بله الان یه هفته ای هستش که قطعی زیاد شده. کیفیت و سرعت هم در حد آشغال
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله الان یه هفته ای هستش که قطعی زیاد شده. کیفیت و سرعت هم در حد آشغال
من زنگ زدم ماکس نت ، گفت به مسئولین اطلاع میدیم که کاربران ناراضی شدن ( دوستان شما هم زنگ بزنید )
چرا این شرکتای لعنتی همشون با هم درست نمیشن؟
یکی درست میشه اون یکی خراب و برعکس
این خودش باعث کاهش کیفیت هست
مثلا مخابرات خراب شد همه رفتن ماکس به خاطر زیاد شدن یوزر الان ماکس خراب شده و مخابرات درست شده
الان همه میان مخابرات دوباره روز از نو روزی از نو
اگه همه شرکتا حالا نمیگم خیلی خوب در حد معقول باشن یوزر ها بین شرکت ها پخش میشن و اینطوری شاید به یه ثباتی رسیدن
اینی که میگی رو فقط یه آدم بسواد قبول میکنه انگار که میگی 1 سانتیمتر رو تقسیم بر 8 کردم شد متر. مگه همچین چیزی ممکنه. وقتی میگیم اینترنت 128 یعنی 128 کیلوبایت. نتیجه اینکه بیت و کیلوبیت از کیلوبایت کوچیکترن.
بیت ( Bit ) : کوچکترین واحد حافظه که 0 یا 1 را نگهداری می کند،بیت نام دارد.کلمه Bit مخفف عبارت Binary Digit است.
بایت ( Byte ) : مجموعه ای از 8 بیت که می تواند یک حرف را نگهداری نماید،این حرف،بایت نیز نام دارد.با یک بایت می توان 256 کاراکتر را نمایش داد.این کاراکتر ها دارای مقادیر 0 تا 255 می باشد.
کیلوبایت ( Kilobyte ) : مجموعه ای از 1024 بایت است و علامت اختصاری آن K یا KB است.هر کیلوبایت 1024 * 8 بیت است.
مگابایت ( Megabyte ) : هر 1024 کیلوبایت،یک مگابایت نام دارد.هر مگابایت 1024 * 1024 بایت است و با علامت اختصاری MB یا M مشخص می شود.هر مگابایت برابر با 1024 * 1024 * 8 بیت است.
کیلوبیت یک ضریبی از واحد بیت است که برای انبارش داده کامپیوتری استفاده شده و علامتش kbit یا kb میباشد. پیشوند کیلو (با علامت k) در دستگاه بینالمللی یکاها ضریب ۱۰۳ (هزار) تعریف شده است، بنابراین:
۱ کیلوبیت = ۱۰۳ بیت = ۱۰۰۰ بیت در صورت استفاده کردن بایتهای ۸ بیتی، یک کیلوبیت برابر ۱۲۵ بایت خواهد بود.
یکای کیلوبیت ارتباط نزدیکی با یکای کیبیبیت، یک یکای دودویی با پیشوند کیبی که به ارزش ۲۱۰ (۱۰۲۴) بیت بوده و حداکثر ۲٪ از کیلوبیت بزرگتر است، دارد. با وجود اینکه پیشوندهای جدیدی بر مبنای دودویی توسط کمیسیون الکتروتکنیکی بینالمللی (استاندارد آیئیسی ۶۰۰۲۷) تعریف شدهاند اما هنوز در بازار از پیشوندهای اسآی استفاده میشود.
فکز کنم شما گفتی سرویست یک مگ هست درسته؟
یک مگا بیت هست در واقع یعنی 1024 کیلوبیت
حالا 1024/8 میشه 128 کیلوبایت
یعنی اگه سرویس شما یک مگابیت باشه شما باید سرعت دانلود 128 کیلوبایت در ثانیه داشته باشید
ولی خودتون هم گفتین که ضریب اشتراک ها یک به هشت هست
یعنی شرکتها همین سرعت 128 رو بین 8 نفر تقسیم میکنن
128/8 میشه 16 کیلوبایت
یعنی اگه اونا سرعت 16 کیلوبایت رو به شما بدن هم حق اعتراض ندارین
چرا شما نمیگیری مطلب رو ؟ میگم بیت از بایت کوچکتره. خودت ببین چی نوشتی: (در واقع یعنی 1024 کیلوبیت حالا 1024/8 میشه 128 کیلوبایت). مگه میشه همچین چیزی؟.حالا گیریم که حرف شما درست. پس این بابایی که با سرعت زیر داره دانلود میکنه حتما سرعتش رو گیگ هستش دیگه نه؟
من قبلا هم گفتم فرض کنیم یه خط 128 کیلوبایت دیدیکیت داریم. اینو بین 8 نفر شر میکنیم. به هر کدوم میرسه چقدر؟ 16 کیلوبایت.(خط دیدیکیت ارسال و دریافتش 128 کیلوبایت هستش.) اینجا شما میای میگی این 16 دوباره تقسیم بر 8 میشه میاد 2 . حالا سوال اینجاست چرا باید دوباره تقسیم بر 8 کنیم؟ مگه غیر از اینه که یک بار این خط رو بین 8 نفر تقسیم کردیم. این یعنی اینکه یک خط رو بین 64 نفر تقسیم کردیم. مگه ممکنه همچین چیزی؟
Last edited by vendor; 15-02-2014 at 17:43.
اولا اون تست نتی که گذاشتی مال آمریکاس و اونجا همچین قوانین مسخره ای ندارن
دوما شما نمیگیری من چی میگم
منم میدونم بیت از بایت کوچکتر واسه همین 1024 کیلوبیت رو تقسیم بر 8 میکنیم که کیلو بایت بدست بیاد
و این تقسیم مال تبدیل واحد هست, نه اینکه بین 8 نفر تقسیم شده
این یعنی سرعت واقعی اینترنت یک مگابیت برابر 128 کیلوبایت در ثانیه هست
حالا اگه اینو بین 8 نفر تقسیم کنیم میشه نفری 16 کیلوبایت
اشتباه شما اینجاست که اون عدد اعلامی به عنوان نوع سرویس رو کیلوبایت حساب میکنید در صورتی که همه شرکتها و همه جای دنیا سرعت اینترنت رو با واحد کیلوبیت و مگابیت نشون میدن
دوستان هر چی سرعت آپلود بره بالا سرعت دانلود میاد پایین؟
Last edited by kv7_shadow; 15-02-2014 at 19:33.
با سلام
امروز چقد کلمات عجیب غریب شنیدیم (1024 کیلو بیت تقسیم بر 8 میشه 128 کیلو بایت و هر چی سرعت آپلود بره بالا سرعت اپلود میاد پایین ) lol
آبرومون رو نبرید باااااااااااااااااا . یکی رد میشه بگه یه نگاه تو تاپیک آذربایجان شرقی بندازم این چیزا رو ببینه دیگه هیچی دیگه. (خواهشا یکم کم سوتی بدین)
راستی منم بعد از چند روز دعوا بالاخره خطم رو رو 6750 کیلو بیت (لول) بستن و سرعت دانلود که فعلا تو روزا تا 700 هم میا بالا ولی شبانه رو هنوز ندیدم.
ولی طبق گفته خودشون و اونطور که منم دیدم غشی خط زیاد شده و قطع و وصلیش نسبت به 4 مگ زیادتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)