متوجه شدم ممنون
الان یه سوال دیگه :
باند 270 تومنی هلیکس e69x حداکثر قدرتش به وات 300 هست
ولی مثلا 7158 جی وی سی یا همون جی بی ال که ارزون تره 600 هست!
این قدرت چیه؟ و چرا در یه باند گرون تر کمتره؟
متوجه شدم ممنون
الان یه سوال دیگه :
باند 270 تومنی هلیکس e69x حداکثر قدرتش به وات 300 هست
ولی مثلا 7158 جی وی سی یا همون جی بی ال که ارزون تره 600 هست!
این قدرت چیه؟ و چرا در یه باند گرون تر کمتره؟
دلیلش قیمت گذاری تاجر وارد کننده و همینطور متریال بکار برده شده هم هست . همین باند هم ابتدای ورودش 240ت قیمت داشت ، اما رفته رفته با محبوبیتش قیمتش هم افزایش پیدا کرد .
این قدرت رو میشه گفت به نوعی توی حجم صدای باند ها در نظر گرفت ، البته نسبت نویزشون هم مهمه که به دسیبل میسنجن ...
در کل باند 7158 دو برابر باند هلیکس توان نیاز داره تا به اوج قدرت و کیفیتش برسه و باندی قدرتی تره !
ازونطرف باند هلیکس باند کیفیتی تری هست .
ضمنا باندایی هم هستن که گرونترن و تا 150وات ار ام اس هم توان نیاز دارن .
Last edited by r0ss0neri; 02-05-2015 at 00:15.
7158 در رده قیمتیش باند خوبیه ، از KENWOOD 6995EX و Pioneer 6995 بهتره .
بنظر من اگه بودجتون به 2ت و بیشتر میرسه و سیستم کیفیتی میخواهید ، باید به فکر کامپوننت باشید .
یا اینک ترکیبی از سیستم کیفیتی و قدرتی !
کواک هایی هم هستن که کیفیت بالایی دارن ، مثل dls 1073 و kappa و ... که رده قیمتیشون هم بین 400-500 هست .
بنظر من اگه بدون ساب ووفر و تک استیج میخوای این بهترین نتیجه رو بهمراه داره :
dls 1073
amp pioneer 5602
باندی که توانش 100 هست رو باید با چه آمپی راه اندازی کرد؟ در مشخصات آمپ باید حداقل موارد چی باشه که بتونه یه باند با توان 100 رو جواب بده؟
خوب باید توان خروجی آمپ به باند نزدیک باشه .
هرچی این توان نزدیکتر باشه ، باندت به حداکثر قدرت و کیفیتش نزدیکتره .
خب مثلا آمپ 502 سونی اینو نوشته در مشخصات توان خروجیش : خروجی: 2x65W 4Ω 2x85W 2Ω 2x175W
الان توان خروجیش دقیقا کدومه و چنده چطوری باید حسابش کرد.
البته زده حداکثر توان خروجی 500 وات!
یعنی اگه یه باند توان RMS ش 100 هست یعنی این آمپ توان خروجیش 500 ؟؟؟ و خیلی مناسب برای درایو اون بانده؟
ما یک توان اسمی داریم که با RMS میسنجیم و میشه گفت توان واقعی هست .
این آمپ سونی 65 وات روی مقاوت 4 اهم خروجی RMS داره .
85 وات روی دو اهم ،
و در حالت پل زنی هم 175 وات RMS داره در مقاومت 4 اهم و البته در اینصورت آمپ دو کانال رو تبدیل به یک کانال میکنیم که معمولا برای ساب ووفر ازش استفاده میشه .
شما باندت 100 وات RMS روی 4 اهم نیاز داره ، با این آمپ میتونی 65W RMS روی مقاومت 4 اهم بهش بدی . یعنی 35 وات کمتر از حداکثر توانی که نیاز داره .
این در صورتیه که مقاومت باند 4 اهم باشه دیگه؟ که شما 4 روی در نظر گرفتی...اگر 2 باشه یعنی مشخصات باند این باشه :
Power Handling (RMS) 100WFrequency Response 45Hz–21kHzPower Handling (Peak) 300W
Nominal Impedance 2ohmsSensitivity (2.83V@1m) 94dB
اون وقت برای امپ سونی اون 85 رو در نظر میگیریم و باز هم 15 تا کم داره .
و اگر یه امپی مثل 3602 پایونیر که مشخصاتش این هست :
توان خروجی: 2x120W 4Ω 2x200W 2Ω
کاملا با همچین باندی اوکی هست...چون دو اهم این 100 رو رد کرده و 200 هست .
درست گفتم؟
و اگر باندم 4 اهم هم بود باز هم با این آمپ 3602 اوکی بود چون روی 4 اهم هم 100 رو رد کرده و 120 هست.
درست متوجه شدم؟
سلام
میلاد با سعادت امیر مومنان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) و روز پدر رو خدمت همه شما دوستان عزیزم تبریک عرض میکنم.
ببخشید من چند رو خدمتتون نبدوم.
امیر جان در مورد K2 خب در زمان خودش یکی از بهترینها بود الانم هست و من خودم شخصا خیلی فوکال رو دوست دارم اما وقتی برندهای مطرح دیگری وارد میشن یه صداهای جدید میشنویم.جنس صدا ها متفاوت میشه. تن هدا همینطور.من هم K2 رو شنیدم و هم SQX165واقعا هر دو خوبن.البته فوکال رو باید با زیرو گلیدن مقایسه کرد.
در مورد اصالت فوکال و از طرفی وجود فیکت این مدل یعنی K2Power و همچنین تشخصی اون چون کار مشکلیه نمیشه قطعا نظر بدن که اصل هست یا فیک.نمیدونم سریال رو به تکنیکال فوکال بفرستید تائید میکنه یا نه.
من اگر شخصا میخواستم بخرم باید میاوردم تهران و مستقیم میبردم شرکت جم اونا تائیدش کنن.
در مورد امپدانس هم من قبلا توضیح دادم.شخصا طی مکاتبه ای که با تکنیکال گلیدن داشتم و دقیقا همین سوال (اسپیکرهای 3 اهمی)رو ازشون پرسیدم.
پاسخشون این بود که،مقاومت سیم با مقاوت اسپیکر جمع میشه و در عمل حدود 4 اهم میشه.ازطرفی قدرتی که از آمپلیفایر دریافت میکنه بر اساس لود 3 اهمی هست.
پس سکیفیت میشه 4 اهم
قدرت میشه 3 اهم
در مورد 2 اهمی ها بیشتر مقصود دریافت قدرت بیشتر هست.البته نه به این معنی که کیفیت رو فدای قدرت کنند چون واقعا کیفیت صداشون عالیه.مخصوصا همین SQX165 که شنیدم.
علی جان.
من 4604 رو پیشنهاد دادم تا بریج بدی به 7158.
E69X هم گزینه خوبیه ولی همونطور که مهدی جان گفتن حجم صدای کمی داره.ولی کیفیت صداش خیلی خوبه.الانم شرکتش موجود نداره ولی به زودی موجود میشه.
ببین لب کلام
اگر اهل ولوم دادن هستی اگر بیس خوب دوست داری در کنار تفکیک متعادل 7158+آمپ 4604+پک برق
اگر اهل اینا نیستی و تو ولومهای بالا دیستروت شدن صدا اذیت نمیکنه و فقط کیفیت با بیس معمولی دوست داذی E69X بدون آمپ.
تذکر مهم:
پیشنهاد اکید دارم در هر صورت آمپلیفایر برای اسپیکرت تهیه کنی.
در مورد 718 من پیشنهاد نمیکنم بهت.صدای تیوتر و میدرنج خوبی نداره ضمنا حجم صداش هم بعد مدتی افت میکنه.
میشه با تبدیل یک به دو یک آمپ 4 کانال رو درایو کرد.یا دوتا آمپلیفایر دو کانال.ولی با توجه به کیفیت پائین تبدیلهای موجود تو بازار کیفیت صدای خوبی نمیگیرید.مگر از برندهای مطرح مثل گلیدن یا کانکشن تبدیل تهیه کنید.
گلیدن و آدیو سیستم یکی هستند.هر دو زیر مجموعه گلیدن هست.منتها آدیو دیگه وارد نمیشه غیر از اسپیکر CO609
اگر co609 رو انتخاب کردین برای آمپلیفایر یا M125.2 یا ML95.4 بهترین گزینه ها هستند.
قیمتها تیر ماه مشخص میشه چون الان هیچی موجود نداره شرکت.
به سلامتی.
خیلی تفاوت ندارن.تو رادیو و شاید تو برخی آبشنها متفاوت باشه..ضمنا ممکنه تو دریافت ایستگاه های رادیوئی به مشکل بربخوره. البته مطمئن نمیگم حتما سوال کنید.
به نظر من مثل 595 نیست. در هر صورت آمپ قوی نیاز داره برای درایو شدن. 150-170 وات.Co 609 با آمپ خودشون خیلی صدای خوبی بهتون میده.
ببین دوست عزیزم.
بهتره همیشه توان RMS خروجی آمپلیفایر حدود 30% از توان RMS ورودی اسپیکر بیشتر باشه. حالا روی 2 باشه یا 4 اهم.
اگر امپلیفایرتون استاندارد باشه و CEA2006 رو هم داشته باشه میشه بهش اعتماد نمود.
حمید جان ممنون آره آمپ رو به هر صورت میخوام بذارم. البته مفهموم بریج دادن رو هم نمیدونم
ولی آخه قضیه بودجه ای که در نظر دارم هم هست!
7158+آمپ 4604+پک برق خودش میشه 560 تومن! که با هزینه نصب و تخته فک کنم بالای 600 در میاد در مجموع
یا E69 هلیکس + آمپ و پک برق هم حدود 520 تومن در میاد چون هلیکس نزدیک 275 تومنه و حتی با امپ 3602 هم که 170 تومنه درایو بشه ( تازه اگر بشه! ) با پک برق میشه تقریبا 535 تومن و با هزینه نصب و تخته میشه 600
که البته قضیه نداشتن بودجه بیشتر نیست...قضیه نخواستن هست...یعنی نمیخوام هزینه 600 تومنی بابت سیستم بکنم.
من الان یه سوال میکنم ازت اگر نطرت مثبت نبود دیگه ناچارا این هزینه اضافی رو میکنم...
پیشنهاد یا سوالم هم این هست . این ترکیب به نظرت چطور میشه؟
JBL GTO-938 + آمپ 3602 پایونیر + پک برق که تقریبا میشه 440 تومن جمعا ( البته نمیدونم 3602 برای این باند کافی هست یا نه! )
انتظار من هم یه بیس نرم با صدای شفاف که در ولوم 40 تا 50 صدا خراب نشه! صدا تیز نباشه . همین چون من همیشه هم آهنگ بیس دار گوش نمیدم! ممکنه راک آروم هم گوش کنم!
اگه به نظرت جالب نمیشه دیگه ناچارا یکی از دو کار اول رو انجام میدم.
Last edited by Ali_softcenter; 02-05-2015 at 20:50.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)