده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم سرعتم Art10 هست یعنی 10 مگ
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
نه جیگر این شاتل دزد بیشتر از یک هفته طول میده خط رو تخلیه کنه . شرکت جدید هم 1 هفته میشه 2 هفته ولی من مطمئنم بیشتر میشه.
برای اینکه من میرم اونجا ننه باباشون رو میارم جلو چششون بعد میگم خطم رو تخلیه کنید.
این کارا به تو مربوط نیست شما تست سرعتتو بیا پست بزن برو.
Last edited by sei_pm; 26-02-2010 at 16:51.
mstf66 با آرت 1 شب 7 گیگ دانلود کردی؟؟
الان سرعتت راضی کننده هست؟؟
چرا اینقدر عصبی و بی ادب هستی. البته این اصطلاح "به تو مربوط نیست" توسط مدیر بخش باب شده از قرار
چیه ، ایشون هم با 6 سال سابقه به جمع مزدوران شاتل پیوست؟؟
البته ایشون از قبل تاسیس شاتل اینجا عضو شده که بعدا تابلو نشه کارمند شاتله
البته مشخصا این هارت و پورت ها ، از پشت کامپیوتر فراتر نخواهد رفت!نه جیگر این شاتل دزد بیشتر از یک هفته طول میده خط رو تخلیه کنه . شرکت جدید هم 1 هفته میشه 2 هفته ولی من مطمئنم بیشتر میشه.
برای اینکه من میرم اونجا ننه باباشون رو میارم جلو چششون بعد میگم خطم رو تخلیه کنید.
این کارا به تو مربوط نیست شما تست سرعتتو بیا پست بزن برو.
میری شاتل ، ننه باباشونو میاری جلوی چششون ، فیلم میگیری بعدش میذاری اینجا برای دانلود ، تا به همه ثابت بشه!
وگرنه پشیزی حرفات اهمیت نداره!
7 گیگ مال شبانه روزه.... پنجشنبه جمعه تمام ساعات رایگانه...
هر 5 دقیقه دیسکانکت میکنم تا سرعت بالا بمونه...
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)