تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1765 از 4105 اولاول ... 765126516651715175517611762176317641765176617671768176917751815186522652765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,641 به 17,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

دوست من معافیت کفالت اموزشی داره قانون جدیده
    ایشون هم باید اموزشی برن

TAPATALK
    معافیت منطقه عملیات پدر چی ؟ اونم داره ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

معافیت منطقه عملیات پدر چی ؟ اونم داره ؟
    فقط معافیت پزشکی اموزشی نداره

دیگه همه معافیت ها اموزشی داره

TAPATALK

3. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas67set's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

معافیت کفالت آموزشی داره....ولی قانون مشخصی نداره چون یه نفر میره نفر دیگه نمیره.

سوالم اینه چرا پلیس +10 که میرم میگه پرونده رفته صدور کارت و اموزشی نداری ولی حوزه نظام وظیفه میگن اموزشی داری و 19 شهریور باید بری

برگ سبز اعزام هم نیومده واسم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

داداش من از یه نفر که تو سپاه بود پرسیدم گفت بخشنامه اومده که کلا سپاه 1.8 سرباز لیسانسه نمیگیره.....
    منم زیاد شنیدم

شما اهل کجایی ؟ اعزام ابانی ؟ منبعت چقدر موثق ه ؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

منم زیاد شنیدم

شما اهل کجایی ؟ اعزام ابانی ؟ منبعت چقدر موثق ه ؟

من همدانم از اونی شنیدم که مسئول کل سرباز های سپاه تو استان همدانه درجش هم سرهنگ دو بود.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من همدانم از اونی شنیدم که مسئول کل سرباز های سپاه تو استان همدانه درجش هم سرهنگ دو بود.....
    مطمئنی شما؟؟آخه من واسه برج 8 سپاه پذیرش گرفتم
    به کسی که برگه سبزمو گرفت گفتم اگه نمیشه بگو تا تمدید کنم اما چیزی نگفت .طرف تقریبا اشناست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من اعزامی 1/8 هستم . میخوام تمدید کنم .چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد
    من میخوام وقتی رفتم خدمت واسه معافیت پزشکی اقدام کنم . هم دندونای فک بالا و پایین من روی هم قرار نمیگیره و هم اگزمای پوستی دارم یعنی یعنی یکم که فعالیت کنم بدنم کلا لکه لکه قرمز میشه و بعد از 5-6 دقیقه خوب میشه.یعنی تقریبا من در طی زندگیم هیچ فعالیت سنگینی انجام ندادم
    به نظرتون معاف میشم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آره. افتام خود گرگان. میگن ساری زیر نظر مشهد شده. نمیشه ساری بیافتم. دو آب هم نمیشه. سازمان نداره. حرفیه که اونا زدن بنا براین افتادم گرگان.
    2 ماه که بگزره میشه و موفق میشم؟ یا امیدوار نباشم؟ شانس من که باشه هیچی درست نمیشه
    دوست عزیز اگه واقعا میخوایی انتقالی بگیری به اینکه 2 ماه یا 6 ماه باید از تو یگان بودنت بگذره توجه نکن اینا برای وقتیه که بخوایی از یگان اقدام کنی. شما متاهل هستی و شرایط دار محسوب میشی.
    هر هفته شنبه ها میتونی با مراجعه به ستاد کل نیروی زمینی درخواست انتقالی بدی.
    شما یه درخواست بنویس با ذکر شرایط داریت به همراه مدارک تاهلت شنبه صبح ساعت 4 و 5 دم ستاد نیروی زمینی باش. اونجا میگن بهت کجا بری. وقتی بری تو قسمت مربوط به امور وظیفه یه سرهنگ نیکخواه نامی هست که همه چی دست اونه درخواستتو میدی چندتا سوال هم یا میپرسه یا نمیپرسه ولی خودت سعی کن یک از مشکلاتت بگی براش البته چیزای عمومی و تکراری نگو که اینارو همه میگن. حالا امکان داره تو درخواستت بتویسه اقدام شود که در این صورت همون روز بهت امریه میدن و میری گرگان تسویه میکنی یا مینویسه اعلام نظر شود که در اینصورت بهت میگه شما برو سر یگانت ما خودمون نامه نگاری هارو با یگانت انجام میدیم و این معمولا 1 ماه زمان میبره. فقط باید تلاش کنی و زرنگ باشی و اونجا انقدر از بدبختیات بگی که برات دستور اقدام شود بنویسه.
    من خودم پدرم بازنشسته ارتش بود شنبه رفت همون روز برام امریه زدن برای انتقالی. کلا 1 ماه هم بود تو یگان بودم.
    ولی چه دستور اقدام شود بنویسه یا اعلام نظر کلا 1 ماهه انتقالیت درست میشه و حتما هم میشه. فقط از ستاد نیروی زمینی اقدام کن به اقدام از یگان امید نداشته باش.

