تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1767 از 3195 اولاول ... 767126716671717175717631764176517661767176817691770177117771817186722672767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,661 به 17,670 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

میگم که من فقط روی gears of war 1 افت فریم دارم که اونم مال دیسکش باید باشه چون مال خیلی وقت پیشه
    واسه منم داره ولی وقتی رو هارد هست کمتر میشه

2. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

واسه منم داره ولی وقتی رو هارد هست کمتر میشه
    کلا افت فریم روی بازی های قبلی طبیعیه چون ممکنه با داشبورد جدید سازگار نباشه یا دیسکش خراب باشه یا کلا بازی به خوبی ساخته نشده باشه.

4. این کاربر از haa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

کلا افت فریم روی بازی های قبلی طبیعیه چون ممکنه با داشبورد جدید سازگار نباشه یا دیسکش خراب باشه یا کلا بازی به خوبی ساخته نشده باشه.
    واسه من از همون اول رو بیشتر بازیا بود مثلا تو GOW 1 لباساشون دیر لود میشه با تو GTA خیابون کلا لود نمیشد

6. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

haa

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام گرگ سفید
    راستش برای من هم گاهی اوقات پیش میاد وقتی 1-2 ساعتی بازی میکنم تصویر بلرزه یا همون افت فریم در حد خیلی کم...اما خیلی موقتیه و سریع درست میشه...درضمن اونقدر نیستش که اذیت بشم
    راستش بعضی وقتها احساس میکنم که یکم داره کم میاره
    برای منم دقیقا اینطوری بود...

یعنی خیلی محسوس نبود...
    مرسی زیرزمین و عجله 1911
    خیالم راحت شد واقعا.

اره خیلی محسوس نیست ولی جاهایی که درخت زیاد داره (شرق امریکا توی نقشه) و اسمون ابریه و مه همه جا هست واقعا بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه

راستی RDR تا چند درصد بری تمومه بازی؟ چون GTA تا 80 درصد بود.

====================

یعنی من می خوام ninja gaiden 1 بگیرم که برای Xbox اولی هست، افت فریم داره یعنی؟

راستی کسی نمی دونه بازی های 1 xbox از کجا گیر میاد؟

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یعنی من می خوام ninja gaiden 1 بگیرم که برای Xbox اولی هست، افت فریم داره یعنی؟

راستی کسی نمی دونه بازی های 1 xbox از کجا گیر میاد؟
    من بازی های xbox رو ا حالا اجرا نکردم ولی فکر نکنم رو اونا افت فریم داشته باشه

9. این کاربر از haa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

خوب شما گفتید که با DIALup هستید ، در نتیجه مودم ADSL ندارید ، پس از IP های 192.168..... استفاده نمیکنید .

اول بگید سیستم عاملتون چیه تا راهنماییتون کنم .
    سیستم عامل من 7 و 64 bit هست در ضمن دیشب که داشتم باهاش کلنجار میرفتم دیگه هنگ نکرد حالا نمیدونم اشکال از ویندوز xP بود یا نه؟!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

Command Promt رو با استفاده از منوی RUN و تایپ CMD باز کنید و این رو تایپ کنید : Ipconfig

Default Gateway در اونجا هر چی بود ، IP مودم شما همونه .

البته این رو هم یاد آوری کنم ، برخی از مودم ها باید روی سیستم شما هم یک برنامه نصب بشه تا بتونید به اینترنت متصل بشید یا باید کانکش تعریف کنید ، امیدوارم مال شما اینطوری نباشه که دردسرتون زیاد میشه و باید برید روتر بخرید .

مال شما تنها با اتصال کابل به پشت سیستم به اینترنت وصل میشه یا به تنظیمات اضافی نیاز دارید ؟

نه سعید جان ، این برنامه ها IP کانکشن شما با سرور رو میده ، در صورتی که شما نیاز دارید به IP مودم یا روتر .
    میلاد جان خب IP شبکه رو میخواد دیگه !! برای Modem که خب مستقیم با هم Share هستن !!

باز درست نمیدونم من LIVE ندارم ولی خب اون اولا خیلی باهاش ور رفتم.
    ماکه نفهمیدیم گرما باعث افت فریم میشه یا نه شما میگید آره سعید جان میگه نه
    هم حرف من درسته و هم حرف ميلاد جان.

ايشون کلي ميگن منم جزئي.

ببين عزيز براي اينکه تفاوت Performance يک سيستم رو تو حالت Cold/Hot بسنجي نياز به تفاوت دماي زيادي داري , Xbox 360 از دماي 75 الي 80 در حالت معمولي و در حالت غير معمولي به 92 درجه ميرسه و الان در Jasper ها اين قضيه شده 50 الي 60 درجه !! شما نميتوني Performance اين 2 دما رو متوجه بشي چون در هردو ما دماي بالاي 40 رو داريم.

براي تست اين کار نياز به Nitrogen مايع يا همون Azote داريم که ميلاد جان هم ذکر کردن .

اما مشکل اينجاست که کلا Chip هاي CPU و GPU در Xbox 360 قابليت اين رو ندارن که به دما هاي پايين برسن . حداقل دما براي کار با Xbox 360 بايد 25 الي 30 درجه باشه . چون ديده شده در دماي پايين تصوير با پرش شديد و لرزش رو به رو شده.
    تقریبا درست گفته ، وقتی که پروسسور هر وسیله دیجیتالی گرم بشه راندمان کارش میاد پایین ، برای همینه که وقتی میخواند یک پروسسور رو اورکلاک کنند از ازت مایع برای خنک کردنش استفاده میکنند تا دما یک رقمی و حتی زیر صفر بمونه .
    درسته میلاد جان ولی داداش الان ما 4 سری Mainboard واسه Xbox 360 داریم که از نظر فریم فرقی با هم ندارن و اگه داشته باشن

نا محصوص هست.

سریه Core با تکنولوژی 90nm - سریه Launch یا تکنولوژی 90nm با کمی تغییر مسیر های Bus-سریه Falcon با تکنولوژیه 65nm در CPU و 90nm در GPU - سریه Jasper با تکنولوژی 65nm در هر 2 Chip - سریه Slim تکنولوژی 45nm در هر 2 Chip.

البته خودت اینارو خوب میدونی ولی برای مقایسه گفتم الان سریه Falcon و Jasper کوچکترین تفاوتی در Performance ندارن (البته تو عمل وگرنه رو کاغذ باید حداقل 10% فرق داشته باشن)
    گرچه دیده شده تو سریه Jasper مشکل هنگ و افت فریم و حتی لرزش تصویر بیشتر بوده تا Falcon که هنوز درست واسه خودم این موضوع جا نیوفتاده.

=================================

گرما به نظرم صددرصد روی راندمان تاثیر داره ولی بحث الان تاثیر روی 360 هست.
    خب من فقط توی RDR افت فریم دارم، اونم بعد از یه مدت بازی کردن نه فوری. با این حال چه طوریه که بعضی از دوستان افت فریم رو احساس نمی کنن؟ اقا میلاد خب شاید شما متوجه نمیشید چون بعضی موقع ها خیلی دقت و تجربه می خواد که تشخیص داد

من نفهمیدم 360م سالمه یا نه!!!!
    آقا میلاد اینجا جزو تحصیل کرده های رشته ی PC هستن
    دیسک خراب Freez میکنه . فیلم که نمیبینید

ببینید اگه حرفهای من دروغ بود بهتون نمیگفتم که برید دیکته شب بنویسید
    هم توهین میکنید ....
    هم درست نوشتن رو بلد نیستید
    فکر کنم 360 مغزتون رو از بین برده
    آقا چرا اینقدر تعصب داری
    همه میدونیم که 360 و PC مشکلاتی دارن
    پس چرا اینجوری میکنی
    من گفتم شما یه 360 میگیرید از تکنولوژی روز عقب میمونید شما میگید من یه 360 میگرم 10 سال باهاش همه بازی ها رو با کیفیت PC بازی میکنم
    خودتون قضاوت کنید هر 6 ماه یه کارت گرافیک جدید و CPU جدید میاد قبول کنید
    یا بهتر بگم
    به خودتون بقبولونید عزیزان
    داداش اگه سالی N تا کارت گرافیک و CPU بیاد باز هم سطح بازیه کنسول ها و PC یکی هست .

نکه شما فکر کردی CPU و کارتی که هر ساله میاد واسه بازی هست !!!؟؟؟
    سیستم عامل من 7 و 64 bit هست در ضمن دیشب که داشتم باهاش کلنجار میرفتم دیگه هنگ نکرد حالا نمیدونم اشکال از ویندوز xP بود یا نه؟!
    عزیز شما زمانی که تو صفحه TEST هستی قبل از اینکه B رو بزنی و بیای به صفحه ی قبل ( همونجایی که Freez میکنی )

کابل LAN رو بکش و بعد B رو بزن اگه Freez شده مشکل از کنسول هست که در بدترین شرایط میشه گفت مشکل داره و باید Chip Ethernet تعمیر یا تعویض بشه.

که الان بعید میدونم این مشکل رو.
    Last edited by SamGun; 22-08-2010 at 10:32.

12. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

میلاد جان خب IP شبکه رو میخواد دیگه !! برای Modem که خب مستقیم با هم Share هستن !!

عزیز شما زمانی که تو صفحه TEST هستی قبل از اینکه B رو بزنی و بیای به صفحه ی قبل ( همونجایی که Freez میکنی )

کابل LAN رو بکش و بعد B رو بزن اگه Freez شده مشکل از کنسول هست که در بدترین شرایط میشه گفت مشکل داره و باید Chip Ethernet تعمیر یا تعویض بشه.

که الان بعید میدونم این مشکل رو.
    ممنون سعید جان گفتم که دیشب به هیچ وجه هنگ نکرد البته تو ویندوز 7 فعلا که دیگه بی خیال شدم
    اگه هنگ نکرد پس دستگاه مشکل نداره دیگه درسته؟!
    والا دیگه نمیدونم چه کنم

14. این کاربر از metal baz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

میلاد جان کجا رفتی داداش بیا یه راهنمایی کن البته دیشب یه چیزایی در رابطه با همون روتی که گفتی مینوشت
    کلا خطاهایی که میگرفت مربوط به PC میشد
    کمممممممممممک

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بدبخت شدم
    کنسول رو که باز کردم ییهو 3چراغه شد بستم یکم دیگه باز کردم حل شد بعد یه ربع بازی کردن دوباره 3چراغه شد وخاموش کردم و روشن نکردم چی کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •