تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1766 از 4428 اولاول ... 766126616661716175617621763176417651766176717681769177017761816186622662766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,651 به 17,660 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نرم افزاری هست که سر ساعت 6:55 به صورت خودکار مودم رو یه دور خاموش, روشن کنه و پی‌سی رو هم هایبرنت کنه؟
    علاوه بر نرم افزار AUTO POWERON & SHUTDOWN کافی نوت پد رو باز کنی و عبارت shutdown /h رو تایپ کنی و دکمه سیواز رو بزنی و پسوند ذخیره رو بزاری BAT و هر اسمی می خواهی براش بزار و بعد برو توی TASK SHEULER و CREATE NEW TASK رو بزن و یه اسم به این وظیفه بده و توی تریگر SCHEDULE رو انتخاب کن و زمان روزانه و فقط یکبار رو تنظیم کن و سپس توی اکشن ادرس فایل BAT رو که ذخیره کردی بدی دیگه خود ویندوز این کار رو هر روز سرساعت یا هر تنظیم شما انجام می ده یه خورده کار داره اما یه چیزی یاد گرفتی و لذت داره.
    SHUTDOWN /H دستور کامندی هیبرنیت کردن هستش.

نکته حرفه ای: بعضی از مودمها توی تنظیمات pppoe یه گزینه ای دارن به نام connect on demand شما می تونی براش یه زمانی تعیین کنی مثلا یه دقیقا اگر توی ویندوز اکسپلورر یا برنامه های دیگه به اینترنت نیاز داشته باشن خودبخود به اینترنت وصل می شی و اگر طبق تایمی که تعیین کردی برنامه ای نیاز به اینترنت نداشته باشه خود به خود دیسی و دیسکانکت میشه. پس شما بزار 655 سیستم هیبرنیت بشه و 656 خود به خود دیسی میشه. تشکر یادتون نره

2. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازم سلام.میخواستم بدونم که آیا پارس آنلاین adsl 256کیلوبایت یک ماه هم داره یا فقط طرح های سه وشش ماهه ویکساله داره؟؟
    میشه اشتراک روبگیرم وخودم مودمو وصل کنم یا اینکه بایدیه آقای خوشتیپ و موقشنگ ازنمایندگی بیادوصل کنه و پونزده تومن ماروتیغ بزنه؟؟
    وقتی اشتراک روگرفتم روی صورت حساب تلفنمون هم مبلغی به خاطراستفاده ازadslبایدبپردازم توی هردوره یانه؟؟
    ودرآخرهم اینکه وقتی میخوام برم نمایندگی پارس آنلاین و اشتراک بگیرم چه مدارکی روبایدهمراه خودم ببرم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

دوستان سرعت دانلود شبانه وضعش چطوره؟

میخوام بعد ۱سال تمدیدش کنم.

نظرتون چیه؟
    شبا که افتضاحه، شما در این 1 سال که تمدید نکرده بودی پارس خطتو جمع نکرد؟

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از لینک زیر کمک بگیر اگه مشکلی داشتی در بپرس...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شبا که افتضاحه، شما در این 1 سال که تمدید نکرده بودی پارس خطتو جمع نکرد؟
    هنوز اطلاعی ندارم.باید بپرسم

واقعا وضعیت بد شده؟ مال من که خوب بود شبا...

مال بقیه دوستان شبا افتضاحه؟

اگر کسی تو قم از پارس انلاین داره کمکم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام . من حدود 2 ساله بود که اشتراک پارس آنلاین بودم. ولی به دلیل روند نزولی کیفی این شرکت تصمیم گرفتم که سرویس دهنده رو عوض کنم. الان حدود یه هفته میشه که سرویس 512 نامحدود مخابرات گرفتم. تازه آدم میفهمه استفاده از اینترنت یعنی چی... سرعت دانلود فیکس روی 64 و پینگ هم فوق العاده است . برای دو ماه 43000 تومان دادم و یه روزه هم وصل شد. دیگه دغدغه تموم شدن ترافیکو ندارم و با خیال راحت وبگردی و دانلود میکنم . اگه سیستم روزی 10 ساعت روشن باشه میشه حدود 3 گیگ دانلود داشت که قبلا با پارس فقط شبا دانلود داشتم که اون هم زیر یک گیگ بود.

8. این کاربر از hadiezp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام . من حدود 2 ساله بود که اشتراک پارس آنلاین بودم. ولی به دلیل روند نزولی کیفی این شرکت تصمیم گرفتم که سرویس دهنده رو عوض کنم. الان حدود یه هفته میشه که سرویس 512 نامحدود مخابرات گرفتم. تازه آدم میفهمه استفاده از اینترنت یعنی چی... سرعت دانلود فیکس روی 64 و پینگ هم فوق العاده است . برای دو ماه 43000 تومان دادم و یه روزه هم وصل شد. دیگه دغدغه تموم شدن ترافیکو ندارم و با خیال راحت وبگردی و دانلود میکنم . اگه سیستم روزی 10 ساعت روشن باشه میشه حدود 3 گیگ دانلود داشت که قبلا با پارس فقط شبا دانلود داشتم که اون هم زیر یک گیگ بود.
    بله اگر همیشه روی 64 فیکس بشه حرف شما درسته حالا یه خورده باهاش کارکن بعد قضاوت کن من هم یه موقعی مخابرات بودم (یه ماه پیش) ضمنا مخابرات به این راحتی ها 512 نمی ده و قیمتش هم ماهانه 20480 تومنه
    Last edited by ak313; 25-06-2012 at 20:44.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بازم سلام.میخواستم بدونم که آیا پارس آنلاین adsl 256کیلوبایت یک ماه هم داره یا فقط طرح های سه وشش ماهه ویکساله داره؟؟
    میشه اشتراک روبگیرم وخودم مودمو وصل کنم یا اینکه بایدیه آقای خوشتیپ و موقشنگ ازنمایندگی بیادوصل کنه و پونزده تومن ماروتیغ بزنه؟؟
    وقتی اشتراک روگرفتم روی صورت حساب تلفنمون هم مبلغی به خاطراستفاده ازadslبایدبپردازم توی هردوره یانه؟؟
    ودرآخرهم اینکه وقتی میخوام برم نمایندگی پارس آنلاین و اشتراک بگیرم چه مدارکی روبایدهمراه خودم ببرم؟؟؟
    2 گیگش فقط سه ماهه هست. هزینه نصب الزامی اما خرید مودم و حضور کارشناس به نظر خودت و الزامی نیست. به قبض تلفن هیچی اضافه نمیشه لازم نیست بری نمایندگی خودشون پیک می فرستن ( البته تهران اینطوریه جاهای دیگه رو نمی دونم) شما الان می تونی از جشنواره تابستانی استفاده کنی و تعرفه هاش توی سایتشون هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینکه شما میگی به راحتی 512 نمیده ، من حتی بالای یک مگ رو هم به راحتی میتونستم بگیرم. حتما میگی با چه مدرکی؟ گفتن یا کارت دانشجویی یا کارت کارمندی یا اگه اینها هم نبود یه مدرک دانشگاهی کفایت میکنه ... البته شهرستانه ، نه تهران. سرعت هم که گفتی فیکس نیست ، من پسر عمه ام الان سه ماهه استفاده میکنه کمتر نشده که هیچ بیشتر هم شده سرعتش ..... با 1024 مگ 130 کیلو بایت دانلود داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله اگر همیشه روی 64 فیکس بشه حرف شما درسته حالا یه خورده باهاش کارکن بعد قضاوت کن من هم یه موقعی مخابرات بودم (یه ماه پیش) ضمنا مخابرات به این راحتی ها 512 نمی ده و قیمتش هم ماهانه 20480 تومنه
    اینکه شما میگی به راحتی 512 نمیده ، من حتی بالای یک مگ رو هم به راحتی میتونستم بگیرم. حتما میگی با چه مدرکی؟ گفتن یا کارت دانشجویی یا کارت کارمندی یا اگه اینها هم نبود یه مدرک دانشگاهی کفایت میکنه ... البته شهرستانه ، نه تهران. سرعت هم که گفتی فیکس نیست ، من پسر عمه ام الان سه ماهه استفاده میکنه کمتر نشده که هیچ بیشتر هم شده سرعتش ..... با 1024 مگ 130 کیلو بایت دانلود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •