آقا من کلا ناامید شدم.
بیچاره ها حق داشتن وضعیت خط من کلا داغونه
یعنی راهی نیست؟
برم بگم ببخشید شما راست میگفتین رو همون 4 مگ ببندین بی زحمت؟!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا من کلا ناامید شدم.
بیچاره ها حق داشتن وضعیت خط من کلا داغونه
یعنی راهی نیست؟
برم بگم ببخشید شما راست میگفتین رو همون 4 مگ ببندین بی زحمت؟!!
در ضمن یه چیزی این اعداد snr و ... که نوشته یه چیزه ثابته؟؟؟؟ یعنی مثلا 3 روز دیگه تست کنم بازم همینو نشون میده؟
الان قطعیم نبضش بیشتر شده الان 30 ثانیه به 30 ثانیه قطع و وصل میشه. انگار من دارم رصد میشم که هر چه زودتر برم بگم آقا ببخشید اونو 4 مگ کن . اشتباه از من بود ببخشین.
Last edited by omid.pari; 15-02-2014 at 21:51.
آره تا زمانی که data rate ـت تغییر نکنه snr ثابته
فک کنم هرچی data rate بالا تر بره، Snr margin کم میشه که بد تره!
Last edited by kv7_shadow; 15-02-2014 at 21:54.
نه خیر snr کاملا متغیره و به خیلی از چیزها بستگی داره از جمله سیم کشی ساختمان و شبکه مخابراتتان و فاصله ی شا از مرکز مخابراتی و ...
به نظر من صبر کنین زمان سرویستون تموم شد سرویس مگا رو بگیرین خود به خود میزار ن رو 4 و هزینه تون هم میاد پایین !
![]()
داداش میگه تو همین شرایط 3 روز دیگه چک کنه ثابته یا نه که ثابته!
دوستان و سروران گرام، شاید جنابان تورک اوغلو و نایت-اسکای بخوان سر قضیه کیلوبیت و کیلوبایت کوتاه بیان ولی یه چیزایی باید روشن بشه خدمت دوستان چرا که حق با ایشانه.
اولا از اونجایی که هر بایت برابر با 8 بیته پس 1 کیلوبایت هم برابر با 8 کیلوبیه و الی آخر ( یه تبدیل واحد ساده، مثل اینکه هر متر برابر با 100 سانتی متره و ... )
پس وقتی سرعت سرویس 4 مگابیت بر ثانیه باشه به این معنی که 4096 کیلوبیت بر ثانیه و 512 کیلوبایت بر ثانیه ست. یعنی یه سرویس 4 مگابیت قاعدتا باید با سرعت 512 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه که البته کمتر از این مقدار رو میدن.
حالا اون مال موقعیه که ضریب اشتراک 1 به 1 باشه ولی اگه مثلا 1 به 8 باشه، آی اس پی می تونه از بازه 512 تا 64 به شما سرعت بده و حق اعتراضی هم نیست.
یه دقتی هم در علایم اختصاری بفرمایید.
مگابیت به صورت Mb نوشته میشه.
در حالی که مگابایت به صورت MB نوشته میشه.
و اینا رسمیه و دلبخواهی نیست که هر کی هر جور خواست بنویسه.
تمام آی اس پی ها هم برای ثبت سرعت از بیت استفاده می کنن و نه بایت.
بنابرین اون سرعت مثلا 72.9 هم در واقع 72.9 مگابیت بر ثانیه ست وگرنه قطعا اون سرعت دانلود رو نمیده و با سرعتی در حدود 9 مگابایت بر ثانیه دانلود می کنه.
شرمنده بایت طولانی شدن قصه.![]()
من این سرویس رو تازه 5 روزه گرفتم اونم 3 ماهه و از همون اول که 4 مگ بسته شده بود هر روز زنگ میزدم زود باشین اینو 8 مگ کنین. یه چند بار هم رفتم سایتشون شکایت نوشتم. حالا فکر کن فردا زنگ بزنم بگم اون رو بی زحمت 4 مگش کن. تازه هزینه 3 ماه که رفت هیچی یه چیزیم حالا باید بشنویم که ما می گفتیم 8 مگ جواب نمیده.
من نمیدونم این سیم کشی ساختمان چه مرگشه که این همه این نویز داره.
به نظرتون میشه که 4 مگ باشه (یعنی سرویس مگا) ولی طوری باشه که شبانه رو محدود نکنن و رو همون 4 مگ بمونه؟
چرا یه خورده اینور اونور میشه ولی اگه اتفاق خاصی نیافته مثلا مشکلی برای کافو ها پیش نیاد تغییر زیاد محسوس نیست
راستی یه سوال اگه اینها سرویس ها رو 1 به 8 میدن چرا همون اسم سرویس رو به 1 به 8 شدشون تغییر نمیدن ؟ به عبارت بهتر چرا سرویس ها رو همشون رو ضربدر 8 میکنن و میگن؟
نه چرا باید اینجوری باشه ؟(البته تحت شرایطی میشه)
========================
مسیر جدید مخابرات شده ترکیه و پینگ حدود 150-170![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)