10. 2 کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

مطمئنی شما؟؟آخه من واسه برج 8 سپاه پذیرش گرفتم
    به کسی که برگه سبزمو گرفت گفتم اگه نمیشه بگو تا تمدید کنم اما چیزی نگفت .طرف تقریبا اشناست

دوست عزیز خیلی ها پذیرش گرفتن ولی اینکه بیوفتن سپاه حسابه....شما رو اون پذیرشه 5 درصد حساب کن البته با اون چیزی که من شنیدم میشه صفر درصد.....

من حد اقل 5 نفر میشناسم که برای 1.6 که سپاه به شدت سرباز میگرفت پذیرش گرفتن ولی افتادن ارتش حالا حساب کن 1.8 که سپاه نیرو نمیگیره پذیرش دیگه چه ارزشی داره......

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ها پذیرش گرفتن ولی اینکه بیوفتن سپاه حسابه....شما رو اون پذیرشه 5 درصد حساب کن البته با اون چیزی که من شنیدم میشه صفر درصد.....

من حد اقل 5 نفر میشناسم که برای 1.6 که سپاه به شدت سرباز میگرفت پذیرش گرفتن ولی افتادن ارتش حالا حساب کن 1.8 که سپاه نیرو نمیگیره پذیرش دیگه چه ارزشی داره......
    برادر ...
    من نمیدونم روی چه حساب هایی بعضی افراد چه حرفایی میزنن! ...
    عزیز سپاه طبق سهمیه ای که داره نیرو میگیره از برج 1 الی 12 ... والا تا اونجایی که یادمه حین خدمت سپاه همه برج ها نیرو میگرفت! ...
    مثلا طرف توی یه پادگان سپاه فرمانده بخش تعمیرات هست!... آخه این چه میدونه که این برج سپاه سرباز میگیره یا نه ؟ بری خدمت همه چی میاد دستت .
    به قول فرمانده قرارگاهمون میگفت قبلا میزدیم که سرباز زیاد بگیریم ... الان فهمیدیم سرباز کمتر مثل فرزند کمتر هست ... یعنی کمتر باشه بهتره! همین سرباز کاری کرده بود که فدوی(فرمانده کل ندسا) از منطقه یکم پاشده بود اومده بود شیراز ( پشتیبانی تخصصی آماد عمومی) و بیضا( پشتیبانی تخصصی مهمات) + چند روز بعدش هم سردار گوکلانی( جانشین فدوی) رو کشوندن شیراز. یعنی همین سرباز کاری میکنه که واقعا اینا حتی دلشون نخواد سرباز بگیرن ! اینا هم بخاطر این مسایل زیاد پیگیر گرفتن سرباز نیستن! اگر نه اگر سپاه سرباز بخواد بهش میدن ...
    همچنین هیچ جا که سرباز نگیره ندسا سرباز میگیره! چون جزیره های جنوب کلا دست سپاه هست و سرباز هم خیلی کمه ( حدود 16 تا جزیره) اما اون سپاه وسط دل شهر خودش هم تمایلی به گرفتن سرباز نداره ... نه این که بخواد و ندنش.
    و من الله توفیق.

13. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •