این حرکت وحید کلیپش توآبیته بود همون حرکت عقرب رنه هیگویتا .البته این عکس به نظرساختگی میاد.
![]()
این حرکت وحید کلیپش توآبیته بود همون حرکت عقرب رنه هیگویتا .البته این عکس به نظرساختگی میاد.
![]()
ما غرب تهران هستیم ! (جنت اباد ) برف شدیدی میومد ! همهجا کاملا سفید پوشه ! الان داره هوا صاف میشه ! برف هم تقریبا قطع شده !
مطمینا روی زمین بازی محافظ کشیدند و بازی به خوبی شروع میشه
منم با اونی موافقم. این بازی میتونه واسمون خیلی مهمتر از دربی باشه. چون 3 امتیاز این بازی رو راحت تر میتونیم بگیریم ولی 3 امتیاز دربی مشخص نیست. پس اگه قرار باشه این بازی رو دست کم بگیریم، میتونه واسمون خطرناک باشه. واسه قهرمانی باید به دربی مثل یه بازی عادی نگاه کنیم. با این رویکرد، راحت میتونیم قهرمان بشیم..راه آهن نباید برامون مشکلی ایجادکنه باید باتمام قدرت به مصاف این تیم بریم .دربی بازی مهمی برای مانیست اینو باید مساله اشو اول حل کنیم بعد سراغ تیم بعدی بریم.
این حرکت عقرب را طالبلو وقتی برای بازی با سپاهان اومده بود اصفهان هم انجام داد.
این عکسه هم که گذاشتی ورزشگاهش به نظر ورزشگاه نقش جهان اصفهان هست
اما من هم فکر میکنم ساختگی باشه.
بابا اونی واقعا دمت گرم.امروز, 05:41 AM
امروز, 08:51 AM
امروز, 09:45 AM
روی من را کم کردی
خواب نداری تو؟
استقلال تهران برترين تيم هفته بيست و چهارم ليگ برتر فوتبال اعلام شد
تيم فوتبال استقلال تهران به عنوان برترين تيم اخلاق هفته بيست و چهارم ليگ برتر فوتبال اعلام شد. به گزارش روز سه شنبه ايرنا، فدراسيون فوتبال با تشكر از تيمهاي ذوب آهن، صباي قم، راه آهن شهر ري، مس كرمان، پاس همدان، ابومسلم خراسان و فولاد خوزستان، تيم استقلال تهران را به عنوان تيم برتر اخلاق انتخاب كرد.
همچنين محمد مايلي كهن سرمربي تيم فوتبال سايپا تهران از سوي سازمان ليگ به عنوان برترين مربي اخلاق و سعيد خاني از تيم ابومسلم خراسان به عنوان بازيكن برتر انتخاب شد.
باشگاه فرهنگي ورزشي صباي قم و هيات فوتبال استان قم نيز به عنوان ميزبان برتر انتخاب شدند.
بالاخره به حرف من رسیدنظاهراً باشگاه استقلال برای فصل آینده تدبیر ویژه ای اتخاذ کرده و نمی خواهد همچون گذشته برای خودش دردسر ایجاد کند.یکی از مواردی که طی فصول اخیر مشکلات فراوانی برای استقلال درست کرده و پول زیادی هم از حساب باشگاه خارج نموده، نحوه عقد قرارداد با بازیکنان است. در حالی که اغلب تیم های بزرگ و حتی درجه دوم اروپایی با بازیکنان خود قراردادهای بلندمدت منعقد می کنند و چیزی به نام قراردادهای یک ساله تا حد بسیار زیادی منسوخ شده است،........
چقدر گفتم با بازیکنا قرارداد 1 ساله نبندین، تو گوششون نرفت که نرفت. اگه استقلال بتونه تو جام باشگاها از گروه خودش بیاد بالا، مطمئناً راحت تر باشگاه میتونه با بازیکن های الآن استقلال و بازیکنای جدید، قرارداد بلندمدت ببنده.
من گلوم پاره شد بس که گفتم آقا، قرارداد 1 ساله نه !![]()
اخرین پیشبینی ها ثبت شد.
وقت زیادی تا پایان زمان پیشبینی ها باقی نمونده.
لیست کسانی که پیشبینی کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول امروزم یه فوتبال قشنگ و خوشگل قراره ببینیم. روزهایی که استقلال بازی داره از صبحش که آدم از خواب بیدار میشه یه حال و هوای دیگه ای داره. واسه شروع بازی لحظه شماری میکنه....
1-1
.......
همه استادیومنا ! ایول !![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)