تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1766 از 4105 اولاول ... 766126616661716175617621763176417651766176717681769177017761816186622662766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,651 به 17,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

برادر ...
    من نمیدونم روی چه حساب هایی بعضی افراد چه حرفایی میزنن! ...
    عزیز سپاه طبق سهمیه ای که داره نیرو میگیره از برج 1 الی 12 ... والا تا اونجایی که یادمه حین خدمت سپاه همه برج ها نیرو میگرفت! ...
    مثلا طرف توی یه پادگان سپاه فرمانده بخش تعمیرات هست!... آخه این چه میدونه که این برج سپاه سرباز میگیره یا نه ؟ بری خدمت همه چی میاد دستت .
    به قول فرمانده قرارگاهمون میگفت قبلا میزدیم که سرباز زیاد بگیریم ... الان فهمیدیم سرباز کمتر مثل فرزند کمتر هست ... یعنی کمتر باشه بهتره! همین سرباز کاری کرده بود که فدوی(فرمانده کل ندسا) از منطقه یکم پاشده بود اومده بود شیراز ( پشتیبانی تخصصی آماد عمومی) و بیضا( پشتیبانی تخصصی مهمات) + چند روز بعدش هم سردار گوکلانی( جانشین فدوی) رو کشوندن شیراز. یعنی همین سرباز کاری میکنه که واقعا اینا حتی دلشون نخواد سرباز بگیرن ! اینا هم بخاطر این مسایل زیاد پیگیر گرفتن سرباز نیستن! اگر نه اگر سپاه سرباز بخواد بهش میدن ...
    همچنین هیچ جا که سرباز نگیره ندسا سرباز میگیره! چون جزیره های جنوب کلا دست سپاه هست و سرباز هم خیلی کمه ( حدود 16 تا جزیره) اما اون سپاه وسط دل شهر خودش هم تمایلی به گرفتن سرباز نداره ... نه این که بخواد و ندنش.
    و من الله توفیق.
    من حرفی از خودم نزدم و اینا چیزایی بود که شنیدم و خودم هم نمیدونم چقدر صحت داره ولی خب گفتم از اونی شنیدم که مسئولیت کل نیروی انسانی سرباز در استان مارو داشت .....

در ضمن بنده گفتم فقط سرباز لیسانس نمیگیرن طبق گفته اون طرف و ممکنه زیر لیسانس زیاد بگیرن......

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

من حرفی از خودم نزدم و اینا چیزایی بود که شنیدم و خودم هم نمیدونم چقدر صحت داره ولی خب گفتم از اونی شنیدم که مسئولیت کل نیروی انسانی سرباز در استان مارو داشت .....

در ضمن بنده گفتم فقط سرباز لیسانس نمیگیرن طبق گفته اون طرف و ممکنه زیر لیسانس زیاد بگیرن......
    به هر نحو سپاه محل توزیع پلو خوروش مجانی نیست . . . ( این فقط بد جا افتاده که سپاه هتل هست و معمولا کسانی این حرف رو میزنن که سپاه خدمت نکردن و مثلا فکر میکنن درخت های پادگان سپاه رو سرهنگ میکاره! کارای خدماتی رو سردار میارن انجام میده سرباز هم دفترچه امضا میکنه براشون تا برن خونه ... ... )
    امیدوارم یه جای خوب بیفتید .

3. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برادر ...
    من نمیدونم روی چه حساب هایی بعضی افراد چه حرفایی میزنن! ...
    عزیز سپاه طبق سهمیه ای که داره نیرو میگیره از برج 1 الی 12 ... والا تا اونجایی که یادمه حین خدمت سپاه همه برج ها نیرو میگرفت! ...
    مثلا طرف توی یه پادگان سپاه فرمانده بخش تعمیرات هست!... آخه این چه میدونه که این برج سپاه سرباز میگیره یا نه ؟ بری خدمت همه چی میاد دستت .
    به قول فرمانده قرارگاهمون میگفت قبلا میزدیم که سرباز زیاد بگیریم ... الان فهمیدیم سرباز کمتر مثل فرزند کمتر هست ... یعنی کمتر باشه بهتره! همین سرباز کاری کرده بود که فدوی(فرمانده کل ندسا) از منطقه یکم پاشده بود اومده بود شیراز ( پشتیبانی تخصصی آماد عمومی) و بیضا( پشتیبانی تخصصی مهمات) + چند روز بعدش هم سردار گوکلانی( جانشین فدوی) رو کشوندن شیراز. یعنی همین سرباز کاری میکنه که واقعا اینا حتی دلشون نخواد سرباز بگیرن ! اینا هم بخاطر این مسایل زیاد پیگیر گرفتن سرباز نیستن! اگر نه اگر سپاه سرباز بخواد بهش میدن ...
    همچنین هیچ جا که سرباز نگیره ندسا سرباز میگیره! چون جزیره های جنوب کلا دست سپاه هست و سرباز هم خیلی کمه ( حدود 16 تا جزیره) اما اون سپاه وسط دل شهر خودش هم تمایلی به گرفتن سرباز نداره ... نه این که بخواد و ندنش.
    و من الله توفیق.
    من هم با نظرت موافقم . دلیلی نداشت که اون طرف الکی بگه پذیرش شدی.
    تازه اگر جوری میگن 1/8 سرباز نمیگیره اونوقت پادگانایی که واسه آموزشی سپاه هست تا برج 10 تعطیل میشن؟؟این با واقعیت جور در نمیاد

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من هم با نظرت موافقم . دلیلی نداشت که اون طرف الکی بگه پذیرش شدی.
    تازه اگر جوری میگن 1/8 سرباز نمیگیره اونوقت پادگانایی که واسه آموزشی سپاه هست تا برج 10 تعطیل میشن؟؟این با واقعیت جور در نمیاد

اینقدر دیپلم و زیر دیپلم میگیرن که پادگان ها خالی نمونه......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سرباز صفرهایی که قرار بیان مرا 02 ارتش بگن ببینم چند چندیم یه میتینگ تو خباز خونه بزاریم

خیلی جالبه 02 ایی که همش فوق دیپلم به بالا می گرفت الان داره بی سواد میگیره

:>
    Last edited by Bensonw3x; 04-09-2013 at 13:53.

داره خودمونی میشه abbas67set's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسته بعضی ماه ها پادگان ها سرباز نمی گیرن...
    دوستم تو بخش اموزش پادگان ثابت خواه گیلانغربه...حدود ده روز پیش نامه اومده بود دو ماه یعنی(شهریور و مهر) سرباز نخواهند گرفت.
    دلیلش هم بیشتر بودجه است واقعا اسفناکه شرایطشون...

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام
    یه سری سوالات داشتم برای یکی از دوستای عزیزم که سرباز می خواد بشه

اول توضیحات رو بدم:
    ایشون لیسانس قدرت هستن. بچه اهوازن. موفق شدن امریه به عنوان سرباز معلم برای فنی حرفه ای هویزه بگیرن. الان فقط مونده دیگه مراحل پایانی رو طی کنن که در تاریخ 1/10/92 اعزام بشن برای آموزشی.

حالا سوالات:
    1. اول بهم بگید مدت زمان آموزشی چند روزه؟ سربازی چند ماه شده (آخرین قانون تصویب شده)؟
    2. ایشون فعالیت بسیج از دوران دور داشتن و یکی از همون قدیمیا هم زحمت کشیده سابقه بسیجش رو دوباره جریان انداخته. در تهران هم تونستم موافقت بگیرم که ایشون دوره برگ سبز رو در تهران بره و بجاش آموزشی نره. بنده خدا خودش دو دله... چون با عروسی برادرش هم مصادف می شه می گه دوره رو بیخیال؛ آموزشی خود سربازی رو میرم! ارزش داره که دوره رو بره و آموزشی نره؟؟ راضیش کنم اصلا؟

لطفا راهنماییم کنید
    دمتون هم گرم
    Last edited by DariushGreat; 04-09-2013 at 12:06.

داره خودمونی میشه abbas67set's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یا ایها الناس یکی جواب سوال منو بده...
    پرونده من رفته صدور کارت...از طرفی نظام وظیفه شهرمون میگه باید بری اموزشی.
    پلیس 10+، میگه رفته صدور کارت و کارتت میاد..
    کد پیگیری پستی هم بهم دادن ولی تو سیستم میزنم چیزی نشون نمیده.
    تکلیف من چیه به نظرتون؟
    19 شهریور باید دوره یک ماهه اموزش رو برم..
    برگ سبز اعزام به اموزشی هم برام نیومده

لطفا راهنمایی کنید

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

یا ایها الناس یکی جواب سوال منو بده...
    پرونده من رفته صدور کارت...از طرفی نظام وظیفه شهرمون میگه باید بری اموزشی.
    پلیس 10+، میگه رفته صدور کارت و کارتت میاد..
    کد پیگیری پستی هم بهم دادن ولی تو سیستم میزنم چیزی نشون نمیده.
    تکلیف من چیه به نظرتون؟
    19 شهریور باید دوره یک ماهه اموزش رو برم..
    برگ سبز اعزام به اموزشی هم برام نیومده

لطفا راهنمایی کنید
    اگر برگه ی سبز آماده اعزام برتون نیومده شما کجا میخوای بری؟؟؟

اول برگ سبز میاد بعد برگ سفید که مشخص میشه کجا اعزام میشید

در صورتی که برگه ی آماده اعزام براتون نیومده لزومی نداره بری آموزشی

شاید پلیس +10 درست گفته کارت شما داره صادر میشه

یادمه گواهینامه ی رانندگی منم دیر اومد بعد بهم کد پیگیری دادن که من تو سیستم میزدم چیزی نشون نمیداد

11. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    یه سری سوالات داشتم برای یکی از دوستای عزیزم که سرباز می خواد بشه

اول توضیحات رو بدم:
    ایشون لیسانس قدرت هستن. بچه اهوازن. موفق شدن امریه به عنوان سرباز معلم برای فنی حرفه ای هویزه بگیرن. الان فقط مونده دیگه مراحل پایانی رو طی کنن که در تاریخ 1/10/92 اعزام بشن برای آموزشی.

حالا سوالات:
    1. اول بهم بگید مدت زمان آموزشی چند روزه؟ سربازی چند ماه شده (آخرین قانون تصویب شده)؟
    2. ایشون فعالیت بسیج از دوران دور داشتن و یکی از همون قدیمیا هم زحمت کشیده سابقه بسیجش رو دوباره جریان انداخته. در تهران هم تونستم موافقت بگیرم که ایشون دوره برگ سبز رو در تهران بره و بجاش آموزشی نره. بنده خدا خودش دو دله... چون با عروسی برادرش هم مصادف می شه می گه دوره رو بیخیال؛ آموزشی خود سربازی رو میرم! ارزش داره که دوره رو بره و آموزشی نره؟؟ راضیش کنم اصلا؟

لطفا راهنماییم کنید
    دمتون هم گرم

1: آموزشی رو نمیدونم ولی سربازی به عنوان امریه 24 ماهه و خدمت در پادگان های معمولی 21 ماه
    2: فاصله سختی در دوره آموزشی خدم اصلی با دوره تکمیلی مثل 5 تومانی شمش طلا میمونه و بهش بگو اگه نره دوره تکمیلی متحمل ضرر و تاسف بسیار زیادی میشه......

پ.ن : البته اینم بگم دوست عزیز در صورتی که امریه اون جایی که دوستتون زیر نظر سپاه باشه دوره تکمیلی رو به عنوان آموزشی قبول میکنن وگرنه باید آموزشی رو بره.......

13. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •