تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1767 از 2365 اولاول ... 76712671667171717571763176417651766176717681769177017711777181718672267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,661 به 17,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان ممنون آره آمپ رو به هر صورت میخوام بذارم. البته مفهموم بریج دادن رو هم نمیدونم
    ولی آخه قضیه بودجه ای که در نظر دارم هم هست!
    7158+آمپ 4604+پک برق خودش میشه 560 تومن! که با هزینه نصب و تخته فک کنم بالای 600 در میاد در مجموع
    یا E69 هلیکس + آمپ و پک برق هم حدود 520 تومن در میاد چون هلیکس نزدیک 275 تومنه و حتی با امپ 3602 هم که 170 تومنه درایو بشه ( تازه اگر بشه! ) با پک برق میشه تقریبا 535 تومن و با هزینه نصب و تخته میشه 600
    که البته قضیه نداشتن بودجه بیشتر نیست...قضیه نخواستن هست...یعنی نمیخوام هزینه 600 تومنی بابت سیستم بکنم.
    من الان یه سوال میکنم ازت اگر نطرت مثبت نبود دیگه ناچارا این هزینه اضافی رو میکنم...
    پیشنهاد یا سوالم هم این هست . این ترکیب به نظرت چطور میشه؟
    JBL GTO-938 + آمپ 3602 پایونیر + پک برق که تقریبا میشه 440 تومن جمعا ( البته نمیدونم 3602 برای این باند کافی هست یا نه! )
    انتظار من هم یه بیس نرم با صدای شفاف که در ولوم 40 تا 50 صدا خراب نشه! صدا تیز نباشه . همین چون من همیشه هم آهنگ بیس دار گوش نمیدم! ممکنه راک آروم هم گوش کنم!
    اگه به نظرت جالب نمیشه دیگه ناچارا یکی از دو کار اول رو انجام میدم.
    سلام
    معنی لغوی بریج یعنی پل .
    تو آمپلیفایر مثلا دو کانا زمانی که یک مثبت از یک کانال و یک منفی از کانال دیگر رو به اسپیکر متصل میکنیم یعنی بریج کردیم. در این حالت توان خروجی آمپلیفایر افزایش پیدا میکنه.
    در مورد پیشنهاد خودتون،احتمال داره صداتون خوب بشه اما تو ولومهای بالای 40 احتمال دیستروت کردن هست.چون امپلیفایرتون ضعیفتر هست.ضمنا من نمیدونم چه پک برقی رو خودتون انتخاب کردین. اما اگر پیک جنس خوب نباشه مثل کارینا که الان مد شده باز هم به افت کیفیت صداتون کمک خواهید کرد.
    اکسسوری خوب جزو پایه و اساس یک سیستم صوتی مطلوب می باشد.
    تو این چند ساله، تجربه به من ثابت کرده 90% کسانی که در ابتدا گفتن ما میخواهیم خیلی هزینه نکینم....از فلان مبلغ بیشتر نشه و.......آمدن و مجددا از اول و با وسواس بیشتر قطعاتشون رو تهیه کردن و خب به الطبع هزینه اش رو هم پرداختن.امیدوارم شما جزو این 90% نباشی علی جان

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو این چند ساله، تجربه به من ثابت کرده 90% کسانی که در ابتدا گفتن ما میخواهیم خیلی هزینه نکینم....از فلان مبلغ بیشتر نشه و.......آمدن و مجددا از اول و با وسواس بیشتر قطعاتشون رو تهیه کردن و خب به الطبع هزینه اش رو هم پرداختن.امیدوارم شما جزو این 90% نباشی علی جان
    من یکی از این 90 درصدم ، شما نباش

4. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    معنی لغوی بریج یعنی پل .
    تو آمپلیفایر مثلا دو کانا زمانی که یک مثبت از یک کانال و یک منفی از کانال دیگر رو به اسپیکر متصل میکنیم یعنی بریج کردیم. در این حالت توان خروجی آمپلیفایر افزایش پیدا میکنه.
    در مورد پیشنهاد خودتون،احتمال داره صداتون خوب بشه اما تو ولومهای بالای 40 احتمال دیستروت کردن هست.چون امپلیفایرتون ضعیفتر هست.ضمنا من نمیدونم چه پک برقی رو خودتون انتخاب کردین. اما اگر پیک جنس خوب نباشه مثل کارینا که الان مد شده باز هم به افت کیفیت صداتون کمک خواهید کرد.
    اکسسوری خوب جزو پایه و اساس یک سیستم صوتی مطلوب می باشد.
    معنی لغویش رو میدونستم آخه تو کار ما ( شبکه) بریج اسم قدیم سوئیچ بود ممنون بابت توضیح

این پک برق رو من قبولت دارم....حرف شما سنده...فقط در حد سوال هست چون اطلاع ندارم می پرسم..چند نفر به من میگن این سیم و ...رو خود اسپورتی برات میکشه و فیش و ...داره و نیازی به این هزینه 90 تومنی نیست...میشه یه کم توضیح بدی اگه از سیم و فیش های خود این نصاب ها استفاده بشه چه عوارضی داره؟ میگن اگه آشنا باشه جنس خوب برات میندازه و نیازی به این پک های گرون نیست.. اگر کمی توضیح بدی من روشن بشم ممنون میشم.

با این حال حمید جان در پیشنهاد خودم هم پک برق پیشنهادی شما رو که 90 تومنه حساب کرده بودم .و مسلما همون رو خواهم گرفت

در مورد امپلی فایر اگر آمپلی رو بکنم همون 4604 چطور؟ با همون پک برق 90 تومنی که شما گفتی.

یعنی بشه این : JBL GTO-938 + آمپ 4604 پایونیر + پک برق 90 تومنی شما

یا
    جی وی سی 7158 + آمپ 4604 پایونیر + پک برق شما

تفاوت جی وی سی یا این جی بی ال بیشتر در حجم صداست دیگه؟ نزدیک 50 تومن گرون تره...میخوام ببینم تفاوتشون دقیقا چقدره....یا در چیه.
    Last edited by Ali_softcenter; 03-05-2015 at 12:43.

6. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahyar_k3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه رفقای عزیز
    ما اینجا یه تاپیکی زده بودیم که ادمین گرامی زد ترکوندش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه اینکه با 500 600 چه ضبط و باندی بگیرم که خدا رو خوش بیاد و در آینده بتونم روش آمپ اضافه کنم؟
    ممنون از همه دوستان که وقت میزارن و جواب میدن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید یه راهنمایی ازتون میخوام
    سیستمی که من الان دارم ایناست
    1- پخش 5150 پایونیر
    2- باندام جی وی سی 7158
    3-ساب ووفر فیلیپس
    Philips Car subwoofer CSP1200
    4- آمپم هم سوخته
    خب حالا اصل ماجرا من میخوام این سیستمو ارتقا بدم بودجم هم دو میلیون تومن هست
    نظر خودم برای خرید یه آمپ چهار کانال واسه باندام و بریج کنم واسه ساب فیلیپسم
    یه آمپ مونو و یه ساب خوب یه هم دبل ساب
    یه آمپ دو کانال و یک جفت کامپوننت
    در ضمن میخوام ساب فیلیپس رو بیارم رو طاقچه و برای تو صندوق یه ساب یا هم دبل ساب ببندم.
    حالا دوستان از شما راهنمایی میخوام که اصلا میشه با این بودجه اینارو بست؟چه مارکایی ببندم؟
    کلا شما با این بودجه چه چیزی بهم پیشنهاد میدین خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

معنی لغویش رو میدونستم آخه تو کار ما ( شبکه) بریج اسم قدیم سوئیچ بود ممنون بابت توضیح

این پک برق رو من قبولت دارم....حرف شما سنده...فقط در حد سوال هست چون اطلاع ندارم می پرسم..چند نفر به من میگن این سیم و ...رو خود اسپورتی برات میکشه و فیش و ...داره و نیازی به این هزینه 90 تومنی نیست...میشه یه کم توضیح بدی اگه از سیم و فیش های خود این نصاب ها استفاده بشه چه عوارضی داره؟ میگن اگه آشنا باشه جنس خوب برات میندازه و نیازی به این پک های گرون نیست.. اگر کمی توضیح بدی من روشن بشم ممنون میشم.

با این حال حمید جان در پیشنهاد خودم هم پک برق پیشنهادی شما رو که 90 تومنه حساب کرده بودم .و مسلما همون رو خواهم گرفت

در مورد امپلی فایر اگر آمپلی رو بکنم همون 4604 چطور؟ با همون پک برق 90 تومنی که شما گفتی.

یعنی بشه این : JBL GTO-938 + آمپ 4604 پایونیر + پک برق 90 تومنی شما

یا
    جی وی سی 7158 + آمپ 4604 پایونیر + پک برق شما

تفاوت جی وی سی یا این جی بی ال بیشتر در حجم صداست دیگه؟ نزدیک 50 تومن گرون تره...میخوام ببینم تفاوتشون دقیقا چقدره....یا در چیه.
    من صدای جی بی ال رو نشنیدم ، اما میتونم بگم باند جی وی سی در رده قیمتیش از بقیه باندا بهتره . چون خودم دارمش و روی صدا هم حساسم . حمید آقا در جریان هستن .
    صدایی 6995 پایونییر رو شنیدم ، میدرنج ضعیفی داره .
    صدای 6995 کنوود رو شنیدم ، بیس ضعیفتری داره اما میدرنجشون جفتشون خوبه ، هرچند من جی وی سی رو باز ترجیح میدم . (تو این مورد باندم رو روی این سیستمی که با 6995 درایو شده بود درایو کردم ، و خود طرف هم به این موضوع که صدای jvc بهتره ، قبول داشت )

سلام خدمت همه رفقای عزیز
    ما اینجا یه تاپیکی زده بودیم که ادمین گرامی زد ترکوندش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه اینکه با 500 600 چه ضبط و باندی بگیرم که خدا رو خوش بیاد و در آینده بتونم روش آمپ اضافه کنم؟
    ممنون از همه دوستان که وقت میزارن و جواب میدن.
    x400 kenwood
    7158 jvc
    این سیستم خوبی میشه . میتونی روی باند بیشتر مانور بدی و انتخاب های دیگه ای هم داشته باشی .
    مثلا اگه بیس متوسط و حجم صدای خوب و شفاف بخواهید میتونید e69x هلیکس هم نگاهی بهش داشته باشید که البته فعلا موجود نیست ...

کلا باید سلیقه صداییتون هم در نظر بگیرید . من خودم فکر میکنم توییتر دام و نرم بیشتر دوست دارم .
    و در نظر دارم e69x هم حتی اگه شده برای یک هفته تست بخرم ببینم چطوریاست
    Last edited by r0ss0neri; 03-05-2015 at 18:22.

10. 3 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من صدای جی بی ال رو نشنیدم ، اما میتونم بگم باند جی وی سی در رده قیمتیش از بقیه باندا بهتره . چون خودم دارمش و روی صدا هم حساسم . حمید آقا در جریان هستن .
    صدایی 6995 پایونییر رو شنیدم ، میدرنج ضعیفی داره .
    صدای 6995 کنوود رو شنیدم ، بیس ضعیفتری داره اما میدرنجشون جفتشون خوبه ، هرچند من جی وی سی رو باز ترجیح میدم . (تو این مورد باندم رو روی این سیستمی که با 6995 درایو شده بود درایو کردم ، و خود طرف هم به این موضوع که صدای jvc بهتره ، قبول داشت )

...
    از بقیه کدوم باندا؟ باندایی که صداشو نشنیدید دیگه؟ میدونم باند خوبیه ولی میخوام بدونم کسی صدای جی بی ال رو شنیده یا نه.
    Last edited by Ali_softcenter; 03-05-2015 at 18:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از بقیه کدوم باندا؟ باندایی که صداشو نشنیدید دیگه؟ میدونم باند خوبیه ولی میخوام بدونم کسی صدای جی بی ال رو شنیده یا نه.
    خوب باند که زیاده ! ولی تو این رده انتخاب ، مطرح هاش همینا بود که گفتم و البته jbl که شما میگید ، فقط صدای jbl رو نشنیدم .
    دوست عزیز من خودم روی صدا حساسیت زیادی دارم ، و احتمالا در صدد هستم که یک سیستم کیفیتی با کامپوننت بخرم . چون کواک هرچقدرم خوب باشه ، کامپوننت نمیشه .
    موفق باشید .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . با بودجه نهایت 125.000 چه باندی پیشنهاد میکنید برای تندر !؟ پخش کنوود یو 11 . فقط میخوام باندا کم نیارن و صدا کمی کیفیتش بهتر بشه !
    دوست ندارم طاقچه برش بخوره ! باند 1675s رو بگیرم بجای باندای فابریک عقب بزارم صدا بهتر میشه ؟! یا حتما باید کواک بگیرم ؟!

ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من یه جفت 718 دارم، امپ rockford 300r ، ساب پایونیر t305 و پخش 3650 پایونیر
    یه چند روزیه صدای باند سمت چپ نمیاد بعد صدا رو گه زیاد میکنم( بالای 52-53) صداش وصل میشه! اشکال از چی میتونه باشه؟
    بدون اینکه آمپلی رو دسکاری کنم، کیفیت صدای سیستم هم بد شده نسبت به روز اول، طوری که از تو تنظیمات پخش ساب رو قطع کردم.
    به نظرتون مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •