پرسپولیس هم مساوی کرده.
امیدوارم بازیش را ببره!
این چیه بردیا؟
نتیجه بازی تیمت هست و یا پیشبینیت؟
پرسپولیس هم مساوی کرده.
امیدوارم بازیش را ببره!
این چیه بردیا؟
نتیجه بازی تیمت هست و یا پیشبینیت؟
طالبلو چه اشتپی کرد.
اما خیالی نیست.
فقط باعث شد پیشبینی من اشتپ از اب در بیاد.
بازی ذوب اهن و پاس تا دقیقه58 پاس با یک گل جلو هست.
بازی پایه خنده ی هست تیم پاس با کاور که بازیکنان برای گرم کردن اون را می پوشند داره بازی میکنه!![]()
ایول ایول بچه های استقلال بازم داریم میبریم به امید خدا. فقط طالب لو اشتباه بدی کرد. پایان نیمه اول 2-1 استقلال جلوست یه گل دیگه بزنیم پیش بینیم درست درمیاد.
كاظمي 3 اخطاره شد!
اين ذوب هم مثل اينكه ول كن نيست
3-1 اكه بشه من 3 امتياز ميگيرم!
بازی سنگین و قشنگی بود... اشتباه طالبلو خیلی بد بود ولی حرکت بعدیش که اومد عذرخواهی کرد خیلی قشنگ بود. برهانی هم که گل رو تقدیم کرد بهش.... تماشاگرا هم همین که استقلال گل خورد طالبلو رو تشویق کردن و اینم خیلی جالب بود. کلا تماشاگرای استقلال کارشون درسته....
راستی حسین کاظمی دربی رو از دست داد ؟؟؟!!!! خیلی بد شد. فکر کنم باید از یدالله اکبری بجاش استفاده بشه.
دو تا موقعیت 100 درصد گل رو هم در عرض یک دقیقه پشت سر هم بدست اومد و امیرآبادی و برهانی از دست دادن...
یه چیز دیگه آخرای بازی پشت محوطه جریمه پاسکاری تکضرب رو حال کردید ؟ من که خیلی حال کردم حرفه ای پاس میدادن.
مخلص کلام به نظر من استقلال بالاتر از سطح لیگ ایران بازی میکنه... واسه همین هیچ تیمی حریفش نمیشه. راستی دقایق اول نیمه دوم رو از دست ندید چه بسا استقلال 2 3 تا بزنه همون دقایق....
استقلاله زلزله
استقلاله زلزله
استقلاله زلزله
استقلاله زلزله
استقلاله زلزله
استقلاله زلزله![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)