سرویس جشنواره1000گیگ گرفتم که با رانژه شد346تومن
کی وصل میشه؟
تازه پیامک ارسال درخواست رانژه برام اومده
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونه که کدملی هست؟
vpi , vci چنده؟
سرویس جشنواره1000گیگ گرفتم که با رانژه شد346تومن
کی وصل میشه؟
تازه پیامک ارسال درخواست رانژه برام اومده
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونه که کدملی هست؟
vpi , vci چنده؟
۱۵ت
در مورد کیفیت همین چند پست قبل توضیح دادم، شب بده روز خوبه
پشتیبانی هم که الان ده دقیقه تو صفم
پیامک رانژه شدن برام اومده،دیروز ثبتنام و واریز کردم،vpi vci چند بزنم
0 32 زدم وصل نشد
0 35 هم زدم نشد
کی وصل میشه؟
یوزرنیم و پسورد مودم چیه؟همونی هست که برای سایت صبانت هست یا باید جدا برام یوزرنیم و پسورد بیاد؟
بازم خودم زودتر خبر بدهم شاید به درد کسی خورد
پیامک رمز عبور هم جدا اومد
ولی سرعت خط ضعیفه
پول 8مگ دادم و روی 5مگ بستن و خط هم تا 6مگ میکشه،این درحالی هست که با پارس آنلاین تا 10 مگ هم خط میکشید و روی 8میبستن حتی برای سرویس 4مگ
چیکار بکنم سرعت خط بیاد بالاتر؟
امروز بارونی بود،میتونه به اون ربط داشته باشه؟
اره خیلی وقت ها بارون مشکل ساز میشه، مودم رو سر خط تست کنید
هر دستگاه دیگه ای بجز مودم رو از خط تلفن جدا کنید، مودم رو بدون اسپلیتر به خط تلفن وصل کنید
آقا این قضیه واقعا وجود داره
من عصر تلکام داشتم بعد اومدم پیشگامان بعد اسیاتک اولی بهتر از همه snr میداد آخری بدتریعنی این به تجهیزات سمت مرکز مخابراتی برمیگرده.دقیقا هم شاتش نگه داشته بودم با تنظیمات یکسان مودم واقعا تفاوت داشتن.
البته همه چی snr نیست واقعا کیفیت خود اینترنت شرکتا هم فرق داره
خلاصه اینو به شرکت هم بگی جواب درستی نمیدن
خطی که تو مخابرات و پارس آنلاین تا 16 کشش داشت تو حالت adsl2+ الان تو صبانت افتاده gdmt و سرغت 9 خیلی جالبه برام
g.dmt سرعت خط رو تا 8 مگابیت محدود میکنه تا خط پایداری بیشتری داشته باشه. اگه میخواین سرعت افزایش پیدا کنه باید بذارید رو adsl2 و adsl2+ تا کشش خط بیشتر شه.
دستی انتحاب میکنم ولی وصل نمیشهنوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرارداد یک ساله من حدود 1 ماه دیگه تموم میشه ، کسی پیشنهادی داره که از کدوم شرکت بگیرم ؟ مصرف ماهانم حدود 90 گیگ ، پیشنهاد صبانت دیگه نمیصرفن خیلی گرونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)