دوستان یکی جواب ما رو هم بده دیگه :
سلام
دوستان بدون رفتن به پنل کاربري از کجا ميشه فهميد از چه نوع سرويسي استفاده ميکنيم 128 ،512 يا 1مگ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان یکی جواب ما رو هم بده دیگه :
سلام
دوستان بدون رفتن به پنل کاربري از کجا ميشه فهميد از چه نوع سرويسي استفاده ميکنيم 128 ،512 يا 1مگ
من مات وحیران هستم که از کجای این حرف من شما فهمیدید من شاتلی هستم !!!!!؟
آخه یکی یه چی پرسید من راهنماییش کردم بد کاری کرد حالا هیچی.شما مثل اینکه با خودتم مشکل داری؟
میگه شاتل رپید محدود کرده می خوای لیست دانلود من ببینی تو خود اکانت پریموم تمامشم از 1 شب تا 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by gla021; 26-02-2010 at 02:12.
نه متاسفانه نمیشه
خب سوالتون واضح نيست
منظورتون پهناي باند واقعيتونه؟ يا سرويسي كه قرارداد بستين؟؟
چون اين دو تا اگه سرويس حجمي داشته باشي ،با هم فرق دارن
نه همون سرويسي كه قرارداد بسته شده
شما وقتی میگی رپید با Ip ایران مشکل داره یعنی رپید ایران رو محدود کزده نه شاتل این همون انکار محدودیت شاتل هست.
يه چند بار پست ايشونو بادقت بخون!
به زبون فارسي نوشته: اگه با اكانت راپيد از ايران كانكت بشيد و لاگين كنيد و دوباره با همون اكانت از آي پي يه كشور ديگه (مثلا آمريكا) كانكت بشيد و لاگين كنيد ، راپيد احتمالا اكانت شما رو ميبنده
چون در عرض چند دقيقه از 2 كشور كانكت شديد!
رپيد كه نمياد قوانين ام.نيتي خودش رو فداي قيلترينگ ايران و قيلترشكن كاربراي ايران بكنه
حرف ايشون خيلي واضحه!
حرفي هم از محدوديت براي ايران نزده!
البته من اكانت رپيد ندارم كه حرفشو تاييد يا رد كنم ،فقط نقل قول كردم
شما هم بيش از اين به بچه مردم گير نده لطفا
Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 02:38.
حاجی من کی گفتم رپید با ip ایران مشکل داره این متنی که من نوشتم:
"
چرا مشکل داره منم خود اکانت 1 ساله رپید دارم .رپید ip ها را چک می کنه زمانی که شما بدون v**p**n
دانلود کنید ip از ایرانه ولی اگر از اون استفاده کنید ip تون از یه کشوریه مثل آمریکا....
رپید شیر در قوانین جدیدش روی استفاده از یک اکانت در 2 کشور بسیار حساسه و تا متوجه بشه اکانت میبنده وشما باید اکانت ریسیت کنی من 2 بار چنین مشکلی واسم پیش اومد.می تونی به قسمت view log تو اکانت پریمومت بری و ip ها را که دانلود داشتن ببینی کلا همیشه با همون v********p****n دانلود کن
"
حالا کدوم خطش نوشتم رپید با ip ایرن مشکل داره خدا عا لم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
من نوشتم رپید به 2 ip از 2 کشور حساسیت نشون میده حالا میخواد این دو کشور ایران وآمریکا باشه یا آمریکا وانگلیس باشه هر جای دنیا باش میبنده تو اون پستم که عکس ویو لگ اکنت پریمم رو گذاشتم ip های 98 مربوط به شاتل واز ایران است که همش بالای 1 گیگ
البته در 24 ساعت نباید با 2 ip مختلف دانلود داشته باشید در لاگین کردن فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون ip دانلود کننده ها رو به صورت لیستی که عکسش زدم می گیره در ضمن اگر 2 ip همزمان با هم دانلود کنند اگر از یک کشور هم باشن سریع اکانت میبنده
---------- Post added at 04:40 AM ---------- Previous post was at 04:36 AM ----------
بعدشم رپید مگر مغز نداره که بیاد بازار فروشش تو یه کشور مثل ایران خراب کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by gla021; 26-02-2010 at 02:46.
البته منظور منم تقريبا همين بود
ولي من احتمال دادم براي جلوگيري از دزيده شدن اكانت ،اين كارو ميكنه!!
دليل اين كارش چيه؟؟
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)