شما به بزرگی خودت ببخش!
منظورم از آپلود دومی دانلود بود:
"دوستان هر چی سرعت آپلود بره بالا سرعت دانلود میاد پایین؟"
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما به بزرگی خودت ببخش!
منظورم از آپلود دومی دانلود بود:
"دوستان هر چی سرعت آپلود بره بالا سرعت دانلود میاد پایین؟"
دیگه این قطعییا رو مخمه ها تقریبا هر 10 دقیقه یکبار قطع میشه !!!
![]()
شما راست میگین اصلا 8بیت میشه 1متر
__________________________________________________ __________________________________________________ ______
گویا مکس واقعا کمبود پهنا داشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تغییر سرعت ها (کم کردن) تو این ساعت باید بیشترین تایم اوت میبود تایم اوت خیلی کمه
داداش شوخی بود به دلت نگیرسرویس شما هم اولتراست؟واسه منم هر 5 دقیقه قطع و وصل میشه.یعنی از خط تلفنه؟ یا اینکه مشکل از خودشونه؟من یه جند روز جنگ و دعوا کردم تا خطم رو 8 مگ بسته شد خودشون هم میگفتن قطع و وصلیت زیاد میشه ، الان دیگه با چه رویی بگم ببخشید رو همون 4 مگ ببندین.
بله دوست عزیز سرویس من هم اولتراست !
اتفاقا الان تقریبا 15 روز میشه این سرویس و دارم و رو 8 بستنش اما این قطعی لعنتی از دیروز شروع شده و خیلی اذیت میکنه !
تو اون تقریبا 15 روزی که این سرویس و داشتم و رو 8 بود اصلا قطعی نداشتم و لی از دیروز دیگه اصلا نمیتونم از نت استفاده کنم.
![]()
ولی من قطعی ندارم ببین وضعیت نویز خطت چطوره
خدا رو شکر وضعیت خط من خیلی خوبه و تا 10 - 12 مگ میکشه
پس این سرعتهای نجومی که خارجیا دارن چجوریاس؟
نوع خط تلفنشون چیه؟
تا جایی که من میدونم مال اونا هم ADSL هست
Last edited by TurkOglu1993; 15-02-2014 at 21:12.
بقیه دوستان که از مخابرات سرویسایه دیگه رو دارن این مشکل قطعی و وصلی رو در حال حاضر دارن؟
این وضعیت نویز خط رو از کجا ببینیم دوست عزیز
مهمترین عامل snr شماست که حداقل 9 باشه روی 8 مگ میتونه جواب بده و زیر 9 کلا روی سرویس اولترایی که با 8 بسته شده قطعی زیاده !
از دیروز چند تا از دوستان بنده هم که از شبکه مخابرات استفاده میکنن دچار این مشکل شدن ولی نه در حد من که فاجعه اس !
شاید مشکل از مراکز مخابراتی ماست !
بله دقیقا الان خارج از ایران نیز از adsl استفاده میکنن اما نه به ضریب نفوذی که در ایران هست چون اونا به ارتباطات بی سیم ارزان و با کیفیت دسترسی دارن و نیازی نیست که وقتی آدم راحت میتونه همه جا نت داشته باشه dsl بگیره !
بعدش هم اونا که پیمانکار مخابرات از نوع خیارش ! که فقط میخواد کار و تحویل بده و به فکر کیفیت فرداش نیست ندارن که و از زیر ساخت حداقل 30 سال پیش مثل ما بهره نمیبرن که !!!!
بخوام بشمارم باید چند صفحه بنویسم ولش کنین ....
![]()
من که اصلا مشکلی ندارم اینم وضعیت خط :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)